![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ciekawe kiedy bedzie nowa wojna :D i kto z kim ;d
|
pewnie za jakis czas nastapi rozlam w VU jak to czesto bywa, bedzie war i wygra lepszy, ale wtedy powstanie szansa dla Assesino zeby sie odbic z dnaa :pp
to tylko spekulacje. Czas pokaze |
Cytuj:
|
15:13 Celandia [135]: 15:13 You see a magic sword (Atk:48 Def:35). It weighs 42.00 oz. It's the Sword of Valor.
Arthas z Xeamem Umrzywneli ;( |
Cytuj:
|
Gauwartt to idiota.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To lepiej nie pisać, kim Ty jesteś ;) |
gauwartt to raczej legenda pk ( mial dobrego bota ? ) pamietam filmik jak walil z sd zza ekranu o.O
|
Gauwartt to wzór dla gości którzy lubia nocne akcje, umial uwalic kogos z np vanum czy divonium i nie pasc. Zna podobno od groma róznych kryjówek o których większosc graczy w tibii nie ma pojecia. Gauwartt to gracz który nie miał nic do stracenia i dla tego pkował, z pewnością zapisał sie w historii nebuli ale nie jako legenda. :)
|
Zapisal sie raczej tym ze dosc szybko expil i po prostu przylewelowal i zabijal ludzi sobie, ale jakis taki bardzo spektakularnych fragow to niepamietam. Poza Irothilem to mu sie udalo
|
Cytuj:
wezcie ludzie sie zastanowcie co wy piszecie wogole zabijanie paru znanych ludzi i nocne pk rajdy to nie wystarczajacy powod by byc legenda -.- Legenda to Wizz Lowe to jego sie najbardziej bali na servie to on rzadzil servem przez dlugi czas to samo Waritor, a nie Gauwartt glupi retard ktory sam siebie nazwal legenda (haha) on jest poprostu zalosnym mr. TibiaNG |
Guw~ napewno zostanie zapamietany na Nebuli ale nie jako legenda a jako slynny pekER :] a legenda nebuli to hmm chyba knaakthenOOb ^^?
BB Elvas... |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozatym co zrobia ci biedni membersi vanum jezeli vu zacznie brakowac siana, albo zacznie im sie poprostu nudzic i zaczna ich spowrotem atakowac to co.....? No to wtedy albo opuszvcza serwer albo vanum sie spowrotem zjednoczy i wywali VU z serwa wykorzystujac np. ich rozlam.... wszystko sie moze zdarzyc. Pozatym takie wielkie guildie w czasie dlugiego pokoju w koncu i tak sie rozpaddna, bo to nie jest mozliwe zeby tak dlugo trzymac sie razem. Ja osobiscie opuscilem ten serwer, powrocilem na kyre (pekuje sobie:P) i ni emam zamiaru juz tu wracac bo doszedlem do wniosku ze nie jestem zbyt lubiany na tym serwerze. Wkrtce mam nadzieje ze moja gra w tibie bedize sie opierac tylko na nieczestych wizytach w celu zabawy np PK. Moze tez tu sobie popekuje? =] <joke> =) Pozdrowionka :P |
Cytuj:
|
Gau~~ po prostu jest dobrym pk'erem, żeby być legenda trzeba uczynić coś pożytecznego dla nebuli
|
Cytuj:
skad wiesz ze to nei ostatnia wojna? pewnie vu teraz zaatakuje SW :p i serwer bedzie juz TYLKO I WYLACZNIE dla VU, chyba ze planujesz jakis zamach stanu... ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37. |