![]() |
ja najcenniejsza rzecz jaka znalazlem w trupie to bylo blue robe, plate legi, crown helmet, meduske shield, i platinium amulet i bp w ktorym bylo jakijes 5 gfb i 10 hmm:) mialem farcikaB)
|
demonka - ss jest w harmonia theard;)
|
jezeli free items sie liczy to znalazlem dragon shielda a jak nie to wtedy.. plate legsy.
|
ja raz w ciele znalazłem cialo zabitego goscia (cyclops go zabiły) bp i wand of inferno ale gosc padł bo go zblokowały a w bp mial to co sellal czyli: c legs i armorka,dragon i dwarven shield i na koniec boh
|
Gościu żucił BP żeby chyba 2 postacią podejść ja go opróżniłem i co tam było :
knight armor knight legs crown helmet leather boots crown shield kusza 200 boltów pare spear to byl moj jedyny taki fart |
Idę sobie a tu wooden shield a pod nim ciało jakieś wystaje. Przeżucam shielda otwieram ciało iiii nic. Nie wiem czemu skorciło mnie i przesunełem ciało a tam bag a w bagu wand of inferno, medusa shield, crusader helmet, crown legs i bohy. Gościu chyba miał rs więc bał sie ze mu wszystko wypadnie więc schował i myślał że po nie wróci. Ja tam odrazu wziełem bo kto by czekał? :p
|
Ja na free itemie w kazo zlapalem : mms, c legi, 100 trowning star, bp sd, 7 bp mf, 10k xD
|
Ja znalazlem wand of inferno w beczce kolo teatru ale oddałem włascicielowi:p
|
Ja z dead'a wyciaglem: bohy, bp sd, 2 bp uh, i 5k ^^:D
|
fart???
prawie cale moe eq znalazlem na ziemi
plate armor- za drzewem plate legi - z trupa kolo wiwerny dark helmet - poh wand of plague - depo na free items (tak wogule 3) szalik - depo crocodile boots - depo dwarfen shield - wiadomo bp uh , 2 bp sd , 12k , i wiele innych 8o Xd |
Raz gdy zrobiłem sobie nowa postać na Beryli i jak logłem sie na roku... to wybrałem sobie addon i kolory :Pjak nacislem OK to wylaczylo mi sie to okno i sobie tak siedze w swiatyni, a jakis ziomek costam w kacie swityni robi. Jak tam podszelem to obok niego lezal sobie chain armor, leather boots i studded shield :P To było znalezisko , ziomek chyba nie mail cap czy cos...nawet sie nie odzywal to ci mialo sie marnowac :P
|
Ja na Mintwalin znalazłem 2 dedy: w pierwszym pare HMM, GFB, p legi i jakieś tam śmieci w bp a w drugim meduze + 2 bp MF. Innym razem znalazłem deda na guardach a w nim dragon shielda i pare śmieci w bp. :)
Btw. Jedna trzecia postów tutaj to ściema -.- |
Ja raz zauwazylam ogien wystajacy spod drzewa, przesuwam a tam... wand of inferno xD Innym razem znalazlam jakiegos loot baga tez za drzewkiem xD (wystawal ) Moja intuicja :P
|
A ja kiedys expie sobie na PoH-u moim knightem a tu nagle patrze GS leci na mnie - w tym samym momencie jakis palek 55lvl przylazl (to pewnie byl jego GS) i zaczol go bic, a ja miedzy czasie podbieglem do deda jakiegos goscia patrze a tu BoH :D Pozniej wlasciciel BoH-ow przylazl na PoH-a i na yells darl sie "GIVE ME BOH HUNTED !!!!!" :P:P:P
|
te bohy to na danubii byly ?
zeby nie bylo ze nic nie opowiadam: chyba moj najlepszy znaleziony loot to b robe i boh z deda na dragach w dlair venore.... jakiegos druida ^^ |
Ja znalazłem plate legi i double axe w depo w thais. Innym razem zdarzylo mi się na najwyższym pietrze znależć scale armor.
Kiedy raz poszedłem na dwarfy do kopalni, to znalazłem tam dwarven shieldy (jedna obok drugiej). Niestety nie miałem szans wziąść wszystkich - brak capa;( |
ja znalazlem na roku bag w ktorym byl chain armor i legion helmet
a na mainie znalazlem plate armor ktory byl pod drezwem |
Najcenniejszą rzeczą którą znalazłem na ziemi był knight armor
|
Ja znalazłem tylko Bronze amulet z 200 ładunkami i Snakebite rod w depo w Ab'dendriel... :(
|
ja znalazłem fire sworda w thais depo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |