Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Lenidas 23-07-2006 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łodzianin
@Leo Lenidas
Mozliwe ze to dziwne... Ale z Kasia znalezlismy cos co nas zainteresowalo w stosunku do ciebie i chcemy o tym porozmawiac. Odezwij sie w tibi...

W Tibi bedzie ciezko, nie gram na Silverce....
Masz moje gg (Kazu tez) wiec piszcie....

Pozdrawiam

Kasztaniaczek 23-07-2006 22:27

I znowu pustki w temacie =]
btw. Rzot czemu nie grasz? to tylko ded =]

Łodzianin 23-07-2006 23:24

Kolejn ladny frag :)

43 Druid padl jak totalny noob... Oczywyscie w ramach akcji wybijamy br :D

Juz duzo osob padlo, wliczajac moje, tarrisha nervous shina i innych lacznie bedzie kolo 20-30 fragow przez ostatni miesiac :)

Holu 24-07-2006 09:48

Naprawde wysokie cele sobie stawiacie, zabijanie 40 lvli :evul:
nie lepiej zebrac ekipe 10 osob i ubic jakiegos 80+? nic trudnego :)

Łodzianin 24-07-2006 11:24

I kto to mowi lol.
Rzuciles sie na 24 knighta i chciales go zabic, zaplacil knight arm i go zostawiles... CHcesz nick? Bako to moj rl friend...

Kasztaniaczek 24-07-2006 12:10

@ UP
Jednym slowem : PA fantomca rox :D

@ Lodzianin wez zacznij rozrozniac br od pl, oki ? =]

Kattinka 24-07-2006 17:20

=]

Dobra, nic nie piszecie, to zapodajmy jakis temat. Opiszcie swoj najgorszy dzien w Tibii =] Moj byl niedawno ;)

Phoenix Sapphire 24-07-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kattinka
Dobra, nic nie piszecie, to zapodajmy jakis temat. Opiszcie swoj najgorszy dzien w Tibii =] Moj byl niedawno ;)

najgorszego dnia nie pamiętam, ale niedawno miałem najgorszy tydzień
wtedy kiedy Fantom przyznał się że mnie oszukiwał i że to on jest Lady (do tego momentu miałem nadzieję, że to nie prawda, chociaż wszyscy naokoło tak mówili)
po za tym Escheuso i Nervous, moi koledzy, zabili Leo i zaczęła się ta głupia mini wojna
później kilku kolegów odeszło z Silvery
do tego dołożyć 2 deady przez kick w ciągu 3 dni i wychodzi tyle negatywnych emocji że na cały rok dla całego servera by wystarczyło :S

ale teraz powoli wszystko się zmienia na lepsze...

ps: zauważyłem że mam dziwne szczęście do zawierania znajomości z ludzmi, którzy później wpadają w konflikt z całym serwerem >.<

Lenidas 24-07-2006 22:34

Cytuj:

Wiele takich dni bylo... Pamietam w lipcu 2005 gdy w jeden dzien trzy razy padlem :)... To jednka nic bylo :)
Potem bylo gdy Fantom-Lady zdradzil tajemnice, ktora mu powiezylem (przypadkiem ponoc), a wczesniej gdy Escheuso i Nervous zabili mnie bez slowa, choc wczesniej kumpli udawali :baby: :). Mialem jeszcze jeden taki bardzo przykry dzien, gdy Daw zabil Qweza (ale to calkiem inna bajka)...

Ale i byly tez dni extra, np. gdy Neoxer "brechtal" sie ze mnie widzac mnie na Orkach obok Thais (nie mogl zrozumiec, ze mi sie nigdzie z lvl nie spieszy, a mialem wtedy cos 30+), i gdy z Neo na Cycach padlem, gdy mnie zblokowaly, i wtedy gdy razem chodzilismy na polowania, Neo i Rekin zawsze sie pchali na jakies "straszne" potwory a ja cyka mialem :D
I wspanialy byl dzien, po moim dedzie od ziomali polakow, wtedy gdy wszyscy poszli mnie mscic, to bylo cos czego nigdy nie zapomne (no Fantom, niestety znow sie nie popisal bo zalatwial przy okazji swoje prywatne sprawy), gdzyz wtedy dopiero okazalo sie jak wielu mam przyjaciol :)....

Pozdrawiam

Kasztaniaczek 24-07-2006 22:52

Moj najgorszy dzien?
Hmm... duzo ich bylo i nie chce mi sie opisywac dokladnie.
Odejscie Kaalhara, Earla, 2 dedy w 15 min moim starym palem...
Maasa tego bylo, no coz tak jak w rl tak i w tibi B)

Łodzianin 24-07-2006 23:44

@Leo
Bez przesady ze rekin sie pcha na straszne potwory... Na 50 lev musialem go 2 dnmi prosic o Dls hunt. Pamietam jak jak chodizles na Orci nie mailes jeszcze pacca... To byly czasy...

@Najgorszy Dzien?
Cannidas level 38 dzien przed wyjazem red skull, lag i padam od combo 64 rp. Nastepnie wbity lev 40 Qwezem, wypelniony quest OF i na nastepny dzien hak... Wracam z wakacji wyluzowany i infroacja ze Lenidas odszedl, kolejna zla wiadomosc.

@Kasztaniaczek
Kogo zabilem nie BR? Atakuje wszystko co nie Polskie wiec wiesz :P

Kasztaniaczek 25-07-2006 08:46

Lodzianin, Michalak to nie moj friend, ale go zabiles a on to nie br =]
TRacisz fraga na nooba bez uhow i ktory lazi w p-secie -.-'

Łodzianin 25-07-2006 09:19

@up
A juz wiem o kogos chodzi ten to jest tragiczny noob :P
40 rp z 1 uhem 1 ihem i 2 hmm w bp. Gonilem 34 EK, a dokladniej uciekalem z nim w miejsce gdzie jest mniej ludzi bo chcialem postawic FE a bylismy pod dp... I gdy ten michalak zobaczyl zeo n mmnie bijer to tez sie wlaczyl, tak widc zabilem 34 Ek i wrocilem to michalaka.

Holu 25-07-2006 11:16

Najgorszy dzien? huh, nie trzeba duzo opisywac :)
strata eq <2kk> :evul:

Kattinka 25-07-2006 17:53

czemu nikt nic nie pisze?

pisszcie cos...

szymon287 25-07-2006 17:56

Cytuj:

pisszcie cos...

cos :)
btw. gra ktos na silv ze starej paczki (czyt. red warriors ;D)

Łodzianin 25-07-2006 19:39

@up
Ja..

Dzisiaj znowu pkowalem, niestety chciala mnie zabic ekipa 6 osobowa (PL) z czego 2 padlo a reszta zwiala do dp.. I to sie nazywa Polska walecznosc ;x

Oto link do filmiku...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10241

Kattinka 25-07-2006 23:02

Ja gram jeszcze z ziomow ze starej paczki xD Niedlugo tez sobie podpisa strzele => :) :) :)

Łodzianin 25-07-2006 23:03

Zero komentow filmu? >.<

Phoenix Sapphire 25-07-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łodzianin
Zero komentow filmu? >.<

krótki ;p
heh, te 2 noobki w pelni zasłużyły na deada >.<
gratulacje, oby tak dalej...tylko nie zacznij przypadkiem zabijać pożądnych graczy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26.