Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Czarus1 11-01-2009 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2418059)
No i wlasnie udowodniles ze jestes niedojrzalym frajerem,bo na dojrzalosc nie sklada sie wiek a ciezkie doswiadczenie zyciowe. Co do ocen to watpie, aktualnie otrzymuje stypendium prezesa rady ministrow.Zreszta nie ma co porownywac gimnazjum (co wnioskuje po poziomie wypowiedzi) do technikum.
Do samego dresu nie mam nic,ale chodzenie w nim na msze,do szkoly czy do dobrego pubu jest zalosne.

Dla twojej wiadomosci mam ponad 18 lat. Nie masz sie do czego przyjebac, to czepiasz sie do ubioru. PS: Jakbys nie mial napisane w profilu, że masz 18 lat nigdy bym w to nie uwierzył. Otrzymujesz stypendium? Kiedy Ty nie potrafisz nawet ułożyć zdania.

Co do Ciebie Loluu$, ¶miejesz się z Białegostoku, ale spójrz na swoje Rzeszów.
Jak byłem w Rzeszowie, to dużo się od B-stoku nie różniło, no chyba że tym, iż bardziej przypominalo wie¶, niz miasto.

Partyzant_Felix 11-01-2009 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarus1 (Post 2418166)
Dla twojej wiadomosci mam ponad 18 lat. Nie masz sie do czego przyjebac, to czepiasz sie do ubioru. PS: Jakbys nie mial napisane w profilu, że masz 18 lat nigdy bym w to nie uwierzył. Otrzymujesz stypendium? Kiedy Ty nie potrafisz nawet ułożyć zdania.

Jak byłem w Rzeszowie, to dużo się od B-stoku nie różniło, no chyba że tym, iż bardziej przypominalo wie¶, niz miasto.

dobra facet, juz wiemy, ze jestes dojrzały, masz dobre oceny i ogolnie jestes zajebisty(ze rzeszów to wie¶ wiedzieli¶my wczesniej). teraz juz moglbys zachować sie dojrzale i wyj¶ć z forum? tym samym zaprzestałbys kłótnia które wywołujesz

Colmar 11-01-2009 17:54

Cytuj:

Z jakiego osiedla jeste¶ Czaru¶?

A co do Białegostoku to powiem tylko tyle ,że niedawno wybrano 12 Polskich metropolii i Białystok w tej 12 się znalazł. A do tego dodam że Białystok i Lublin to dwa najbardziej rozwinięte miasta na ¶cianie wschodniej więc wsi± raczej nasze miasto nie jest.

Czarus1 11-01-2009 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colmar (Post 2418208)

A co do Białegostoku to powiem tylko tyle ,że niedawno wybrano 12 Polskich metropolii i Białystok w tej 12 się znalazł. A do tego dodam że Białystok i Lublin to dwa najbardziej rozwinięte miasta na ¶cianie wschodniej więc wsi± raczej nasze miasto nie jest.

Oczywi¶cie, że nie jest. Z dziesi±tek jestem.

Picinhoxs 11-01-2009 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colmar (Post 2418208)

+Kamien

/singet withy blud

bemo 11-01-2009 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarus1 (Post 2417720)
"Pojeżdżam" gdyż kiedy chce sobie wejsc na forum, poczytac co tam slychac na arcanii, widze same bluzgi i klotnie;). Wiec sie w końcu w*****lem i napisalem co o tym mysle - proste.

Niedojrzałych frajerow? A kim ty kurwa jestes? 18 lat i sie uwazasz za dojrzałego? Co do dresu to co ci przeszkadza w tym, że ktos lubi sie ubierac na sportowo? Dla twojej wiadomosci chodze w dresie, ale na pewno mam lepsze oceny w nauce niz Ty kiedykolwiek moglbys miec. Pozdro Tibian.;)

sa dwa rodzahe dresow. jeden wlasnie taki jak wymieniles, czyli "na sporowo" a drugi wlasnie "prosto dill molesta jestem elo super hyp hop jou"

bob mial na mysli ten 2.(chyba co nie bob>)

LoluU$ 11-01-2009 22:16

Zamknij morde czarus powiedzialem cos na Bstok jako miasto ? Jak nie wiesz o co mi chodzilo to siedz cicho i zamknij sie juz co ? Pozatym felix ty sie tak spinasz na Rzeszów a grucionc po ciulu miasto ^^ i tak teraz flame za brak kropek itd :))

bemo 11-01-2009 23:00

no felcio wytlumacz nam !!! dzis imieniny Feliksa btw. zlozcie mu zyczonka, sdczki na ank wysylac !

Picinhoxs 11-01-2009 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2418627)
no felcio wytlumacz nam !!! dzis imieniny Feliksa btw. zlozcie mu zyczonka, sdczki na ank wysylac !

aslik aslik aslik?

Czarus1 12-01-2009 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2418573)
Zamknij morde czarus powiedzialem cos na Bstok jako miasto ? Jak nie wiesz o co mi chodzilo to siedz cicho i zamknij sie juz co ? Pozatym felix ty sie tak spinasz na Rzeszów a grucionc po ciulu miasto ^^ i tak teraz flame za brak kropek itd :))

Ok! WYGRALES :o!!1

Partyzant_Felix 12-01-2009 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2418573)

Słyszałe¶ kiedy¶, że jest co¶ takiego jak przecinek? <--- tak jak tu widać

nie no zarcik. w koncu jak to mowil lafa 'lepszy rzeszow z makiem, niz kalisz bez'. tak naprawdę to tego nie mowil, ale mogl. dzis ogolnie nuda :( nic sie nie działo nananana

Lafa_elo 12-01-2009 01:13

jak matura? czy ktokolwiek wie o czym mowie :D?

Faytah 12-01-2009 01:49

Cytuj:

Wow,fajnie ze masz ponad 18 lat,szkoda ze nie widac tego. Jakbys nie wiedzial nie przy~balem sie ze wzgledu na to co nosisz,a to jak sie zachowujesz,wbijasz na forum cisniesz po typach od "przemadrzalych skurwysnow" i "jebanych intelektualistow" a nawet w temacie zorientowany nie jestes.Na domiar zlego robisz z siebie super kozaka wciskajac gdzie sie da beszt i myslisz ze jestes fajny.Co do mojej skladni zdania to moze wskazesz jakis przyklad?

BTW: stosowanie ±ęóżĽć nie robi z ciebie elo elo fajnie wyedukowanego dresa,get a life.

LoluU$ 12-01-2009 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2418627)

aslajker ...

Czarus1 12-01-2009 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2418800)
Wow,fajnie ze masz ponad 18 lat,szkoda ze nie widac tego. Jakbys nie wiedzial nie przy~balem sie ze wzgledu na to co nosisz,a to jak sie zachowujesz,wbijasz na forum cisniesz po typach od "przemadrzalych skurwysnow" i "jebanych intelektualistow" a nawet w temacie zorientowany nie jestes.Na domiar zlego robisz z siebie super kozaka wciskajac gdzie sie da beszt i myslisz ze jestes fajny.Co do mojej skladni zdania to moze wskazesz jakis przyklad?

BTW: stosowanie ±ęóżĽć nie robi z ciebie elo elo fajnie wyedukowanego dresa,get a life.

Jestem zorientowany w temacie, bo STARAM SIĘ czytać fora na bież±co. Czasami niestety nie bardzo mi to wychodzi. Nie czepiam się do braku "±ę±żĽ" w twoich wypowiedziach, więc czemu Ty czepiasz się, że u mnie ich nie brak? Z tego co widziałem, ty też czasem pocisniesz po chlopakach na forum. I dalej wieżę w to, że prawie każdy na tym forum jest cholernie przem±drzały.
Get a life? I've got one already. Tym postem chce zakończyć t± jakże zbędn± dyskusję.

bemo 12-01-2009 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2418936)
aslajker ...

bo lubie felixa to od razu asslicker? wzmianka z imieninami byla tak o, bo wyjezdzajac rano do cioci bylem sie odlac i wlaczajac swiatelko w kibeleczku widze "feliksa" wiec napisalem
wow get a life

SpoconyKrystyna 12-01-2009 14:34

Zostawcie Czarusia nooby bo Białystok was dojedzie!! B)

LoluU$ 12-01-2009 16:52

a teraz wszyscy sie zaczniemy bac : O :D

Pozatym nie spinaj sie do kodu "PIN" bo i tak on ma 50 cm w bicu i nie jest taki glupi mimo to ze jest z kalisza ! Nie stawiam kropek bo mi sie zepsuly :(

Faytah 12-01-2009 18:24

I feel offened :<

Partyzant_Felix 12-01-2009 20:29

Ja 15:19:28
co slychac w bialymstogu?
kotletas 15:21:50
gitownia dojezdza frajernie

czy to prawda???

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33.