![]() |
Stało się!! :-) Marzenia o finale nie są już marzeniami, tworzy się historia... Ah,jaki ja jestem szczęśliwy,CFC wygrali z LFC w bardzo dobrym i wielkim stylu, takągrą mogą zajść nawet wyżej niż do finału.. :-) Mecz świetny, niespodziewanie dużo bramek,ale to było pewne,że Chelsea nastrzela bramek,po tym jak zagrali w 1 połowie.
|
Po tym z jakim zaangażowaniem zagrali "the blues" muszę powiedzieć że zasłużyli sobie na awans. Szczególnie imponowało mi ich przygotowanie fizyczne i jak to powiedział Jacek Gmoch, polscy piłkarze orali by nogami po takim sezonie;)
Zastanawia mnie teraz czy te drużyny podzielą sie trofeami czy jedna z nich zgarnie wszystko. |
Cytuj:
|
Mordercy dostali, z całym brakiem szacunku do Chelsea wolałem niebieskich :P. Będzie piękny finał.
Co do YNWA: tu jest wg. mnie lepsza wersja :) http://youtube.com/watch?v=ZpE2NFfY0wo |
Cytuj:
@YNWA: Najlepszy był wtedy, jak Celtic grał z Milanem w Szkocji, w fazie grupowej LM, początek drugiej połowy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cech - jeden z najlepszych bramkarzy świata. [']
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To pisanie o braku klasy, o zlym zachowaniu to prawie jak putki jesli chodzi o Real a Barce. Real gra o kase i dziwki a Barcelona dla biednych pokrzywdzonych i zawsze pięknie:D
|
A Legia gra w pucharze UEFA :D
|
Cytuj:
bijcie sie kto jest lepszy a nie na forum |
Poprzepychajcie się o to na priv albo gg a nie,bo naprawde robicie taki mały śmietniczek... PLX !
Ktoś sądzi ,że Chelsea ma szanse na mistrza ligi angielskiej ? |
Jak będą grali tak jak teraz, to wszystko zależy od ManU.
|
Ja... wystarczy tylko, że Machester w jakichś dziwnych okolicznościach zremisuje a Chelsea wszystko wygra xD
|
Wie ktoś może jaki jest adres strony na której wycenieni są wszyscy piłkarze? Wycenę robiła chyba jakaś niemiecka agencja, wchodziłem tam dość dawno i zapomniałem adresu.
edit. już znalazłem transfermarkt.de |
Cytuj:
|
Hoho Zenit prowadzi do przerwy z Bayernem 2-0 i szykuje sie niespodzianka ;)
|
Zenit, Zenit, Zenit, Zenit ! Bayern pokonany, i to jak ! 4:0, nawet najstarsi Indianie o tym nie śnili :D
|
Cytuj:
|
Fiorentina odpada po konkursie jedenastek. Hm, kto by się spodziewał, że finał Pucharu UEFA będzie się rozgrywał między Zenitem a Rangersami ? ;)
|
Cytuj:
to jest futbol <333333 |
ja od początku stawiałem na Zenit :P Kumplowi doradzałem żeby puścił na Zenit na awans, ale on na Bayern dał. Po tym jak rozwalili Bayer i jak grali w pierwszym meczu z Bayernem to był dla mnie pewniak tym bardziej, że grali u siebie.
|
Bayer gra w UEFA bez zaangażowania, w przeciwieństwie do np. Zenitu i Getafe.To ich zgubiło,tak jak z Getafe jeszcze ich umiejętności czysto piłkarskie pokonały waleczność Getafe, tak z Zenitem było pewne ,że im się to nie uda. Koniec kariery Oli Kahna na Europejskich stadionach.
|
No i Ronnie O'Sullivan zdemolował Hendry'ego w 2 sesji półfinałowego meczu MŚ w snookerze 8:0 .
|
Cytuj:
|
A mi szkoda Perrego albo Cartera.. Zwycięzcy. Ciekawe czy w ogóle jeden z nich wierzy w zwycięstwo w finale z tak grającym Ronem. O ile oczywiście Ronnie awansuje, ale nie wydaje mi się,żeby Hendry się podniósł.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Christian Vieri to cieć.
WG "Przeglądu Sportowego" najważniejszą wiadomościa SPORTOWA jest to, że Grant odwiedził Auschwitz. Dżisas, j***ni ludzie z Faktu :/ Nie wiem, czy użytkownik Hoomik tu zagląda, ale będę się z niego śmiał dziś wieczorem :D. |
To co dzisiaj wyprawiaja sedziowe w meczu Lech - Jagiellonia to skandal, tyle powiem. Przewracaja naszych pilkarzy (pilkarzy Jagielloni) jak tyczki -.-' Wasiluk dostal czerwona za nic! Od tylu wbiegl mu Rengifo kiedy mial wychylona reke i go tknal, pozniej akcja z Norambuena, dzieciak od podawania pilek wpychal mu ja w rece, a ten go odepchnal, bo sedzia boczny dla dzieciaka kazal wciskac pilke dla obroncy Jagielloni. To jest sprzedany mecz i tyle. Przypomne ze po tym jak strzelilismy gola, sedzia wyrzucil (wczesniej opisalem) Wasiluka, bo widac, ze chce oslabic nasza druzyne doprowadzajac do tego ze mamy szanse spasc z 1 ligi.
|
Niestety nie mogę się śmiać z Hoomika :( Śląsk wdupił...
|
Cytuj:
|
Też to widziałem, było nawet widać jak Stec "gasi" Listkiewicza, że pozwala na korupcje etc
|
1-wszy finalista Snookerka- Ronnie o'Sulivan wygrał z Hendrym po ładnym pojedynku 17-6.
|
3x UP: też oglądałem... Listkiewicz aż się czerwony robił. Ale z drugiej strony Stec wkurza mnie tym, że zawsze patrzy jak jest na zachodzie i mówi, ze tak trzeba zrobić i tu.. owszem może i ma racje tyle, że w Polsce jest takie dziurawe prawo i rządy głupie, że się po prostu nie da. Może jak obecne pokolenie rządzących wyginie...
A NBA ktoś się interesuję? Właśnie oglądam Cavs @ Was. Cavs prowadzą i zanosi się na wygraną i wejscie do 2giej rundy :) moja drużyna Miami Heat w zasadniczym miała najgorszy bilans w lidze :D 15 zwycięstw zaledwie:P w playoffach kibicuje New Orlean Hornets z CP3 :) Chociaż największe szanse maja Lakersi/Bostończycy. |
Cytuj:
|
0== MU rozgromiło w'ham i jest o krok od tytułu mistrzowskiego 0==
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |