Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Ushka 11-05-2007 21:35

Chciałem oficialnie przeprosić Tenchorius-a za to co zrobiłem...

Marczio 11-05-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1424453)
Oww Lenrock ależ Ty ciekawskie jajo jesteś :@

ktooo pyttaaa nie blaaadziii :S

Ezh 11-05-2007 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1424569)
Ezh znasz ja wogule ze tak mówisz ?? Ja znam Xyriele od 8 lvl Ona jako jedyna pomogla mi gdy bylem wielkim NOOBEM i niewiedzialem nic (teraz jestem troche mniejszym:p ) tylko Ona nikt wiecej, expila ze mna, blokowala mi potwory, i dala mi pro do tej pory mi pomaga i niemówcie ze Xyriela jest taka zła.

Co ja obchodzi jakiś 8 lvl, a jednak poswięciła mi sporo czasu i dzieki niej duzo sie nauczylem. Nigdy mi nieodmowila pomcy choc nieznam jej z rl

Dzieki Xyrielo jesteś super :***

Mylisz sie znam ja bardzo dobrze i wystarczajaco zeby wyrobic sobie o niej zdanie, ona na poczatku jest taka super wszystko picus ale co do czego przychodzi to pokazuje jaki z niej kawal su**i ;)

KubaGuzikkk 11-05-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
ktooo pyttaaa nie blaaadziii :S

W sumie racja :|

@4drian;
Używaj opcji 'edytuj post' ok?

4drian 11-05-2007 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1424856)
Tracę pozycje głównego a$$ lickera severa?!!??!?! =[
Btw; masz uber hotkeya -.-
Pro by bla bla bla....

Chyba jednak niestraciłeś ....

Jestem pewien że Xyriela bedzie zawsze taka dla mnie jaka jest teraz...

A co do mojego hotkeya ... to na 17 lvl z rs trudno jest przezyć ale zawsze są przyjaciele którzy mi pomogą choc niekiedy niechce naduzywać pomocy

A Xyriela dużo dlamnie zrobila i za to jej jestem wdzieczny

4drian 12-05-2007 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ezh (Post 1425179)
Mylisz sie znam ja bardzo dobrze i wystarczajaco zeby wyrobic sobie o niej zdanie, ona na poczatku jest taka super wszystko picus ale co do czego przychodzi to pokazuje jaki z niej kawal su**i ;)

Wiesz co niewiem kim jestes bo boisz sie ujawnic ale jestem pewien w 100% do Xyrieli ....

Weź sobie pod uwage ze poznalem ją gdy byłem na 8 lvl
Pomogłeś kiedys komus na tym lvl? nieznając go?
A widzisz Xyriela mi pomogła i dała mi pełno itemów na ktore mnie nie było stać;)

Wiec niemów że jest taka zła bo niejest :]

Pozdrawiam, Djinn de'Moon

Odis 12-05-2007 01:24

.

Jestem jeszcze jedną osobą, która popiera wypowiedzi Xyrieli na tym forum
Musze dodać, że jest jednym z nielicznych high llvli, którenie widzą problemu w poznaniu, rozmawianiu i zaprzyjaźnianiu się z low lvlami, które nie zawsze muszą być noobami i za to właśnie ma u mnie plusa . To, co robi może przynieść korzyści innym graczom, bo wydaje mi się, że w najbliższym czasie liczba graczy na selenie będzie wahała się w granicach od 100-300. Loot będzie można sprzedać jedynie djinom(już teraz chyba tak jest;p)a pk będzie przypominało zabawę ze znajomymi .
Może dzięki Niej komuś spodoba się ten serwer i nie zrezygnuje z niego przed zdobyciem 20 lvla
Może jest też dla niektórych wrogiem i osobą niegodną zaufania, ale gdyby nie miała wrogów czułaby się na selenie jak na świecie no-pvp..., a ten serwer bardziej przypomina pvp-enfo.
Ale przecież to jest najfajniejsza i najlepsza dziewczyna na selenie
Obi~

4drian 12-05-2007 01:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1425246)

@4drian;
Używaj opcji 'edytuj post' ok?

Po co? :confused:

-------------------------------------------------------------------------

Cytuj:

Jestem jeszcze jedną osobą, która popiera wypowiedzi Xyrieli na tym forum
Musze dodać, że jest jednym z nielicznych high llvli, którenie widzą problemu w poznaniu, rozmawianiu i zaprzyjaźnianiu się z low lvlami, które nie zawsze muszą być noobami i za to właśnie ma u mnie plusa . To, co robi może przynieść korzyści innym graczom, bo wydaje mi się, że w najbliższym czasie liczba graczy na selenie będzie wahała się w granicach od 100-300. Loot będzie można sprzedać jedynie djinom(już teraz chyba tak jest;p)a pk będzie przypominało zabawę ze znajomymi .
Może dzięki Niej komuś spodoba się ten serwer i nie zrezygnuje z niego przed zdobyciem 20 lvla
Może jest też dla niektórych wrogiem i osobą niegodną zaufania, ale gdyby nie miała wrogów czułaby się na selenie jak na świecie no-pvp..., a ten serwer bardziej przypomina pvp-enfo.
Ale przecież to jest najfajniejsza i najlepsza dziewczyna na selenie
Obi~

:) :) :) :) :) :) :) ;) B) Tylko tyle powiem:

Jestem tego samego zdania co Odis~~ B)

Xyriela 12-05-2007 04:34

OMG zawstydziłam się.

Ja pamietam jak Cie poznalam, Djinn~. Chodziles po depo i mowiles cos w stylu "Kto mi pomoze ale mnie nie zabije".. Mysle sobie "Jezu pewnie spotkalo go to samo, co mnie kiedy zaczelam grac w Tibie" - mianowicie to, ze po opuszczeniu rooka znalazlam sie w Venore i nie wiedzialam o co kaman, zabili mnie od razu kilka razy i zrobilam nowego chara z postanowieniem pozostania na rooku.. Gdyby nie Tien Shin, moze siedzialabym na rooku do teraz.. :') :*

Nic sie nie dzieje na Selenie. Moze poza tym, ze Master Macavelli pekuje z Alfisem wieczorami. Radze uwazac na Cetasa, Pirreusa i spolke..

Może nie każdy wie, ale swego czasu Xyriela była facetem.. Tzn w Tibii xD :

http://foteka.pl/mini/ac5642fa1c8ba1...51d6c9a300.jpg

@Odis
Masz racje co do loota. Co do wrogow rowniez.. Gra bylaby nudna bez jakiejkolwiek dawki adrenaliny.

http://foteka.pl/mini/56b6139a8e5684...93808e28ba.jpg

Jak widac bylo ich paru xP. Jeden na obrazku lezy juz :( pode mna. Co dziwne pekerzy Ci od tamtego czasu nigdy mnie nie zaatakowali, a nawet urzadzaja sobie ze mna przyjacielskie pogawedki :P Dziwne, w jaki sposob mozna nieraz zdobyc czyis respekt... :o

Pozdrawiam ;o

xyriela

4drian 12-05-2007 04:35

"Są ważniejsze rzeczy niz itemy, Ci ktorzy tego niewiedza nigdy nic niebeda mieli w tej grze chocby mieli miliony"

Dziekuje Xyrielo za dzisiejszą pomoc ;)
Naprawde jestes super :*

02:26 Djinn de'Moon [17]: jakis frajer kupil sobie hara i kozaczy ;/
02:27 Djinn de'Moon [17]: wpadnij do dp jak bedziesz przelatywac:)
02:27 Djinn de'Moon [17]: pokazesz sie im tylko na oczy:*****
02:30 Xyriela [99]: co tam dzinku
02:30 Xyriela [99]: kupil?
02:30 Xyriela [99]: konto?

02:30 Born Donyt [43]: nie
02:30 Born Donyt [43]: nie kupilem
02:30 Born Donyt [43]: ale ziomka ujebie
02:30 Djinn de'Moon [17]: posluchaj jak on pisac nawet nieumie
02:30 Born Donyt [43]: za peczenie
02:31 Djinn de'Moon [17]: peczenie
02:31 Born Donyt [43]: ?
02:31 Xyriela [99]: kogo ujebiesz
02:31 Born Donyt [43]: <<
(w tym miejscu bylo pokazane na mnie:P)
02:31 Xyriela [99]: to ja Ciebie ujebie
02:31 Xyriela [99]: az wbije rsa

itd...

Obylo sie na rozmowie oczywiscie bo niema sensu bic dosyc ze noobów to jeszcze jakis dzieci :)

I jak ktos napisze ze Xyrieli sie nieda zaufac to chyba wyjde z siebie,
mysle że Ona tez mi zaufala (wpuscila mnie do wsojego domku)

Dziekuje jej za wsztko:)

Więc prosze najpierw ją dobrze poznajcie z kazdej strony a potem dopiero oceniajcie.

Pozdrawiam Djinn de'Moon

Ushka 12-05-2007 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1425523)

Więc prosze najpierw ją dobrze poznajcie z kazdej strony a potem dopiero oceniajcie.

Pozdrawiam Djinn de'Moon

O ja Cie, miała tam aż frozen starlight!! :o
A mi khoda dał mpa i g legi a wam nie HE HE HE!!!!!!! XD!!
Słuchaj nie musisz dziękować xyrieli na forum powiedz jej to w grze...
Bo to wygląda kinda chujowo? Dziekuje xyreielo~ :***** <lick_lick>

@Selena;
Powoli wojna się kończy? :o
Uncirom będzie płacił, ja zakopałem topór wojenny z tenchoriusem khoda też to zrobił :o

krwawycomeback 12-05-2007 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1425523)
"Są ważniejsze rzeczy niz itemy, Ci ktorzy tego niewiedza nigdy nic niebeda mieli w tej grze chocby mieli miliony"

Dziekuje Xyrielo za dzisiejszą pomoc ;)
Naprawde jestes super :*

02:26 Djinn de'Moon [17]: jakis frajer kupil sobie hara i kozaczy ;/
02:27 Djinn de'Moon [17]: wpadnij do dp jak bedziesz przelatywac:)
02:27 Djinn de'Moon [17]: pokazesz sie im tylko na oczy:*****
02:30 Xyriela [99]: co tam dzinku
02:30 Xyriela [99]: kupil?
02:30 Xyriela [99]: konto?

02:30 Born Donyt [43]: nie
02:30 Born Donyt [43]: nie kupilem
02:30 Born Donyt [43]: ale ziomka ujebie
02:30 Djinn de'Moon [17]: posluchaj jak on pisac nawet nieumie
02:30 Born Donyt [43]: za peczenie
02:31 Djinn de'Moon [17]: peczenie
02:31 Born Donyt [43]: ?
02:31 Xyriela [99]: kogo ujebiesz
02:31 Born Donyt [43]: <<
(w tym miejscu bylo pokazane na mnie:P)
02:31 Xyriela [99]: to ja Ciebie ujebie
02:31 Xyriela [99]: az wbije rsa

itd...

Obylo sie na rozmowie oczywiscie bo niema sensu bic dosyc ze noobów to jeszcze jakis dzieci :)

Pozdrawiam Djinn de'Moon

Krew mnie zalewa jak to czytam. ok spoko, pomogla, ale do czorta po holere to tutaj piszesz/wklejasz.

zalfik 12-05-2007 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krwawycomeback (Post 1425641)
Krew mnie zalewa jak to czytam. ok spoko, pomogla, ale do czorta po holere to tutaj piszesz/wklejasz.

To po co jeszcze calosc cytujesz? :>

Darco 12-05-2007 12:16

Nie musi każdy po kolei pisac, ze lubi Xyriele. Jak chcecie to pokazac to pokazcie to w grze, a nie wypisywac sie na forum i nabijac postow.

sellemon 12-05-2007 12:25

a ja lubie swoje misie :baby:

Huehuahuea :D ..chlopaki dziewczyny i zwierzatka :P ..to sa wydarzenia z seleny (tak mi sie wydaje..taki tytul jest) :P ...a nie okazywanie milosci itp :P ...ja tez moge napisac lubie..Ciebie jego jego jego jego mnie ja i was :D ..fajnie ze Ci pomogla i fajnie ze wpuscila Cie do domq i tez fajnie ze ja lubisz i wogle jest fajnie ale wydaje mi sie ze to nikogo procz Ciebie i jej nie obchodzi ;> to takie moje skromne zdanie :P

Suk Suk 12-05-2007 12:51

Hmm coś widziałem że scroopy napisał o master wrathu że niby oni wygrają wojne. Tzn to ich zdanie , wydaje mi się że ta wojna może nigdy się nieskończyć traz oni expią raz my , obojętnie ile osób się wypłaci sprzeda chary zostanie kilka osób które nigdy się nie wypłacą , np ja. Na początku wojny jeszcze o tym myślałem ale teraz walcze do końca. Wojna na danubi zaczynała się podobnie i z przerwami trwa już ze 2 lata więc tutaj można się spodziewać podobnych efektów :P

@Scroop
To że zakopaliśmy toporek to fakt ale nie wytłumaczyłeś się z zabicia komso~ przynajmniej ja o tym nie słyszalem...

A co do hacków to moja utrata passów też jest z tym związana ale naszczęście ja hacka nie miałem , poprostu załaodwał mi się logger podyktowałem Kofanej (mieszkamy razem) nowy password ona go wpisała a potem go zapomniałem :P No ale niestety na selenie jest coraz więcej hacków i będzie ich jeszcze więcej bo ludzie wchodzą bez opamiętania na każdą strone...

Scroopy 12-05-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suk Suk (Post 1425873)

@Scroop
To że zakopaliśmy toporek to fakt ale nie wytłumaczyłeś się z zabicia komso~ przynajmniej ja o tym nie słyszalem...

Pogadaj z Keinenem on Ci powie, nie loobie sie powtarzac ;]

4drian 12-05-2007 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1425573)
O ja Cie, miała tam aż frozen starlight!! :o
A mi khoda dał mpa i g legi a wam nie HE HE HE!!!!!!! XD!!
Słuchaj nie musisz dziękować xyrieli na forum powiedz jej to w grze...
Bo to wygląda kinda chujowo? Dziekuje xyreielo~ :***** <lick_lick>

Hm chciałem jej podziekowac na forum i to zrobilem jak juz ktos powiedzial forum jest ogolno dostepne i kazdy moze napisac co chce. Jak ktos niechce czytac to niech nieczyta :]

Nic nikt niemowil jak Wy od kilku stron wrzucacie na Xyriele (i kto tu posty nabija), a ja Ja w swoich chwale bo dlamnie jest dobra:cup: jak dlawas niezabardzo to ... macie problem trzeba byc w pozadku z innymi zeby tego samego oczekiwac;)

A po 2 to tylko gra ale chodzi o cos wiecej.....

Pozdrawiam Djinn de'Moon 8o

krwawycomeback 12-05-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1425966)
Hm chciałem jej podziekowac na forum i to zrobilem jak juz ktos powiedzial forum jest ogolno dostepne i kazdy moze napisac co chce. Jak ktos niechce czytac to niech nieczyta :]

Ale to nie sa wydarzenia z "twojego wlasnego swiata", tylko wydarzenia z seleny, got it?

Ushka 12-05-2007 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krwawycomeback (Post 1426059)
Ale to nie sa wydarzenia z "twojego wlasnego swiata", tylko wydarzenia z seleny, got it?

Ale selena to jest jego świat!!!! Jego życie!! Jego protektorzy!! TO JEST JEGO RL LIFE!!!! u.u

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43.