Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

ansekabanse 19-10-2009 19:10

To wszystko takie fałszywe,patrz nawet nuriel.Oni powiedza wszystko, zeby tylko oczernic wroga- zal.Zero klasy ;]

spirit-of-bicho 19-10-2009 19:22

ale jak widac w wanted byly takie jaja ze trzeba bylo cos z tym zrobic

Nuriel 19-10-2009 19:25

A powiedzcie mi, chłopaki, gdzie ja oczerniłem Urbana? Pisałem o tym, że Zdecydowana większość akcji ostatnio jest dowodzona przez Niklasa, ergo - macie więcej niż jednego lidera. Urban ofc dawał radę jak byłem w Wanted, ale z tego co słyszałem po rozłamie stracił trochę formy. Nie mnie to oceniać. Nie podoba mi się po prostu jęczenie, że nie robicie nic bo nie ma Urba..

Co do ilości ludzi - to już tak to jest rozdzielone, że walczycie z Turkami, którzy expią i grają w godzinach raczej nocnych, to już nie nasza wina - bo ludzie macie podobną ilość jak nie więcej..

Jak się mylę to poprawcie

AdiZgOlekk 19-10-2009 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acriati (Post 2669713)
dla niego piesek był ważnieszy hahaha :p

a co mial mu sie pies na dywan zesrac bo tibia czekala?

PussyWizak 19-10-2009 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2669844)
A powiedzcie mi, chłopaki, gdzie ja oczerniłem Urbana? Pisałem o tym, że Zdecydowana większość akcji ostatnio jest dowodzona przez Niklasa, ergo - macie więcej niż jednego lidera. Urban ofc dawał radę jak byłem w Wanted, ale z tego co słyszałem po rozłamie stracił trochę formy. Nie mnie to oceniać. Nie podoba mi się po prostu jęczenie, że nie robicie nic bo nie ma Urba..

Co do ilości ludzi - to już tak to jest rozdzielone, że walczycie z Turkami, którzy expią i grają w godzinach raczej nocnych, to już nie nasza wina - bo ludzie macie podobną ilość jak nie więcej..

Ludzi mamy porównywalną ilość, tylko, że wy macie dwa razy więcej high level magów, oraz dwa razy czasu na grę. Dla zdecydowanej większości z was (nie mówie, że wszystkich, bo Ciebie Nuriel to akurat nie dotyczy) jedynym obowiązkiem w życiu jest chodzenie do szkoły (bo zapewne nawet kanapki wam robi mama), a i nawet z tego rezygnujecie (tu pozdrawiam m.in Marjanka).

ansekabanse 19-10-2009 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlekk (Post 2669859)

Z tym ze marjan nie ma psa,widac jak sie orientujesz w temacie :D

AdiZgOlekk 19-10-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2669885)

chyba ze, zreszta co mnie to obchodzi czy ma czy nie ma xd

Smoq_Xanosta 19-10-2009 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2669885)

wraz ze swoim bratem Michasiem robia sobie 15 minutowe spacerki aby dotlenic glowe po tym calym dniu przed pudlem

Yours,
Smoq

Acriati 19-10-2009 20:27

Taa spacerek...?
Taa lekki truchcik...?
Taa szybki truchcik...?
Taa SZYBKI SPRINT po dopalacze i spowrotem na tibie 8o

twistoff 19-10-2009 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2669844)

Napisales ze JEDYNE co nam sie udaje to akcje prowadzone przez niklasa,mimo ze tak nie jest.Faktem jest za to ze, 70% akcji przeprowadza wlasnie niklas (nie liczac akcji prowadzonych przez aru,turkow czy morsona) A 30% urban i taktycznie te akcje zawsze sie udaja,tylko niestety czesto ludzie od nas padają w głupi sposob, co zreszta widac na camach.Pozatym trzeba brac pod uwage, ze po rozlamie zmienil sie team,ktory nie jest jeszcze taki zgrany jak ten stary

Ciri the Witcher 19-10-2009 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2669874)
Ludzi mamy porównywalną ilość, tylko, że wy macie dwa razy więcej high level magów, oraz dwa razy czasu na grę. Dla zdecydowanej większości z was (nie mówie, że wszystkich, bo Ciebie Nuriel to akurat nie dotyczy) jedynym obowiązkiem w życiu jest chodzenie do szkoły (bo zapewne nawet kanapki wam robi mama), a i nawet z tego rezygnujecie (tu pozdrawiam m.in Marjanka).

Uwierz mi, ze gdybyscie wygrywali ta wojne, to wasza gildia siedzialaby 24/h przed kompem ;).

PussyWizak 19-10-2009 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2669944)
Uwierz mi, ze gdybyscie wygrywali ta wojne, to wasza gildia siedzialaby 24/h przed kompem ;).

Wygraliśmy kilka poprzednich wojen i wiem kto siedział cały dzień przed kompem, a kto nie, i nic od tamtego czasu się nie zmieniło :]

PS. W poprzednich wojnach, kiedy walczyłeś przeciwko Marjankowi, też mieliście nawet spore szanse wygrać (lub stawiać opór znacznie znacznie dłużej), gdyby nie fakt, że właśnie mieliśmy osoby, które nie miały nic innego do roboty, niż cały dzień siedzieć z ręką na ctrl + q by szybko relognąć i gnać na bitwę.

Nuriel 19-10-2009 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoq_Xanosta (Post 2669900)
wraz ze swoim bratem Michasiem robia sobie 15 minutowe spacerki aby dotlenic glowe po tym calym dniu przed pudlem

Yours,
Smoq

Co to jaranie robi Ci z mózgu Smoq :S Jeszcze jakiś czas temu się ustawialiśmy gdzieś na mieście, albo na jakąś imprezę - a tu proszę. Szkoda :/

twistoff 19-10-2009 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2670030)
Co to jaranie robi Ci z mózgu Smoq :S Jeszcze jakiś czas temu się ustawialiśmy gdzieś na mieście, albo na jakąś imprezę - a tu proszę. Szkoda :/

ojojoj nurielek wstawia sie za braciszkiem so cute :* Skoro marjanek nie ma psa, mozna z tego wywnioskować, ze wychodzi na spacerki z tym ze bez psa.A po co sie chodzi na spacerki?Zeby dotlenic mozg B) logiczne

Zutersky 20-10-2009 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2669953)
PS. W poprzednich wojnach, kiedy walczyłeś przeciwko Marjankowi, też mieliście nawet spore szanse wygrać (lub stawiać opór znacznie znacznie dłużej), gdyby nie fakt, że właśnie mieliśmy osoby, które nie miały nic innego do roboty, niż cały dzień siedzieć z ręką na ctrl + q by szybko relognąć i gnać na bitwę.

HAHAHA widac ze dolaczyles niedawno do wanted ;D

Ps. ogolnie to placz, placz i placz. macie po 35+ typa na vent i niemacie ludzi do walki, poprostu pech nic wiecej ;]

Nuriel 20-10-2009 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2670034)
ojojoj nurielek wstawia sie za braciszkiem so cute :* Skoro marjanek nie ma psa, mozna z tego wywnioskować, ze wychodzi na spacerki z tym ze bez psa.A po co sie chodzi na spacerki?Zeby dotlenic mozg B) logiczne

Twoja logika mnie powaliła :D

PussyWizak 20-10-2009 00:11

Dołączyłem wcześniej niż ty, a 35 typa to nie mamy nawet na gather timie.

Pr0Stfu 20-10-2009 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlekk (Post 2669859)

:cup::cup:to było niezłe, powaliłes mnie tym :D:cup::cup:

Zutersky 20-10-2009 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2670101)
Dołączyłem wcześniej niż ty, a 35 typa to nie mamy nawet na gather timie.

a bylo was 50 jak chcieliscie ob, i jezeli dolaczyles wczesniej niz ja, to czemu niewiesz dlaczego wanted wygralo wszystkie wojny

ejgej 20-10-2009 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky (Post 2670111)
a bylo was 50 jak chcieliscie ob, i jezeli dolaczyles wczesniej niz ja, to czemu niewiesz dlaczego wanted wygralo wszystkie wojny

Ja znam odpowiedz na te pytanie! No tak wiec odpowiedz na pytanie dlaczego wanted wygralo wszystkie wojny jest taka :
Bo ich nie przegrali proste!!!
Wygralem w tym teleturnieju ???????????

Cya

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10.