Ajron 88 |
14-10-2006 23:44 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir
(Post 1031680)
Ochh królu nie masz fraga:( Mistrzu wybacz mi że nie dałem się wam zabić;(
Prosze Cię wybacz mi ;( Zrobie dla Ciebie wszystko Kochanie ;( Jesteście zajebiści.
P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms :D
Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga :P
|
Niewiem czy wiesz "mistrzu" ale wlarzenie do parchementa ma tyle samo sensu co rzócenie fire bomby i skakanie po niej ,wieksze szanse przezycia imalbys robiac X loga , jedyna sluszna sytacja w kotrej nalerzy pojsc do parchement room to ta keidy goni cie banda niedorozwoji ktora zwarta gropa podarzy za toba do pomieszenicza.. prosty i oczywistym jest, ze napewno NIE WSZYSCY WLZELI BY TAM ZA TOBA, co znacyz ze jakbys wylazl z tamtad zywy i potem udal sie do "kratki wentylacyjnej" i tak na dole czekalo by na ciebie "pare" osob gotowych zatrzymac cie na czas arz resta dolaczy , kiedy ktos cie zlapie w hero cave na edron , jedynymi opcjami jest :
A. ucieczka z hero cave
B. wylogowac sie
C. wejscie do Anni / DH ques room (jesli agresorzy nie maja takiej mozliwosci)
D. zrobienie z siebie idioty i zabicie sie samemu (ta opcje ty wybrales)
Jesli myslisz ze "nie dopuszczenie przeciwnej gildi do sfragowania sie bylo leprzym wyborem od walki o zycie (pamietaj o tym ZE ZAWSZE JEST SZNASA NA PRZERZYCIE DOPOKI NIE WIDAC NAPISU "YOU ARE DEAD") to sie gleboko mylisz , pamietaj o tym ze my dopielismy swego , chcielismy ciebie ujebac, padles , co stracilismy ? nic , zaoszczedziles nam run i unjust'ów , w swoje obronie pewnie poraz kolejny zaczniesz krzyczec ze nie "zdobylismy fraga" , ale odpowiec sobie sam , kogo to tak wlasciwie obchodzi ?
|