![]() |
Chciałem oficialnie przeprosić Tenchorius-a za to co zrobiłem...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@4drian; Używaj opcji 'edytuj post' ok? |
Cytuj:
Jestem pewien że Xyriela bedzie zawsze taka dla mnie jaka jest teraz... A co do mojego hotkeya ... to na 17 lvl z rs trudno jest przezyć ale zawsze są przyjaciele którzy mi pomogą choc niekiedy niechce naduzywać pomocy A Xyriela dużo dlamnie zrobila i za to jej jestem wdzieczny |
Cytuj:
Weź sobie pod uwage ze poznalem ją gdy byłem na 8 lvl Pomogłeś kiedys komus na tym lvl? nieznając go? A widzisz Xyriela mi pomogła i dała mi pełno itemów na ktore mnie nie było stać;) Wiec niemów że jest taka zła bo niejest :] Pozdrawiam, Djinn de'Moon |
.
Jestem jeszcze jedną osobą, która popiera wypowiedzi Xyrieli na tym forum
Musze dodać, że jest jednym z nielicznych high llvli, którenie widzą problemu w poznaniu, rozmawianiu i zaprzyjaźnianiu się z low lvlami, które nie zawsze muszą być noobami i za to właśnie ma u mnie plusa . To, co robi może przynieść korzyści innym graczom, bo wydaje mi się, że w najbliższym czasie liczba graczy na selenie będzie wahała się w granicach od 100-300. Loot będzie można sprzedać jedynie djinom(już teraz chyba tak jest;p)a pk będzie przypominało zabawę ze znajomymi . Może dzięki Niej komuś spodoba się ten serwer i nie zrezygnuje z niego przed zdobyciem 20 lvla Może jest też dla niektórych wrogiem i osobą niegodną zaufania, ale gdyby nie miała wrogów czułaby się na selenie jak na świecie no-pvp..., a ten serwer bardziej przypomina pvp-enfo. Ale przecież to jest najfajniejsza i najlepsza dziewczyna na selenie Obi~ |
Cytuj:
------------------------------------------------------------------------- Cytuj:
:) :) :) :) :) :) :) ;) B) Tylko tyle powiem: Jestem tego samego zdania co Odis~~ B) |
OMG zawstydziłam się.
Ja pamietam jak Cie poznalam, Djinn~. Chodziles po depo i mowiles cos w stylu "Kto mi pomoze ale mnie nie zabije".. Mysle sobie "Jezu pewnie spotkalo go to samo, co mnie kiedy zaczelam grac w Tibie" - mianowicie to, ze po opuszczeniu rooka znalazlam sie w Venore i nie wiedzialam o co kaman, zabili mnie od razu kilka razy i zrobilam nowego chara z postanowieniem pozostania na rooku.. Gdyby nie Tien Shin, moze siedzialabym na rooku do teraz.. :') :* Nic sie nie dzieje na Selenie. Moze poza tym, ze Master Macavelli pekuje z Alfisem wieczorami. Radze uwazac na Cetasa, Pirreusa i spolke.. Może nie każdy wie, ale swego czasu Xyriela była facetem.. Tzn w Tibii xD : http://foteka.pl/mini/ac5642fa1c8ba1...51d6c9a300.jpg @Odis Masz racje co do loota. Co do wrogow rowniez.. Gra bylaby nudna bez jakiejkolwiek dawki adrenaliny. http://foteka.pl/mini/56b6139a8e5684...93808e28ba.jpg Jak widac bylo ich paru xP. Jeden na obrazku lezy juz :( pode mna. Co dziwne pekerzy Ci od tamtego czasu nigdy mnie nie zaatakowali, a nawet urzadzaja sobie ze mna przyjacielskie pogawedki :P Dziwne, w jaki sposob mozna nieraz zdobyc czyis respekt... :o Pozdrawiam ;o xyriela |
"Są ważniejsze rzeczy niz itemy, Ci ktorzy tego niewiedza nigdy nic niebeda mieli w tej grze chocby mieli miliony"
Dziekuje Xyrielo za dzisiejszą pomoc ;) Naprawde jestes super :* 02:26 Djinn de'Moon [17]: jakis frajer kupil sobie hara i kozaczy ;/ 02:27 Djinn de'Moon [17]: wpadnij do dp jak bedziesz przelatywac:) 02:27 Djinn de'Moon [17]: pokazesz sie im tylko na oczy:***** 02:30 Xyriela [99]: co tam dzinku 02:30 Xyriela [99]: kupil? 02:30 Xyriela [99]: konto? 02:30 Born Donyt [43]: nie 02:30 Born Donyt [43]: nie kupilem 02:30 Born Donyt [43]: ale ziomka ujebie 02:30 Djinn de'Moon [17]: posluchaj jak on pisac nawet nieumie 02:30 Born Donyt [43]: za peczenie 02:31 Djinn de'Moon [17]: peczenie 02:31 Born Donyt [43]: ? 02:31 Xyriela [99]: kogo ujebiesz 02:31 Born Donyt [43]: << (w tym miejscu bylo pokazane na mnie:P) 02:31 Xyriela [99]: to ja Ciebie ujebie 02:31 Xyriela [99]: az wbije rsa itd... Obylo sie na rozmowie oczywiscie bo niema sensu bic dosyc ze noobów to jeszcze jakis dzieci :) I jak ktos napisze ze Xyrieli sie nieda zaufac to chyba wyjde z siebie, mysle że Ona tez mi zaufala (wpuscila mnie do wsojego domku) Dziekuje jej za wsztko:) Więc prosze najpierw ją dobrze poznajcie z kazdej strony a potem dopiero oceniajcie. Pozdrawiam Djinn de'Moon |
Cytuj:
A mi khoda dał mpa i g legi a wam nie HE HE HE!!!!!!! XD!! Słuchaj nie musisz dziękować xyrieli na forum powiedz jej to w grze... Bo to wygląda kinda chujowo? Dziekuje xyreielo~ :***** <lick_lick> @Selena; Powoli wojna się kończy? :o Uncirom będzie płacił, ja zakopałem topór wojenny z tenchoriusem khoda też to zrobił :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie musi każdy po kolei pisac, ze lubi Xyriele. Jak chcecie to pokazac to pokazcie to w grze, a nie wypisywac sie na forum i nabijac postow.
|
a ja lubie swoje misie :baby:
Huehuahuea :D ..chlopaki dziewczyny i zwierzatka :P ..to sa wydarzenia z seleny (tak mi sie wydaje..taki tytul jest) :P ...a nie okazywanie milosci itp :P ...ja tez moge napisac lubie..Ciebie jego jego jego jego mnie ja i was :D ..fajnie ze Ci pomogla i fajnie ze wpuscila Cie do domq i tez fajnie ze ja lubisz i wogle jest fajnie ale wydaje mi sie ze to nikogo procz Ciebie i jej nie obchodzi ;> to takie moje skromne zdanie :P |
Hmm coś widziałem że scroopy napisał o master wrathu że niby oni wygrają wojne. Tzn to ich zdanie , wydaje mi się że ta wojna może nigdy się nieskończyć traz oni expią raz my , obojętnie ile osób się wypłaci sprzeda chary zostanie kilka osób które nigdy się nie wypłacą , np ja. Na początku wojny jeszcze o tym myślałem ale teraz walcze do końca. Wojna na danubi zaczynała się podobnie i z przerwami trwa już ze 2 lata więc tutaj można się spodziewać podobnych efektów :P
@Scroop To że zakopaliśmy toporek to fakt ale nie wytłumaczyłeś się z zabicia komso~ przynajmniej ja o tym nie słyszalem... A co do hacków to moja utrata passów też jest z tym związana ale naszczęście ja hacka nie miałem , poprostu załaodwał mi się logger podyktowałem Kofanej (mieszkamy razem) nowy password ona go wpisała a potem go zapomniałem :P No ale niestety na selenie jest coraz więcej hacków i będzie ich jeszcze więcej bo ludzie wchodzą bez opamiętania na każdą strone... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nic nikt niemowil jak Wy od kilku stron wrzucacie na Xyriele (i kto tu posty nabija), a ja Ja w swoich chwale bo dlamnie jest dobra:cup: jak dlawas niezabardzo to ... macie problem trzeba byc w pozadku z innymi zeby tego samego oczekiwac;) A po 2 to tylko gra ale chodzi o cos wiecej..... Pozdrawiam Djinn de'Moon 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |