![]() |
Tjaaa.. zapomniałbym, gratz Arturia wczoraj:
May 02 2007, 12:23:52 CEST Died at Level 87 by a demon skeleton No i gratulujemy panu Miklori, zemsta za Saigaia: May 03 2007, 19:10:17 CEST Killed at Level 56 by Vateriel and by Religa To co, chcecie sie dalej chwalić fragami na noobcharach? :P |
Ader skoro niewiezysz obejzyj pare filmikow moze na ktoryms rostein dostaje ueka za 900+ o ile sie niemyle tak mi sie zdaje ale spox
Jesli twierdzisz ze mnie zloja to czemu juz mnie z haupy nieokradli zeby miec chajs myslisz sie i to bardzo oni wieksza uwage przywiazuja do jednoski niz Gaura >.< tak pozatym prosze niepiszcie ze balismy sie opena bo to bedzie zalosne :< zgadzam sie z 1 niema co sie chwalic ragami na noobach xD |
Cytuj:
|
lmao jutro polski aaaaaa !! :D
|
Killed at level 102 by his mother.
uhsauhusauhsua |
@Joel Backman
o 2.00 w nocy Joel Backman zostal zbanowany przez zabicie noob charow:) May 04 2007, 02:04:12 CESTKilled at Level 8 by Joel Backman @Ullvarr Ban na 1 miesiac prawdopodobnie OJ NIE DOBRZE!:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bana dostal ? suahsaushuahs ale jaja
|
Siekiera, motyka, pilka, szklanka,
zamiast EiVów jest rabanka, siekiera, motyka, pilka, noz Kazadum byl tutaj juz! Siekiera motyka kilo sera, Latuzowi puszcza zwieracz, Siekiera motyka pilka kurz, kiedy spieprza jak ten tchórz |
24h bana minely a jakos nie widze zadnych zmian =)
a co do open battle, na ktore zostalismy zaproszeni, nie lubie tych terenow :D Nastepnym razem prosze o ankh ;) |
Cytuj:
tez jestem fajny nie?8o |
Cytuj:
Maurhex May 03 2007, 11:46:10 CEST Killed at Level 49 by Garimo ;/ ta zabijajcie ich dalej daleko zajdziecie ;] zalosne! zemscimy sie Maras hehe |
Cytuj:
pięć sześć trzydzieści części zaraz przyjebie ci z pięści ;) Btw. Robicie kurwa wielkie halo ze Joel ma bana... bez niego damy rade ;) |
Siekiera motyka kozaczycie,
jak was jebne zobaczycie, siekiera motyka idzcie w dal, bo bedzie mi was zal! Siekiera motyka nowa gildia, znia i tak kurde bez wyjscia, siekiera motyka zrobmy nowa, taka super obciachowa, Siekiera motyka Viluma niema uciekl do binladena siekiera motyka nowa era, jak zabijememy sobie fratena Niemialem zamiaru nikogo obrazac :D Poprostu rymy tak jakos poszly Sory wszystkim ktorych tu Umiescilem :D |
Cytuj:
haha bez Garnka i Latuza baliscie sie wyjsc, to teraz też bedziecie sie bac :< czy może licencja na NG bota sie skonczyla?:D:D:D |
Cytuj:
Cytuj:
Próbowałeś to zaśpiewać? Musiało by wyjść jakoś "bo będzie mi wa-as żal". Cytuj:
Cytuj:
2. Vilum jest wszędzie. 3. Jeżeli Viluma gdzieś lub kiedyś nie ma, patrz 1. i 2. Cytuj:
co za radość z takiej chwili, siekiera motyka .. o ja Cię!... Bolter nas przepraszać chce! Siekiera motyka stare zrazy, chyba nie nosisz urazy? Siekiera motyka, przyznać czas, że wy też kochacie nas ]:-> |
Hmm bardzo pieknie widziec ze rozwijacie swoje talenty jednak to chyba nie jeste miejsce na to.
Osobiscie wchodzac na to forum chcialbym widziec news'y z wojny i jakies konstruktywne komentarze. Jedyny plus to juz lepsze pisanie do siebie wierszem niz obrzucanie sie miesem. |
Cytuj:
|
Narazie to nie mogę wbić na Titanię :P
Nie wiem czemu. Zrąbały się chyba servery. No trudno - poczekamy :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |