Lamorack |
03-04-2007 22:23 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Memku
(Post 1349555)
omg.... szukajac swiata zeby zaczac gre trafilem na berylie, powiedzcie czy uda mi sie tu wbic lvl 100+ ?
czy po wbiciu 50 lvla - hunted....
bylo takie pytanie, ale padlo 5 odpowiedzi, kazda inna...
a i jaka byla wojna? kto wygral? jakei to byly narodowowsci?
jak jest teraz? co z gospodarka? czy polcay moga tu jeszcze grac?
ogolne info o Berylii plz ?
|
Jak na mój gust... da się :D (wszystko sie da xD) najłatwiejszym jest zakupić pro na poczatku i w razie deda liczyć na łaskawość prota w wywiazywaniu sie z umowy, ale to według mnie jest niehonorowe wyjście gdyż ci kolesie u ktorych musiałbyś kupić pro, wyjebali z tego serwa w chuj polaków, bo ogólnie nie "trawia nas tu na wyższych lvl", oczywiście to nie liczni ale jednak (dopuki płacisz lub jesteś imm potrzebny jest miło ale nie wywiąż sie z umowy lub zrób mały fake a jesteś w d*pie). A jak chcesz grać bez pro to większe jest prawdopobobieństow ze wygrasz 20mln w lotto niz pograsz tu bez pojedynczego deda czy hunta, jeśli założymy że jesteś nowy i nie masz zbyt wielu "dobrych" przyjaciół, dymbardziej ze jest mase charów z huntem idp. wiec czemu mają sie one marnować :evul: A tak w ogóle to na Beryli jest jak w polskim rzadzie... nigdy nie wiesz co sie stanie jutro... nieustanne zatargi i ciągłe walki to niepowtarzalna cecha charakteryzujaca BERYLIE i to pewnie dla tego jest tu tak (nie?)ciekawie... :D :D :D pzdr
PS. W dużej mierze to czy uda ci sie wbić ten lvl zależy tylko od Twoich poczynań....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez H.L
(Post 1349560)
Powiem krótko jak chcesz sobie zrobić porządnego chara to nie berylii ;)
Tak patrze teraz na filmik ziomków z bukowna a tam demon botuje ;o
|
No i co??? Myślisz ze tylko ty to zauważyłeś... :D :D :D :D telepatycznie to raczej nikt grać nie umie ;p ;p ;p
|