![]() |
Witam, no cóż myślałem że ten dzień nie nadejdzie ale odchodzę z Titanii i wątpię abym tu jeszcze grał. Powód? Połowa Titani uważa mnie za Hakera :confused: mhm... No cóż dziękuje za grę.. Aragorn nie poddawaj się, widzę u ciebie 200! Mały ty też z lvl'em jedziesz. Apach, Garet, Bittek, Anadrian dzięki za grę i pomoc! Soldek widzę niedługo 100 u ciebie :P.
@Mistrz Gego Powodzenia w wojnie. @Down Tak powodzenia w ustawieniu bota na piratach. @2xDown A no fuck ._. .. Dodorion ! Good luck too :-S. |
Cytuj:
Fuckin' asslicker.... |
A to tylko Gego ma wojne?
>.< |
To kogoś ty okradł?:>
|
Cytuj:
|
:d
@Makuki
Ja też dałem sobie spokój z tą gra teraz ważna jest dla mnie matura a przede wszystkim zaliczenie klasy :).Życzę powodzenia z życiu. |
Matura? Spytaj tego pana nad tobą co wie o maturzeXD
|
Cytuj:
|
Idioci! ;x
@gego Nikogo! :SS |
Prima Aprilis się już skonczyło, możesz oddać itemki Jeven >.<
|
Noob jesteś i tyle :X... Dobrze wiesz że cię nie zhakowałem a jak jesteś na tyle głupi żeby wierzyć innym to nie mój problem.
|
Tak Ci się tylko wydaje :>
|
Co mi się wydaje? Ile razy ci powtarzałem żebyś wyjebał te wszystkie boty i mc, po 1 haku każdy ci to powtarzał -,- ... A że jesteś taki głupi to masz za swoje że tyle razy cię hakli. I niech ktoś usunie te wszystkie posty bo za duży spam
|
;p
Fajne screeny. Najleprze Elite Arka bo z tibi 7.6 +. Chcial bym aby powrocily te czasy!! Ahhhh ale by brakowalo addonkow :]
|
Phi zal mi conieco sciska jak to czytam...
Jak wiekszosci wiadomo ja tez odpuscilem sobie Tibie narazie. Moze jeszcze najdzie mnie ochota na gre :D Jedna z najstarszych fotek jaka posiadam na kompie ;-) http://img247.imageshack.us/img247/7428/gstheendyw9.jpg |
HeHe wreszcie jakaś konwersacja.8oGego miło Cie znów widzieć na forum.
Ja zaczynam znowu grać, zobaczę jak to wyjdzie. Teraz mam praktyki więc mam więcej czasu. GOGO 110 xD |
Arek, Ty nie gadaj tylko graj :p
|
Cytuj:
Więc to jednak prawda, że "tonący brzytwy się chwyta". |
:)
@ Apach Knight
Do twarzy ci wcieleniu Laski :) @ Topic Tej mam pytanie czy wie ktoś jak dojść na faccu na monki? Podobno są gdzieś po drodze jak idziesz na "Griffin Shield Quest" poszedłem tam druidem i sie zgubiłem. Matura sux |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |