![]() |
Cytuj:
A będzie Sakonianot? A Xethgistur? |
Być może.
Może będzie Feris cośtam. Może będzie Sakonianot. Ale ja sobie zrobię Mishivala. Też ładny nick. ;pp @edit: EJ A WŁAŚNIE. Jest ktoś, kto chce wymienić się - ja daję kasę z Globala, on mi daje kasę z Europe? Można się umówić co do przelicznika. Ja mam jakieś 2mln +bodajże 12 Maple Itemów (niescrollowane, średnie staty) +jakieś tam średnie scrolle +trochę tam śmiecia +eq dla warriora na 40lvl i kilka sztuk na 50. Atrakcyjny, czyściutki, idealny Lion's Fang. I całkiem niezły Zard. I Hercules Crown z niezłym defem. I trochę potków. I sporo kamieni. I... no, za jakiś tydzień wrzucę skriny z całym dobytkiem. |
Ok, nudziło mi się trochę, miałem nieco gotówki i postanowiłem się zabawić.
Miałem: 3 Cape for Luk 60% 2 Dagger for Atk 60% 1 Cape for Luk 30% i 50%, że zostanie zniszczone 2 Cape for niewiemconiepatrzyłem, ale były tanie 30% i 50%, że zostanie zniszczone 1 Cape for niewiemconiepatrzyłem, ale były tanie 70% i 30%, że zostanie zniszczone Weszły: 2 Cape for Luk 60% 1 Dagger for Atk 60% 1 Cape for Luk 30% i 50%, że zostanie zniszczone 2 Cape for niewiemconiepatrzyłem, ale były tanie 30% i 50%, że zostanie zniszczone 1 Cape for niewiemconiepatrzyłem, ale były tanie 70% i 30%, że zostanie zniszczone Podsumowując - nie weszedł 1 cape for luk i 1 dagger fo atk. Nieźle. Mam teraz black napoleona z 7 luk i 1 slotem, i Icarus Cape z bzdetnymi statami. Może zrobię filmik, bo nagrywałem. Szkoda jednak, że tylko cape for luk. |
Cytuj:
I BTW skąd ty i Misza macie avki i podpisy? |
Cytuj:
A podpisy są od moich ludzi. |
Paczie co znalazłem na kompie 8o
http://img301.imageshack.us/img301/6...ple0009ga8.jpg Ojojoj, to było dzisiaj :< |
eMS sux, hehe.
@Sreloz: Gdzie, kurde, moje "SHOOP DA WHOOP"? |
potwierdzam ems sux
ale na gms nie chce mi sie grac(niemam sil na moje postacie) wiec pozostal mi tylko odinms w ktorym wchodzi mi 1lvl/day(jak sie gra tylko 1h dziennie to tylko tyle wchodzi =P) |
@up
Kołbaś ma rację, OMS rox! W jakąś godzine wbiłem 19 lvl i 432k ;D POLECAM ^^ |
|
Dziwi mnie czemu tu jest więcej grafiki niż tekstu. ;d
|
A utop się, dziadu. A peku z 30 lvlami miałem 2x, mihhihih.
|
|
Hehe ja tam kiedyś na thiefie miałem 22-23lvl wziąłem party na PQ patrze a tu 30,30,29lvl z tym jeden smuggler haha.:);):]:D
|
Włśnie zassysam gre, jakie polecacie eq na początku dla Wizard'a ? (nie jestem pewnien czy dobrze napisałem).
|
yyy Wizarda nie nie nie to co powiedziałeś to 2 praca, 1 to magican i nie masz zbyt dużo wyboru szukasz sklepu z eq i tam kupujesz.
|
Na początku różdżka wystarczy. Oszczędzaj kasę, bo z nią jest krucho na początku. ;]
|
Uuu, zacząłem magicianem. 8lvl. Bosko idzie, większość czasu czekam, aż mi sie mana zregeneruje. Bo ten 1pkt w bolta dałem, dopiero teraz będzie reg i maxmp increase.
Bez kasy tragicznie. |
A ja chyba w sumie będę grał na eMS, ponieważ mój kolega będzie grał, więc trzeba mu trochę pomóc :D
@edit: Chociaż mogę mu dać jedno z moich kont, ale mi trochę szkoda :< |
Nie dawaj! Broń Boże.
Może też zaniedługo zaczne na eMS;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |