![]() |
Wielkie gz dla najbardziej pomocnego użyktownika tibia.pl! :D
|
Winszuje
<10znakow^.-> |
Cichy mam prośbę do Ciebie :)
Nagraj Film z jakimś exp. na Svarground [ gdzie są crystal spidery i ice Goleny] taki wiesz , dobry exp :) Dzięki z góry |
dawa cichy nowe miejscowki :D
|
wy mi lepiej powiedzcie skad ja mam wziasc TibiCam do tibii 7.5 =P
w gory dzieki ;* |
Pięknie, piękne filmy:)
Jeśli chcesz mogę to wwalić na jakąś ładną stronkę pod tytułem: Podróże z Cichym Ile odwiedzin:) jak coś to gg 5887301 |
Cytuj:
@Cichy Czekamy na filmiki z 8.1! :D |
Nareszcie cichy lova ya! Lodowiec! Odrazu lece oglądać ;]
Czekam ofc na kopalnie (mała rada - podziel na 2 częsci - culty i to niżej nightmare itp ;p). |
Cichy mac [101]: no dobra... sprawdze co pominalem :P
Cichy mac [101]: chyba nic... Cichy mac [101]: no dobra, jak jednak cos pominalem, to pewnie nie bylo to nic waznego :P :P Teraz podziemia:evul: |
Szkoda, szkoda, ale filmiki ze starszych wersji (a raczej ich linki) powygasał :(
A taką miałem chęc pooglądania czegoś ciekawego... |
Szkoda, szkoda że nie umiesz przeczytać w całości pierwszego posta w tym topicu.
|
Cytuj:
Tak nawiasem mówiąc, czytałem tego posta dawno temu i skąd mogłem wiedzieć, że jest jakaś aktualizacja...Szkoda, szkoda 8o |
Cichy bylbym b. wdzieczny jesli masz aktualny filmik z mols. Link ktory jest w temacie juz wygasl chyba :P zreszta wolalbym obejrzec cos swiezego. Z gory thx. Pozdro
|
Analogicznie jak osoba wyżej... gdy nie działają linki z posta, zapraszam do poszukania w innym miejscu (już masz uproszczoną sprawę i zacytowane alternatywne linki z pierwszego posta) ;)
|
No to czekamy na mount sternum, nowe jaskinie na port hope, moze jeszcze nomad cave ;)? aLbo moze ancient temple, bo trochę się tam pozmieniało :)
|
Przydałoby się wszystkie Tomby od nowa, bo dużo się pozmieniało. Ale jak już, to lepiej by CAŁE przejść i pokazać (niekoniecznie z grobowcami faraonów, ale exp za teleporem przydałby się każdemu, kto się tam wybiera). :D
|
Przecież z każdego tp za teleportem są filmiki, nie wiem czy się coś tam zmieniło. Więc wyjaśnij mi o co ci chodziło z "CAŁYMI tombami"?
|
A tu dalej dzicinada i ciagle to samo :cup: Cichy wpyierdol wszystkie linki z 1 posta, zostaw tylko do hunted i fryty bedzie o x stron mniej a reszte ktora nie potrafi szukac filmu ktory chce tylko pisze ciagle "prosby" o film polecal bym olewac.:baby:
i tak btw dostaniesz w kleba za ostatnie 2 filmy B) |
Cichyy teraz Formagor mines troszkę niżej(-3-4) Tam gdzie nightamre itp:D
I te nowe lokacje z pajakmi które dodali po upie, są tam jakieś gsy itp? |
i nadejdzie taki dzień i taka pora gdy Cichy mac i jego ekipa zmierzy się ze straszliwymi nightmare'ami, destroyerami, demonami i innym plugastwem, i co lepsze...Będzie nam dane to ujrzeć :P
Pozdro dla całego CK, dobra robota z lodowcem i cultami w Hrodmirze :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |