Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

MatiCFC 01-05-2008 09:55

Stało się!! :-) Marzenia o finale nie są już marzeniami, tworzy się historia... Ah,jaki ja jestem szczęśliwy,CFC wygrali z LFC w bardzo dobrym i wielkim stylu, takągrą mogą zajść nawet wyżej niż do finału.. :-) Mecz świetny, niespodziewanie dużo bramek,ale to było pewne,że Chelsea nastrzela bramek,po tym jak zagrali w 1 połowie.

Xendriel 01-05-2008 10:07

Po tym z jakim zaangażowaniem zagrali "the blues" muszę powiedzieć że zasłużyli sobie na awans. Szczególnie imponowało mi ich przygotowanie fizyczne i jak to powiedział Jacek Gmoch, polscy piłkarze orali by nogami po takim sezonie;)
Zastanawia mnie teraz czy te drużyny podzielą sie trofeami czy jedna z nich zgarnie wszystko.

Arfyd 01-05-2008 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2032336)
Afryd:
Wspaniałe video ;)

Najpiękniejszy moment jest wtedy, gdy ten strasznie głosny krzyk\wrzask kibiców zamienia się w sekundę w śpiew...

Articuno 01-05-2008 10:22

Mordercy dostali, z całym brakiem szacunku do Chelsea wolałem niebieskich :P. Będzie piękny finał.
Co do YNWA: tu jest wg. mnie lepsza wersja :) http://youtube.com/watch?v=ZpE2NFfY0wo

Yoh Asakura 01-05-2008 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2032324)
Jaka prawda? Że Arsenal jest słaby?

Daj sobie spokój, Thomisson, ja mogę nie lubić ManUre, ale nie powiem, że jest słaby, bo to zwyczajne kłamstwo. Takie zaczepki to możesz stosować na młodszym bracie.
@YNWA:
Najlepszy był wtedy, jak Celtic grał z Milanem w Szkocji, w fazie grupowej LM, początek drugiej połowy.

Thomisson 01-05-2008 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2032528)
Takie zaczepki to możesz stosować na młodszym bracie.

Ty też o rzekomym braku klasy piłkarzy MU.

Yoh Asakura 01-05-2008 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2032558)
Ty też o rzekomym braku klasy piłkarzy MU.

Bo brak im klasy. Ale różnica jest taka, że ja się śmieje z ich zachowań, ale o umiejętnościach tego nieszczęsnego Ferdinanda złego słowa nie powiem, bo uważam, że w tym sezonie był najlepszym stoperem w Premiership. A ty mi od razu wyskakujesz, że "oh, Arsenal jest słaby, ha, ha, ale mu pojechałem".

Killuminati 01-05-2008 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2032507)
Mordercy dostali, z całym brakiem szacunku do Chelsea wolałem niebieskich :P. Będzie piękny finał.
Co do YNWA: tu jest wg. mnie lepsza wersja :) http://youtube.com/watch?v=ZpE2NFfY0wo

Coś pięknego, aż ciarki przechodzą ;)

Raul 01-05-2008 11:13

Cech - jeden z najlepszych bramkarzy świata. [']

Thomisson 01-05-2008 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2032565)
Bo brak im klasy.

A ty w tym momencie pojechałeś swoje "haha zawsze mam racje, haha". Skoro Rio jej brakuje, to w takim razie co z Fabregasem?

Yoh Asakura 01-05-2008 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2032620)
A ty w tym momencie pojechałeś swoje "haha zawsze mam racje, haha". Skoro Rio jej brakuje, to w takim razie co z Fabregasem?

Nie wiem, a coś mu się stało ?

gyagen 01-05-2008 11:38

To pisanie o braku klasy, o zlym zachowaniu to prawie jak putki jesli chodzi o Real a Barce. Real gra o kase i dziwki a Barcelona dla biednych pokrzywdzonych i zawsze pięknie:D

Capality 01-05-2008 12:34

A Legia gra w pucharze UEFA :D

Ditto 01-05-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2032631)
Nie wiem, a coś mu się stało ?

tak, s*******ajcie all z tymi swoimi pilkarzykami ;[

bijcie sie kto jest lepszy a nie na forum

MatiCFC 01-05-2008 14:57

Poprzepychajcie się o to na priv albo gg a nie,bo naprawde robicie taki mały śmietniczek... PLX !

Ktoś sądzi ,że Chelsea ma szanse na mistrza ligi angielskiej ?

Xendriel 01-05-2008 14:59

Jak będą grali tak jak teraz, to wszystko zależy od ManU.

Capality 01-05-2008 15:02

Ja... wystarczy tylko, że Machester w jakichś dziwnych okolicznościach zremisuje a Chelsea wszystko wygra xD

Xendriel 01-05-2008 17:22

Wie ktoś może jaki jest adres strony na której wycenieni są wszyscy piłkarze? Wycenę robiła chyba jakaś niemiecka agencja, wchodziłem tam dość dawno i zapomniałem adresu.
edit. już znalazłem transfermarkt.de

Yoh Asakura 01-05-2008 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2032965)
Ja... wystarczy tylko, że Machester w jakichś dziwnych okolicznościach zremisuje a Chelsea wszystko wygra xD

Duże prawdopodobieństwo, że z WHU przegrają. A na JJB Stadium (gnojowisko do rugby) jest bardzo ciężko o punkty. Oj, Chelsea ma szanse ;)

Xendriel 01-05-2008 19:31

Hoho Zenit prowadzi do przerwy z Bayernem 2-0 i szykuje sie niespodzianka ;)

Yoh Asakura 01-05-2008 20:24

Zenit, Zenit, Zenit, Zenit ! Bayern pokonany, i to jak ! 4:0, nawet najstarsi Indianie o tym nie śnili :D

Ditto 01-05-2008 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2033347)
Hoho Zenit prowadzi do przerwy z Bayernem 2-0 i szykuje sie niespodzianka ;)

Już po pierwszym meczu było widać, że Zenit to drużyna bardzo zgrana i w ogóle. Szacun :P

Yoh Asakura 01-05-2008 23:28

Fiorentina odpada po konkursie jedenastek. Hm, kto by się spodziewał, że finał Pucharu UEFA będzie się rozgrywał między Zenitem a Rangersami ? ;)

NecroLukas 01-05-2008 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2033770)
Fiorentina odpada po konkursie jedenastek. Hm, kto by się spodziewał, że finał Pucharu UEFA będzie się rozgrywał między Zenitem a Rangersami ? ;)

Rangersi mniejsza niespodzianka ale Zenit? W takim stylu?:D

to jest futbol <333333

Fintex 02-05-2008 00:02

ja od początku stawiałem na Zenit :P Kumplowi doradzałem żeby puścił na Zenit na awans, ale on na Bayern dał. Po tym jak rozwalili Bayer i jak grali w pierwszym meczu z Bayernem to był dla mnie pewniak tym bardziej, że grali u siebie.

MatiCFC 02-05-2008 10:01

Bayer gra w UEFA bez zaangażowania, w przeciwieństwie do np. Zenitu i Getafe.To ich zgubiło,tak jak z Getafe jeszcze ich umiejętności czysto piłkarskie pokonały waleczność Getafe, tak z Zenitem było pewne ,że im się to nie uda. Koniec kariery Oli Kahna na Europejskich stadionach.

Arfyd 02-05-2008 14:19

No i Ronnie O'Sullivan zdemolował Hendry'ego w 2 sesji półfinałowego meczu MŚ w snookerze 8:0 .

Yoh Asakura 02-05-2008 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 2034543)
No i Ronnie O'Sullivan zdemolował Hendry'ego w 2 sesji półfinałowego meczu MŚ w snookerze 8:0 .

Tak grającego Sullivana nikt nie jest w stanie zatrzymać. Szkoda mi Hendry'ego, chciałbym, żeby to on awansował do finału...

MatiCFC 02-05-2008 14:44

A mi szkoda Perrego albo Cartera.. Zwycięzcy. Ciekawe czy w ogóle jeden z nich wierzy w zwycięstwo w finale z tak grającym Ronem. O ile oczywiście Ronnie awansuje, ale nie wydaje mi się,żeby Hendry się podniósł.

Arfyd 02-05-2008 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2034569)
Tak grającego Sullivana nikt nie jest w stanie zatrzymać. Szkoda mi Hendry'ego, chciałbym, żeby to on awansował do finału...

Też po cichu liczyłem na Hendry'ego, ale trudno. A co do finału to wątpie czy Perry albo Carter będą w stanie go zatrzymać. I ciekawe czy Hendry sie poniesie po tej dotkliwej porażce do godz. 20 ..

Yoh Asakura 02-05-2008 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 2034601)
Też po cichu liczyłem na Hendry'ego, ale trudno. A co do finału to wątpie czy Perry albo Carter będą w stanie go zatrzymać. I ciekawe czy Hendry sie poniesie po tej dotkliwej porażce do godz. 20 ..

Już raz się podniósł, może i teraz też się uda. A jeżeli Carter dojdzie do finału, to Sullivan nie da mu żyć za tego maksa ;p

Articuno 02-05-2008 16:28

Christian Vieri to cieć.
WG "Przeglądu Sportowego" najważniejszą wiadomościa SPORTOWA jest to, że Grant odwiedził Auschwitz. Dżisas, j***ni ludzie z Faktu :/
Nie wiem, czy użytkownik Hoomik tu zagląda, ale będę się z niego śmiał dziś wieczorem :D.

Psychotata 02-05-2008 21:03

To co dzisiaj wyprawiaja sedziowe w meczu Lech - Jagiellonia to skandal, tyle powiem. Przewracaja naszych pilkarzy (pilkarzy Jagielloni) jak tyczki -.-' Wasiluk dostal czerwona za nic! Od tylu wbiegl mu Rengifo kiedy mial wychylona reke i go tknal, pozniej akcja z Norambuena, dzieciak od podawania pilek wpychal mu ja w rece, a ten go odepchnal, bo sedzia boczny dla dzieciaka kazal wciskac pilke dla obroncy Jagielloni. To jest sprzedany mecz i tyle. Przypomne ze po tym jak strzelilismy gola, sedzia wyrzucil (wczesniej opisalem) Wasiluka, bo widac, ze chce oslabic nasza druzyne doprowadzajac do tego ze mamy szanse spasc z 1 ligi.

Articuno 02-05-2008 21:13

Niestety nie mogę się śmiać z Hoomika :( Śląsk wdupił...

Xendriel 02-05-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psychotata (Post 2035351)
To co dzisiaj wyprawiaja sedziowe w meczu Lech - Jagiellonia to skandal, tyle powiem. Przewracaja naszych pilkarzy (pilkarzy Jagielloni) jak tyczki -.-' Wasiluk dostal czerwona za nic! Od tylu wbiegl mu Rengifo kiedy mial wychylona reke i go tknal, pozniej akcja z Norambuena, dzieciak od podawania pilek wpychal mu ja w rece, a ten go odepchnal, bo sedzia boczny dla dzieciaka kazal wciskac pilke dla obroncy Jagielloni. To jest sprzedany mecz i tyle. Przypomne ze po tym jak strzelilismy gola, sedzia wyrzucil (wczesniej opisalem) Wasiluka, bo widac, ze chce oslabic nasza druzyne doprowadzajac do tego ze mamy szanse spasc z 1 ligi.

Uuu 6:1 ładnie dostaliście, właśnie dlatego nie kibicuje żadnej polskiej drużynie (chyba ze reprezentuje kraj w pucharach), polska liga to bagno pogrążone w korupcji. Kiedyś przełączając kanały natrafiłem na tvp2, a tam w programie Tomasza Lisa na ciekawą dyskusje w której brali udział m.in Michał Listkiewicz, Jan Tomaszewski, Rafał Stec i chyba Janusz Palikot no i z widowni wypowiadał się pewien sędzia, który mówił że łapówki wręcza się nawet w meczach dzieci! Także o czym my tu mówimy...

Capality 02-05-2008 22:26

Też to widziałem, było nawet widać jak Stec "gasi" Listkiewicza, że pozwala na korupcje etc

MatiCFC 02-05-2008 22:32

1-wszy finalista Snookerka- Ronnie o'Sulivan wygrał z Hendrym po ładnym pojedynku 17-6.

Fintex 03-05-2008 02:43

3x UP: też oglądałem... Listkiewicz aż się czerwony robił. Ale z drugiej strony Stec wkurza mnie tym, że zawsze patrzy jak jest na zachodzie i mówi, ze tak trzeba zrobić i tu.. owszem może i ma racje tyle, że w Polsce jest takie dziurawe prawo i rządy głupie, że się po prostu nie da. Może jak obecne pokolenie rządzących wyginie...

A NBA ktoś się interesuję? Właśnie oglądam Cavs @ Was. Cavs prowadzą i zanosi się na wygraną i wejscie do 2giej rundy :) moja drużyna Miami Heat w zasadniczym miała najgorszy bilans w lidze :D 15 zwycięstw zaledwie:P w playoffach kibicuje New Orlean Hornets z CP3 :) Chociaż największe szanse maja Lakersi/Bostończycy.

Articuno 03-05-2008 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2035660)
A NBA ktoś się interesuję? Właśnie oglądam Cavs @ Was. Cavs prowadzą i zanosi się na wygraną i wejscie do 2giej rundy :) moja drużyna Miami Heat w zasadniczym miała najgorszy bilans w lidze :D 15 zwycięstw zaledwie:P w playoffach kibicuje New Orlean Hornets z CP3 :) Chociaż największe szanse maja Lakersi/Bostończycy.

No ja... chociaż bardziej PLK, ale osibiście jestem za Orlando Magic(nie ze względu na Gortata).

neopostman 03-05-2008 17:31

0== MU rozgromiło w'ham i jest o krok od tytułu mistrzowskiego 0==

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37.