![]() |
To wszystko takie fałszywe,patrz nawet nuriel.Oni powiedza wszystko, zeby tylko oczernic wroga- zal.Zero klasy ;]
|
ale jak widac w wanted byly takie jaja ze trzeba bylo cos z tym zrobic
|
A powiedzcie mi, chłopaki, gdzie ja oczerniłem Urbana? Pisałem o tym, że Zdecydowana większość akcji ostatnio jest dowodzona przez Niklasa, ergo - macie więcej niż jednego lidera. Urban ofc dawał radę jak byłem w Wanted, ale z tego co słyszałem po rozłamie stracił trochę formy. Nie mnie to oceniać. Nie podoba mi się po prostu jęczenie, że nie robicie nic bo nie ma Urba..
Co do ilości ludzi - to już tak to jest rozdzielone, że walczycie z Turkami, którzy expią i grają w godzinach raczej nocnych, to już nie nasza wina - bo ludzie macie podobną ilość jak nie więcej.. Jak się mylę to poprawcie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Yours, Smoq |
Taa spacerek...?
Taa lekki truchcik...? Taa szybki truchcik...? Taa SZYBKI SPRINT po dopalacze i spowrotem na tibie 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. W poprzednich wojnach, kiedy walczyłeś przeciwko Marjankowi, też mieliście nawet spore szanse wygrać (lub stawiać opór znacznie znacznie dłużej), gdyby nie fakt, że właśnie mieliśmy osoby, które nie miały nic innego do roboty, niż cały dzień siedzieć z ręką na ctrl + q by szybko relognąć i gnać na bitwę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. ogolnie to placz, placz i placz. macie po 35+ typa na vent i niemacie ludzi do walki, poprostu pech nic wiecej ;] |
Cytuj:
|
Dołączyłem wcześniej niż ty, a 35 typa to nie mamy nawet na gather timie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo ich nie przegrali proste!!! Wygralem w tym teleturnieju ??????????? Cya |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |