![]() |
Nie ma nie chce =p Musisz wszyscy od Ciebie tego wymagają =p Ktoś tam dał link do ustawki, nawet do pięt nie dorastają dla hooligans Jagiellonii ;)
|
Cytuj:
Szacuneczek. |
btw Bezok stoisz 5k Zar'tan owi :) z hmmi ktore ci kiedys robil ^^
|
mogl nie pozyczac ,przeciez wszyscy juz chyba to wiedza ,ze ja nigdy nic nie oddaje,taki juz jestem <;(>
JK ;P oddam mu to ,niech napisze na Tibii jak bede Onlineeeeeee(ale niech nie liczy na %) |
Cytuj:
Zlookaj sobie filmy z ustawek Cracovii, Lecha albo Arki :rolleyes: Przeproś i wyjdz kurwa -.-'' |
własnie bojowki lecha arki i cracovi sa najlepsze w polsce
wez sie nie oklamuj dobrze wiesz ze tak jest !!! :P wyjdz !! :evul: |
up, up up and kilka up
Skonczcie pierdzielic o kibolach, kogo obchodza pajace co chodza na ustawki, niech sie zapisza na boks i tam spozytkuja energie... |
Jak to fajnie jest paść od Arc szczególnie od Mendill :( w sumie to za nic mnie nie zabił, ale cóż tak bywa :( najbardziej to szkoda mi rzeczy, które wypadły niż tego lvl... Szkoda mi słów na tą grę szczególnie na takich pojebanych ludzi ;/;/;/
|
@ Jini - Zawsze musza byc tu zj**eby to nieodlaczny element tego forum.
@ Gabi - jaki mial pwod? |
Cytuj:
|
Cytuj:
INDEED!!!!!!!!!!!1 |
Cytuj:
Co spadło? :( A te hools Jagieloni to dobre było hahaha xD<3 |
Racja koniec z kibolami =p Specjalnie wspomniałem o Jadze, bo nie wiem czemu ale wzbudza negatywne emocje =p Gaba, Mendil to i mnie bez powodu zabił nawet pk nie miałem, on i Cray powinni wylecieć z tego serva =/
|
@Massior
Jestem otwarty na propozycje =) Nagle znalazlo mi sie dużo "extra" czasu... Bierz Pietra i wpadajcie. Kurde może bysmy w halóweczke popykali :d , no nie bede tu spamowac - do złapania na GG |
Cytuj:
Btw. co do kiboli to oni sa za tepi zeby sie na cos samemu zapisac... BTW2. pamietacie akcje we wrocławiu Arka gdynia vs. WKS slask wrocław ?? tam to sie działo, jeden kibol owned....akcja masakra. |
zgadnijcie kto wrócił!
|
Cytuj:
|
Babcia ?
to naprawde ty? |
Coś nudnawo na naszej Iridii... nasz temat co chwile na 2 stronie X(
A Huxy hunci naszą gildie za wygranie wojny HIEHIEHIHIEHIEHI Huxy: Stop me? <3 VERE: stop what? buying new accs or what? UHAHAHAH Own3D! |
Mendill biedactwo znow wylecial z arc =(
Massior palo kiedy nas odwiedzisz?! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |