Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Pieczarek 24-02-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adikeen (Post 1286045)
Ojj juz sram na to, jeszcze sie wyplace, aby zapisac sie w historii nebuli tak jak Gauwartt'Pulse albo Wizz Lowe.

Daj sobie już spokój bo jesteś delikatnie mowiąc - żałosny, a twoje posty nic nowego nie wnoszą. Pyrokar cie shakował? Przykro nam ale wystarczy że raz o tym napisałes:). Po co to w kółko powtarzać :)

Adikeen 25-02-2007 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1287230)
Daj sobie już spokój bo jesteś delikatnie mowiąc - żałosny, a twoje posty nic nowego nie wnoszą. Pyrokar cie shakował? Przykro nam ale wystarczy że raz o tym napisałes:). Po co to w kółko powtarzać :)

Oj dobra... wroce tu dla jednej osoby i nie bede sie w nic bawil

Kapitan Chrupek 25-02-2007 05:56

ciekawe kiedy bedzie nowa wojna :D i kto z kim ;d

Zen 25-02-2007 11:38

pewnie za jakis czas nastapi rozlam w VU jak to czesto bywa, bedzie war i wygra lepszy, ale wtedy powstanie szansa dla Assesino zeby sie odbic z dnaa :pp
to tylko spekulacje. Czas pokaze

Pieczarek 25-02-2007 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1288032)
pewnie za jakis czas nastapi rozlam w VU jak to czesto bywa, bedzie war i wygra lepszy, ale wtedy powstanie szansa dla Assesino zeby sie odbic z dnaa :pp
to tylko spekulacje. Czas pokaze

Patrz na payment list. Połowa asesino/vanum/ordo fidelis (czy cokolwiek to było) już zapłaciło. Nie wydaje mi sie zeby ci co zapłacili ryzykowali kolejną wojne :).

Lynx 25-02-2007 16:21

15:13 Celandia [135]: 15:13 You see a magic sword (Atk:48 Def:35). It weighs 42.00 oz. It's the Sword of Valor.

Arthas z Xeamem Umrzywneli ;(

Lovah 25-02-2007 16:47

Cytuj:

@Adikeen
I co bedziesz zabijal 40 lvl'owe sorce i druidy na Ue? I myslisz ze bedziesz fajny? Ja na twoim miejscu wolal bym sie nie kompromitowac i sobie odpuscic sobie, ale jak wolisz, a i jeszcze jedno owszem Wizz Lowe jest legenda tego serwera ale Gau~ napewno nie jest legenda myslisz ze jak chlopak umie pk'owac to juz zaslurzyl na miano legendy ?
Dla mnie Gau~ jest legendą. Wiesz ilu high lvli od niego padło? Wiesz ile osób bało się wyjść z PZ jak był online? W sumie dziwie sie troche, ze nie dolaczal ani do Phy~, ani do Reb~ bo mogl zmienic losy tej wojny, ale zrobil jak uwazal.

August 25-02-2007 17:22

Gauwartt to idiota.

Dregar 25-02-2007 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1288671)
Dla mnie Gau~ jest legendą. Wiesz ilu high lvli od niego padło? Wiesz ile osób bało się wyjść z PZ jak był online? W sumie dziwie sie troche, ze nie dolaczal ani do Phy~, ani do Reb~ bo mogl zmienic losy tej wojny, ale zrobil jak uwazal.

czyli co jak sobie zabije kilku h lvl i beda mnie sie bali to bede legeda ? zal :s tak wiem ile osob zabil i ile osob balo sie wyjsc z pz, kozakiem moze i byl ale napewno nie jest legenda

vu_rox 25-02-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1288756)
Gauwartt to idiota.

To lepiej nie pisać, kim Ty jesteś ;)

TeRcIk 25-02-2007 22:38

gauwartt to raczej legenda pk ( mial dobrego bota ? ) pamietam filmik jak walil z sd zza ekranu o.O

Pieczarek 25-02-2007 23:16

Gauwartt to wzór dla gości którzy lubia nocne akcje, umial uwalic kogos z np vanum czy divonium i nie pasc. Zna podobno od groma róznych kryjówek o których większosc graczy w tibii nie ma pojecia. Gauwartt to gracz który nie miał nic do stracenia i dla tego pkował, z pewnością zapisał sie w historii nebuli ale nie jako legenda. :)

August 26-02-2007 08:21

Zapisal sie raczej tym ze dosc szybko expil i po prostu przylewelowal i zabijal ludzi sobie, ale jakis taki bardzo spektakularnych fragow to niepamietam. Poza Irothilem to mu sie udalo

Bjoern Shu 26-02-2007 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1288671)

no ilu zabil? jednego? dwoch?
wezcie ludzie sie zastanowcie co wy piszecie wogole
zabijanie paru znanych ludzi i nocne pk rajdy to nie wystarczajacy powod by byc legenda -.-
Legenda to Wizz Lowe to jego sie najbardziej bali na servie to on rzadzil servem przez dlugi czas to samo Waritor, a nie Gauwartt glupi retard ktory sam siebie nazwal legenda (haha)
on jest poprostu zalosnym mr. TibiaNG

Sonik'ex 26-02-2007 09:15

Guw~ napewno zostanie zapamietany na Nebuli ale nie jako legenda a jako slynny pekER :] a legenda nebuli to hmm chyba knaakthenOOb ^^?

BB Elvas...

Dregar 26-02-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1289845)
Zapisal sie raczej tym ze dosc szybko expil i po prostu przylewelowal i zabijal ludzi sobie, ale jakis taki bardzo spektakularnych fragow to niepamietam. Poza Irothilem to mu sie udalo

z tego co pamietam padl takze Zelarz na 90+ Shaelion na 100+ Pyrokar Aldix na 80+

Zen 26-02-2007 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1288041)
Patrz na payment list. Połowa asesino/vanum/ordo fidelis (czy cokolwiek to było) już zapłaciło. Nie wydaje mi sie zeby ci co zapłacili ryzykowali kolejną wojne :).

tak moze i polowa vanum sie wyplacila, ale co z reszta? niektorym to wogole nie daja szansy zeby zaplacili. paymenty powystawiane sa z deczka niesprawiedliwie. niektorzy wogole nie maja szansy sie splacic mimo tego ze w wojnie byli bierni.
pozatym co zrobia ci biedni membersi vanum jezeli vu zacznie brakowac siana, albo zacznie im sie poprostu nudzic i zaczna ich spowrotem atakowac to co.....? No to wtedy albo opuszvcza serwer albo vanum sie spowrotem zjednoczy i wywali VU z serwa wykorzystujac np. ich rozlam.... wszystko sie moze zdarzyc. Pozatym takie wielkie guildie w czasie dlugiego pokoju w koncu i tak sie rozpaddna, bo to nie jest mozliwe zeby tak dlugo trzymac sie razem.
Ja osobiscie opuscilem ten serwer, powrocilem na kyre (pekuje sobie:P) i ni emam zamiaru juz tu wracac bo doszedlem do wniosku ze nie jestem zbyt lubiany na tym serwerze. Wkrtce mam nadzieje ze moja gra w tibie bedize sie opierac tylko na nieczestych wizytach w celu zabawy np PK. Moze tez tu sobie popekuje? =] <joke> =)
Pozdrowionka :P

Pieczarek 26-02-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1290139)
tak moze i polowa vanum sie wyplacila, ale co z reszta? niektorym to wogole nie daja szansy zeby zaplacili. paymenty powystawiane sa z deczka niesprawiedliwie. niektorzy wogole nie maja szansy sie splacic mimo tego ze w wojnie byli bierni.
pozatym co zrobia ci biedni membersi vanum jezeli vu zacznie brakowac siana, albo zacznie im sie poprostu nudzic i zaczna ich spowrotem atakowac to co.....? No to wtedy albo opuszvcza serwer albo vanum sie spowrotem zjednoczy i wywali VU z serwa wykorzystujac np. ich rozlam.... wszystko sie moze zdarzyc. Pozatym takie wielkie guildie w czasie dlugiego pokoju w koncu i tak sie rozpaddna, bo to nie jest mozliwe zeby tak dlugo trzymac sie razem.
Ja osobiscie opuscilem ten serwer, powrocilem na kyre (pekuje sobie:P) i ni emam zamiaru juz tu wracac bo doszedlem do wniosku ze nie jestem zbyt lubiany na tym serwerze. Wkrtce mam nadzieje ze moja gra w tibie bedize sie opierac tylko na nieczestych wizytach w celu zabawy np PK. Moze tez tu sobie popekuje? =] <joke> =)
Pozdrowionka :P

Skończy im sie kasa... Chyba by musieli chodzic na raty z SD :). Ale to nie była ostatnia wojna w tym roku :D. Jednak nie uwazam zeby byli czlonkowie OF uczestniczyli w niej (mowa o tych co zapłacili)

Kapitan Chrupek 27-02-2007 10:07

Gau~~ po prostu jest dobrym pk'erem, żeby być legenda trzeba uczynić coś pożytecznego dla nebuli

Zen 27-02-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1290949)
Skończy im sie kasa... Chyba by musieli chodzic na raty z SD :). Ale to nie była ostatnia wojna w tym roku :D. Jednak nie uwazam zeby byli czlonkowie OF uczestniczyli w niej (mowa o tych co zapłacili)

skad wiesz ze to nei ostatnia wojna? pewnie vu teraz zaatakuje SW :p i serwer bedzie juz TYLKO I WYLACZNIE dla VU, chyba ze planujesz jakis zamach stanu... ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37.