Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Azenus 14-10-2006 17:18

; ( nieciekawie

Fabolous 14-10-2006 18:18

Chciał dobrze, jeśli by mu się udało pewnie uciekłby wam. Jeśli ktoś z was zdecydowałby sie pojść za nim musiał się liczyć też ze śmiercią. No i loot, który z niego wyleciał nie trafił (chyba) do was, to też sukces.

pawlon 14-10-2006 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabolous (Post 1031096)
Chciał dobrze, jeśli by mu się udało pewnie uciekłby wam. Jeśli ktoś z was zdecydowałby sie pojść za nim musiał się liczyć też ze śmiercią. No i loot, który z niego wyleciał nie trafił (chyba) do was, to też sukces.

wierz mi jestescie w bledzie, wszsytko bylo zaplanowane, on by padl :)

Fabolous 14-10-2006 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1031226)

Przynajmniej wy na tym nic nie zyskaliście.

Azenus 14-10-2006 19:57

Cytuj:

wszsytko bylo zaplanowane

aż trudno uwierzyć.

Harry Xin 14-10-2006 20:06

Nice...

Cytuj:

Czyli mam rozumieć, że go tam zwabiliście czy czekaliście aż uda się w tamtą stronę i śledziliście go na exivie?

Yuge 14-10-2006 22:19

Cytuj:

jakos trudno w to uwierzyc

Celmir 14-10-2006 22:36

Cytuj:

Ochh królu nie masz fraga:( Mistrzu wybacz mi że nie dałem się wam zabić;(
Prosze Cię wybacz mi ;( Zrobie dla Ciebie wszystko Kochanie ;( Jesteście zajebiści.

P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms :D
Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga :P

PolishDrinker 14-10-2006 22:42

za pewne uciekałby

Celmir 14-10-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PolishDrinker (Post 1031691)
za pewne uciekałby

Zapewne stałby w miejscu bo nagły napływ adrenaliny, sprawiłby, że Tharrin dostałby padaki i nie byłby w stanie nic zrobić8o
Starałem sie przelecieć przez demony bo mialbym "jakieś" szanse ucieczki lub wylogowania się.:evul:

Ajron 88 14-10-2006 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1031680)
Ochh królu nie masz fraga:( Mistrzu wybacz mi że nie dałem się wam zabić;(
Prosze Cię wybacz mi ;( Zrobie dla Ciebie wszystko Kochanie ;( Jesteście zajebiści.

P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms :D
Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga :P

Niewiem czy wiesz "mistrzu" ale wlarzenie do parchementa ma tyle samo sensu co rzócenie fire bomby i skakanie po niej ,wieksze szanse przezycia imalbys robiac X loga , jedyna sluszna sytacja w kotrej nalerzy pojsc do parchement room to ta keidy goni cie banda niedorozwoji ktora zwarta gropa podarzy za toba do pomieszenicza.. prosty i oczywistym jest, ze napewno NIE WSZYSCY WLZELI BY TAM ZA TOBA, co znacyz ze jakbys wylazl z tamtad zywy i potem udal sie do "kratki wentylacyjnej" i tak na dole czekalo by na ciebie "pare" osob gotowych zatrzymac cie na czas arz resta dolaczy , kiedy ktos cie zlapie w hero cave na edron , jedynymi opcjami jest :

A. ucieczka z hero cave
B. wylogowac sie
C. wejscie do Anni / DH ques room (jesli agresorzy nie maja takiej mozliwosci)
D. zrobienie z siebie idioty i zabicie sie samemu (ta opcje ty wybrales)

Jesli myslisz ze "nie dopuszczenie przeciwnej gildi do sfragowania sie bylo leprzym wyborem od walki o zycie (pamietaj o tym ZE ZAWSZE JEST SZNASA NA PRZERZYCIE DOPOKI NIE WIDAC NAPISU "YOU ARE DEAD") to sie gleboko mylisz , pamietaj o tym ze my dopielismy swego , chcielismy ciebie ujebac, padles , co stracilismy ? nic , zaoszczedziles nam run i unjust'ów , w swoje obronie pewnie poraz kolejny zaczniesz krzyczec ze nie "zdobylismy fraga" , ale odpowiec sobie sam , kogo to tak wlasciwie obchodzi ?

Bru666 15-10-2006 00:10

Ajron... kiedy masz zamiar skończyć podstawówkę? Albo w słownik zainwestować? Bo już nawet Rumcio popełnia mniej błędów od ciebie.. Żal.

ŻaQ 15-10-2006 00:21

Ludzie... Starajcie się być bardziej tolerancyjni bo znowu zamkną nam temat ;s. To, że ktoś jest dyslektykiem/dysortografem nie oznacza, iż jest gorszy... Wiem - to denerwuje i są słowniki, ale czy Wam chiałoby się tak cały czas szukać danego słowa? :/

Ajron 88 15-10-2006 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bru666 (Post 1031828)
Ajron... kiedy masz zamiar skończyć podstawówkę? Albo w słownik zainwestować?

nigdy , masz z tym jakiś problem ? napisz do Przyjaciółki.

p.s. z tego co wiem zdań nie zaczyna się od "albo" , proponóje więc wrócic do podstawówki .

pawlon 15-10-2006 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1031696)
Zapewne stałby w miejscu bo nagły napływ adrenaliny, sprawiłby, że Tharrin dostałby padaki i nie byłby w stanie nic zrobić8o
Starałem sie przelecieć przez demony bo mialbym "jakieś" szanse ucieczki lub wylogowania się.:evul:

tak sie skalda ze jak padlem na rozpoczeciu poprzedniej wojny to ponad 12 membersom HWL zabralo 25 min zabicie mnie mimo iz mialem 15 min pz locka, wez od nich filmik jak maja i naucz sie jak to sie robi.

nie probuj teraz cwaniakowac bo dales dupy masakrycznie, padles bo narobiles w gatki i taka jest prawda :) jestes tylko mocny w gebie i tyle, jak przyszlo do akcji to pokazales "klase" gratuluje, frag na tobie kosztowal nas 1 soulfire :) strasznie duzo jak na 100+ rp ;D

skopo milych snow mam nadzieje ze sie nie rozplaczesz :)

Kurier 15-10-2006 02:28

Biedny skopo.. soul fire za 50k na nowe blessy.. zgadnij kto z nas wyszedl na tym lepiej??
Coz byles asslickerem.. teraz padles (nie dajac fraga) mimo iz all wiemy ze i tak bys padl..
Co to zmienia..
Nic!
powodzenia na przyszlosc.. ty maly kawalku miesa armatniego;]

Colorion 15-10-2006 10:31

Zemus fragged

hmm, zna ktos szczegoly?

Celmir 15-10-2006 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1031861)
tak sie skalda ze jak padlem na rozpoczeciu poprzedniej wojny to ponad 12 membersom HWL zabralo 25 min zabicie mnie mimo iz mialem 15 min pz locka, wez od nich filmik jak maja i naucz sie jak to sie robi.

nie probuj teraz cwaniakowac bo dales dupy masakrycznie, padles bo narobiles w gatki i taka jest prawda :) jestes tylko mocny w gebie i tyle, jak przyszlo do akcji to pokazales "klase" gratuluje, frag na tobie kosztowal nas 1 soulfire :) strasznie duzo jak na 100+ rp ;D

skopo milych snow mam nadzieje ze sie nie rozplaczesz :)

Po 1: Fraga nie macie.
Po 2: Przeżyłbym gdyby nie to, że 3 sqm od schodów wyłapałem freez'a, dostałem combo i się poskładałem.
Po 3: Mam w dupie co myślicie :]

Krod 15-10-2006 12:04

Rattzora klepalo hwl a ten poszedl mu pomoc.Uratował go ale sam padl.

:( :(

Adelao 15-10-2006 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krod (Post 1032329)
Rattzora klepalo hwl a ten poszedl mu pomoc.Uratował go ale sam padl.

:( :(

Skąd wiesz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34.