![]() |
Ale szit 7
Cytuj:
|
A co mi tam:
Ale shit 8. I sorry, że nie ómiem lepiej ;< |
Ale szit 9
|
Ale szit X.
(Żymska Cyfera) Szczerze mówiąc, tak wyglądał mój pierwszy fak'e, tylko, że była moja lokacja + czcionkę przynajmniej obrysowałem. |
Ogólnie to chłopca zjechaliśmy na początku a potem jest zdziwko, że nie ma nowych fake'owców... :confused:
|
ale szit 10 (cyfra arabska)
źle to wygląda nie tibijska czcionka ;/ |
Ale szit 11
@Mikes No wiesz, jak się mają czegoś nauczyć to trza ich skrytykować ;P |
Cytuj:
|
Jeśli masz się tak denerwować to ogólnie nie wystawiaj fake'ów. Wystawiłeś ten fotomontaż to dostałeś należną krytykę (przynajmniej od niektórych), znasz swoje błędy i wiesz co masz poprawić. Po co się nie potrzebnie rzucać? Jeśli coś tworzysz i wystawiasz dla publicznej widowni to spodziewaj się fal krytyki, a nie same pochwały typu "ale słitaśne!11 10/10!". Jeśli nie masz zamiaru się dostosować do tego to nie jest to miejsce dla ciebie.
|
Po co go jechaliście po mnie? :< Nie jesteście tak fajośni jak ja!!111 Pozatym, każdy z Was wy naby tak zaczynał.
|
ale shit 12???
a tak naprawde to bardzo mi sie podoba , rob dalej takie same tylko cale historyjki ukladaj ;D |
Cytuj:
Poza tym warto przed uruchomieniem paint'a użyć najpierw własnego mózgu i zastanowić się co można poprawić, a nie wwalać takie byleco na forum. Tak możecie mnie jechać że sam nic nie zrobiłem, a się mądrzę. |
@platyn
A co to ta "kłótnia"? |
Dobra po ostatnim jego poscie stwierdzam, że jednak dobrze, że go zjechaliśmy :)
|
@platon
Przed wgraniem fake'a idz do psychologa na terapie anty-agresywną! Pod przygotowany na ostrą krytyke. |
do psychologa to ty powinieneś iść ale to dla ciebie za mało... może do jakiejś zamieszki wojskowej się wplątasz to cię tam zjadą X(
|
@up
I z wzajemnością -,- Lepszy nie jesteś od niego. I bardzo cię przepraszam że twój fake to niżej niż dno... jak już mówiła reszta. |
dobra, to skończmy kłótnię, bo to nic nie da (powstrzymajcie się od komentarzy "to ty zacząłeś kłótnię", bo ok zdaję sobie z tego sprawę)
|
Mój pierwszy fake
Siema jestem nowym użytkownikiem forum..(Pewnie już zauważyliście)
Chce przedstawić mój pierwszy Fake,Oceniajcie! Niestety tylko 1 obrazek ale zato duży. http://img189.imageshack.us/img189/2800/trawaz.png |
Trochę to pomieszane nie sądzisz? Obrazek za duży,i nie potrzebnie bo jest spora część terenu pustego.Ale jak na pierwszy fake to dobrze ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |