![]() |
bohy, 5 bp uh i dsm
|
knight armor
|
Ja straciłem 20k w BP i jeszcze BP IHów jak mnie jakiś evul PK z rs dopadł. X(
|
plate legsy
|
Mi podczas deda wypadly knight-legis, obsidian knife&bp (a w nib bp manasow) ale trzeba dalej zyc swiat sie nie zawalił;)
|
Ja raczej rzadko ginęłam, ale największa strata moja to chyba k legs i bp, w którym było ~2k, ale wszystko odzyskałam ^^ (szczęściara).
|
:p
Mi Skull Staff, Royal Helmet, 500 gp i runki warte z 1k...
|
WOCE , v-shield , p amulet , 2bp mf's , bp hmm ,bag gfb ,stealth ring , ROH , plecak z 500gp lina i light shovel all kupione z paradox tower questa D: troszke
sie zalamalem ale co tam :) |
re:
Mi ~tydzień temu wypadło 5 bp UH, O. knife, Rh, Bohy, P ammy, i ~5k w bp, a wszystko przez MAGEBOMB ... No, życie to nie bajka, nie pogłaszcze cie po jajkach ;)
|
Bpa w nim cala moja kasa:(
|
Mi na Miltwain polecialy kiedys crown helmet, knight armor i medusa shield no i oczywiscie bp w ktorym przynajmniej zawiele nie bylo :)
|
Najlepsze co wylecialo przy dedzie to crown legi i vamp shield ^^...
Na trapie przy vocation quest... Swiat: Zanera |
Mi postacią przed hackiem wypadło blue robe,bp-3.7,loot gdzieś za 2k,2xbp manafluid,bp hmm
A teraźniejszą postacią -Plate arm,bp-1k,200 arrows,loot 750gp |
mi wypadly bohy i blue robe^.- ale szybko odzyskalem;P
|
a mi wypadlo mpa,golden legs,golden helmet,golden boots, w bp : dragon scale legs .................. <<<< zaL co nie?
Jak wy piszecie ze wam dsm wypadlo to wy nooby jestescie albo zmyslacie , przy DSM sie nosi aol ... |
Cytuj:
Btw. Cytuj:
Cytuj:
Btw2. Słyszałem że golden booty się dawało za znalezienie MEGA buga w tibii... Żal słuchać... Pozdrawiam ~Paputto~ |
Człowieku wiesz co to jest IRONIA? zapewnie nie.
Taki mały offtopic. |
A mi hmmm..
Aol to byla najceniejsza rzecz :p |
A mi wypadł Dragon Shield i Volcano rod :/
|
c shield ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |