![]() |
Kurcze usuneli mnie no :/
|
Cytuj:
|
can you feel it? :|
|
emok mister xDDDDDDDDDDD
miałem tu nie pisac ale musze jednak cos powiedziec ;/
emok wez sie odpierdol od Wizza to wy go wychujaliscie a nie on was :) ty nie grasz tak jak on i nie bedziesz nigdy grał :) a chyba ze jestes ładniejszy od niego w rl ahahahahahahahhahahahahahahahahahaahahahahhaahahah ha :) a co do tej rozmowy z xoo stanikiem - wy lepiej zróbcie sobie normalne nicki a nie xoo~ bo to nie jest śmieszne tylko żałosne ;p pS; jebcie sie wy kurwy z warszawy legła legła warszawa :) wczoraj Wisełka pokazała jak bedziecie dostawac w tym roku wpizde :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na serio Cię kurwa mama nie kocha. Spojrzysz wreszcie kiedyś na swoje posty i zastanowisz się co Tibia zrobiła z twoim nieistniejącym już mózgiem?
|
;p
:) ja gram w tibie od roku i pierdole tą gre xD ja gram for fun a nie tak jak niekórzy dla których ta gra jest całym zyciem ja mam inne zajecia tez niz tibia :)
ale w*****a mnie to jak nadajecie na moich rl jeszcze osoby które huja mogą w tej wojnie typu emok lol |
Widocznie ten rok to o rok za dużo xD Tylko to jak piszesz przypomina mi dwunastoletnie dziecko z patologicznej rodziny, które potrafi się wysłowić tylko bluzgami i wyzwiskami. Spójrz i zobacz jak to wygląda z boku ;)
|
;p
sry skarbie ale taki juz jestem a lat mam 18 nie 12 :)
|
Nie macie już co ze sobą robić :/ Kur*a wakacje są ludzie, a wy sępicie na forum całymi dniami i wygadujecie takie bzdury, że kurde koń by się uśmioł...B)
Ja tak myślę, że skoro masz lepsze zajęcia do roboty niż tibia, to powinieneś się NIMI zajmować, a nie robić tutaj syf.. To pokazuje jak głupim jesteś człowiekiem! Ukrywasz się we mgle której nie ma no przykro _/ I jak tam teraz wojna leci?:confused: |
;p
dobra panowie ja juz was nie wyzywam bo Drings mi dzis pomógł :)
thx za te 2 mana potiony Alberto <3:] |
^.-
Oho nie było mnie dłuższy czas bo byłem nad Białym a tu widzę że pokojowe jakieś różne zmiany itp itd ^.- Może ktoś dokładnie mi opowiedzieć co się dzieje itp? Co się stało etc etc .....
Bo nawet nie wiem na czym stoję ^.- Czy dalej jestem w jakieś wojnie czy już mogę grać pokojowo bo sam nie wiem^.- all mi mówią że niby free jestem i mogę grać swobodnie....ale wolę tutaj się dowiedzieć ^.- |
Swobodnie to sobie można w Snakea pograc na Nokii
|
Cytuj:
|
kochajmy sie O_o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56. |