![]() |
A dzisiaj jeszcze puchar polski :D
|
Fajnie się macie ja przez to że kiedyś oddałem drużynę nie mogę grać póki tamten nie zrezygnuje, dlatego zacząłem w sokkera grać może ktoś gra??
Pozdrowienia. |
dostałem w dupe na pucharze Polski 5-2, teraz należy się skupić na lidze i awansować:)
|
ja wygrałem :D:D:D
|
No nic, w niedziele rozpoczecie ligi, oczywiscie tylko 1 gracza w lidze mam a reszta same boty..mysle ze teraz uda mi sie awansowac bo nie chce mi sie 3 sezon w 10 lidze siedziec, dzis sparing z kolesiem co przegralem z nim o awans...5:1 dla mnie rezerwami af :/ ale moge sie pochwalic remisem z kolesiem z 3 ligi Belgijskiej heh ;D
|
@up Z 3 ligi!? Jak tak to gratz ja z kolesiem z 9 ligi przegrałem 5:0 ale on grał podstawowym składem. Ja 8 liga ciekawe czy się utrzymam. 8o
|
5-1 dzisiaj :)
|
Kurcze ja 7:0 przegrałem ;(
|
A ja wygralem 5:1 z gosciem z ktorym w poprzednim sezonie walczylem o 3 miejsce wtedy bylo 3:2 dla mnie :)
Nazwa mojego klubu: JKS Jarota Jarocin JKS LIGA: VII.788 |
Dobry start 5:0 wygrana , 4 bramki jednego napastnika i awans w skutecznosci z znakomitego na fantastyczny :)
|
Mój pierwszy mecz w VIII lidze wygrany 6:0 :) Przeciwnik nie istniał, nie przeprowadzili żadnej akcji ;p
|
ja 3-0 w plecy :/
|
ja 3-1 w dupe i zapomnialem ustawienia zmienic xD
no ale mlodziana zajefajnego wypromowalem :D Szymon Idzikowski (221576809) lat 17, dni 17, zadowalający stan formy, zdrowy Jest przyjemny, zrównoważony i prawy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby. Następne urodziny: 15.01.2009 Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 500 Pensja: 1 888 zł/tydzień Właściciel: Bobek football team Kartki: 0 Kontuzje: zdrowy Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: nędzny Podania: nędzny Skrzydłowy: kiepski Defensywa: nędzny Skuteczność: solidny St.fragmenty: fatalny Goli w karierze: 0 Hattricków w karierze: 0 Ligowych goli w tym sezonie: 0 Pucharowych goli w tym sezonie: 0 |
Cytuj:
|
<333 Deflacja
Zakładałem z 20 mln z wyprzedaży składu - wyszło 25 :D Jeszcze może z 6 mln dojdzie, kto wie ;) Teraz tylko czekać aż ceny pójdą na ryj (5-6 kolejka) i kupować grajków do treningu za grosze ;) Pozdrawiam. |
Pierwszy mecz z druzyna ktora wczesniej zajela 2 miejsce w lidze zaraz przede mna - 7:0 dla mnie :)
|
I kolejne zwyciestwo po ciekawym meczu z lekko zmienionym skladem.
4:0 i po 2 meczach 9 bramek strzelonych i ani 1 straconej, szkoda mojego najlepszego obronce co zalapal czerwona kartke :/ |
Kolejny mecz, kolejny wygrany, w kolejnym 7 bramek strzelonych... lecz 1 stracona. Ciekawy mecz ze wzgledu na ilosci fauli, jednak koncowy rezultat jest taki: 3 zawodnikow druzyny przeciwnej dostali zolte kartki, 3 (kolejnych) zostalo kontuzjowanych :), u mnie jeden dostal kartke ale w tej samej minucie strzelil bramke ;) i wszedl z lawki zeby pograc ze slaba druzyna ;)
Bilans bramek jak na 2 rozegrane mecze to 14Z i 1S ;) |
A ja dzisiaj (spodziewałem się tego) z głównym faworytem do mistrzostwa przegrałem 7:0. Ten mecz z góry przypisywałem do porażek ale w innych muszę walczyć o każdy pkt. z nadzieją utrzymania się w tej lidze!
5 miejsce w tabeli z 3pkt. |
No ja tez dzisiaj z glownym faworytem 2-1 w plecy,no ale zadowolony jestem bo balem sie nawet dwucyfrowki,wkoncu spadkowicz z V wiec mogl poorac,do remisu braklo nie wiele ale coz.W sumie ostatnio nie zwracalem uwagi na finanse i uzbieralo sie 7kk i glowkuje na co to spieniezyc :D. Po dwoch kolejkach 0 pkt, stosunek bramek 2-5 i nastepna kolejka z rownie wymagajacym rywalem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |