![]() |
Cytuj:
|
27 lvl paladin, skille 60/35 (nie chce mi się pacca marnować na skillowanie), eq mizerne (p set, dwarven shield i royal speary). Czy mogę pokonać Dragona dla sportu? Jak tak, to najlepiej gdzie? Może być waste.
|
pytanko??
od jakiego lvl i m lvl moge isc na mino maga?? (jestem sorkiem)
|
Cytuj:
|
czy warto kupować utevo res ina?????:)
|
ok dzięki za pomoc ja mam 20 lvl i 3 rużczkę to mmoge isć???
|
Ja mam takie pytanko skromne :)
Paladyn 55/48 (dobic moge do 65) EQ P SET i dwarven shield,spears i narazie lvl 11 ale oczywiscie nabije cos :) (ok 20 lvl ??) i teraz mam pytanie... CZY OPŁACI MI SIE EXPIC NA DWARF GUARDACH W KOPALNIACH ?? NO I OD JAKIEGO LVL I SKILI JESLI JUZ ?? ODRAZU MOWIE ZE ZWYKLE SPEARY BO JUZ NIE MAM PACC ;(;( |
Cytuj:
up@ 65-70 / rs lepiej kup od kogos i tak 20~ lvl i mozesz isc probowac. |
Drag
CZy pokonam draga na 23 lvl skills 55/54 furry club ><eq dobe
PS Jakie skille na moj lvl mam wbic?? |
Zmieniłem profesje, teraz startuje z knightem.
Na którym lvl z jakimi skillami dam rade 1vs1 z Dragonem ? |
czy nawale gs-a ? ? ?
Paladyn 25lvl skile 68/58 , eq: b robe, p legi, crus helmet, plat ammy, boh, vampire shield, i royal speary??? I ile mniej wiecej potkow na 1 zejdzie. z dragonem nie mam najlmniejszego problemu ;] |
od jakiego LVL'a i SKILL's pokonam knightem Draga bez zbytniego waste?
|
25lvl , 65/65 ?:)
|
Otóż powstaje teraz moje pytanie: Czy Sorciem 36lvl/37mlv EQ-Blue Robe,Vampire Shield,Blue Legs,Fur Boots,Crusader Helmet,WoI,Scarf solo pokonam GS'a nie ważne jest tutaj waste ,gdyż mam internet ,który jest dosyć wolny raczej się nie rozłącza ale może zawieśc mnie w takiej sytuacji. Stąd pytanie czy pokonam solo GS'a załużmy bez uciekania. Co zsummonować? FE,DS'y czy może Mino Archery a GS'a wziąć na klatę na utamce co poradzicie? Załóżmy że byłby to ten GS na Blood Herbie. Dziękuje i Pozdrawiam
|
RP 55 lvl
Skille 81/65 Mlvl 15 EQ: Aol Demon Helmet Enchanted Spearsy Pall Arm Demon Shield Golden Legs BOH/Soft Będę mieć waste na BK? |
Cytuj:
30 Pall skill 70/50 czy dam rade z bylejakiej amunicji zawalić orca leadera na of |
Vanecth
na pewno dasz rade ;] |
Powtarzam pytanie.
Od którego lvl i skilli dam rade 1vs1 z dragiem knightem. Eq średni-dobry. |
Cytuj:
@Teraz ja xd Czy dam rade 65 ek ze skilami 77/73 eq rh , dsm , c legs , boh , gs huncic hero bez waste ? Pojedynczo ubijam go bez problemu ale czy dam rade na jakis dluzszy hunt skoczyc aby nie wastowac kasy ? |
Mam 28 Master Sorcerer 34 magic level. Moje pytania:
1. Dam rade na barbarzyńcach bez wielkiego waste ? Potrzeba sumona ? 2. Dam rade na piratach rówież bez wielkiego waste ? Tutaj pewnie już monk 3. Znacie jakieś inne miejsca ? Może coś w nowym mieście Yalkahar (czy coś takiego ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59. |