Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Dawergo 22-08-2008 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 2239627)
na tibia.com napisałem jednego posta od roku, więc czytanie ze zrozumieniem się kłania ;).

I co z tego, że miał? Już ci odpowiadam. My nie możemy stwierdzić kiedy przestał go mieć. A teraz przeczytaj pierwszy post tego tematu na tibia.com. Przeczytałeś? No to już chyba wiesz ;). pozdrawiam

Jeśli was to nie obchodzi, to po co robicie durne tematy na tibia.com? To po pierwsze. Po drugie, zanim zrobiliście taki temat, mogliście zapytać mnie. A po trzecie, ja sie nie w*****am o to że czepiacie sie hola, tylko o to że mieszacie do tego moją postać X(

Dawergo

@edit
Tak samo jak ty mi napisałeś że nie masz z tym nic wspólnego, jak mi to udowodnisz? Jak mi udowodnisz że "już prawie nie siedze na ace"?

@edit 2
I jeszcze jak mi udowodnisz że to twój pierwszy post od roku?

@edit 3
Gratuluje dzisiejszego mass loga ftp, 20 na jednego trzech waszych padlo a nasz zwial. A i to że nie znacie jeriaxa też niezłe, pzdro&poćwiczcie

Rekin Master 22-08-2008 17:02

albo nic. nie będę się do cholery powtarzał

Kost123 22-08-2008 17:09

niewiem czy was to ciekawi ale padlem moim paladynem bo mi neta rozlaczylo na dwarfach ...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!

Luki_Asen 22-08-2008 17:22

O LOL to kiedy pogrzeb?:confused:;(;(;(

poreda 22-08-2008 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2239631)
Jeśli was to nie obchodzi, to po co robicie durne tematy na tibia.com? To po pierwsze. Po drugie, zanim zrobiliście taki temat, mogliście zapytać mnie. A po trzecie, ja sie nie w*****am o to że czepiacie sie hola, tylko o to że mieszacie do tego moją postać X(

Dawergo

@edit
Tak samo jak ty mi napisałeś że nie masz z tym nic wspólnego, jak mi to udowodnisz? Jak mi udowodnisz że "już prawie nie siedze na ace"?

@edit 2
I jeszcze jak mi udowodnisz że to twój pierwszy post od roku?

@edit 3
Gratuluje dzisiejszego mass loga ftp, 20 na jednego trzech waszych padlo a nasz zwial. A i to że nie znacie jeriaxa też niezłe, pzdro&poćwiczcie

Po 1 czy ja albo rekin napisalem ze nie znamy Jeriaxa? Nie. Po 2 i co z tego ze padlo 3 ftp jak ciebie i tak tam nie bylo. Po 3 nic nie musimy ci udowadniac. po 4 tematu by nie bylo gdyby nie byloby postu hola proste. Po 5 no jezeli holu byl ownerem tej postaci to jakim cudem ona jest twoja? Odkupiles od niego spowrotem? Prosze bardzo mozesz opisac nam swoja historie, bo ja ja bardzo dobrze pamietam ;)

@Mendolina
W poscie nie napisalem zeby go wywalili tylko zeby uwazali a jak nie widzisz miedyz tym roznicy to twoj problem.

Kost123 22-08-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 2239732)
O LOL to kiedy pogrzeb?:confused:;(;(;(

Rozpacz tym wieksza ze to byl az 16 lvl i dwarfy zabraly cialo : <<<< zbezbeszcza je -.-" :<

ErAgOg 22-08-2008 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kost123 (Post 2239705)
niewiem czy was to ciekawi ale padlem moim paladynem bo mi neta rozlaczylo na dwarfach ...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!

Ciekawi na pewno bardziej niż ta ich kolejna kłótnia.

Tak btw. to ja chyba będę grał na Silverze nowym charem, a od przedwczoraj gram nawet na moim starym rookstayerze na Silverze.

Mendolina 22-08-2008 19:03

To źle mnie zrozumiałeś, bo ja nie twierdzę, że ty tak napisałeś. Ale w takim celu się ujawnia przeważnie wszystkie chary tej osoby, żeby zepsuc jej relacje z innymi ze względu na przyszłośc ;).

Rekin Master 22-08-2008 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2239846)
To źle mnie zrozumiałeś, bo ja nie twierdzę, że ty tak napisałeś. Ale w takim celu się ujawnia przeważnie wszystkie chary tej osoby, żeby zepsuc jej relacje z innymi ze względu na przyszłośc ;).

na 100% dostane warna, ale pierdoli mnie to
kurwa mać! menda! ty masz tak spaczony umysł, że ja pierdole! Jako największy spammer na forum (nazywaj to propagandą, dla mnie to spam) sam byś trąbił na lewo i prawo gdyby ktoś z ftp chciał kogoś okraść na pacce. Neo pisząc z Ace o oszustwach Moradina zrobił przysługę silveryjczykom, o których wolność rzekomo walczyliście. Więc o co Ci, kurwa, chodzi?

Mendolina 22-08-2008 19:26

O to, że nagle to się stało, gdy zaczęła się wojna. Wjeżdżacie na siebie jak tylko się da.

Moje stosunki z Asenem się nie pogorszyły mimo, że jesteśmy przeciwko siebie. Od czasu mojego wejścia do HP gorzej mam z wami ;s, więc o co chodzi?

Michalakmee 22-08-2008 19:34

Nic do was nie mam, ale...
Śmierdzicie kałem xD

Rekin Master 22-08-2008 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2239863)
O to, że nagle to się stało, gdy zaczęła się wojna. Wjeżdżacie na siebie jak tylko się da.

Moje stosunki z Asenem się nie pogorszyły mimo, że jesteśmy przeciwko siebie. Od czasu mojego wejścia do HP gorzej mam z wami ;s, więc o co chodzi?

holu zaczął. btw neo miał racje xD
a dlaczego się z asenem twoje stosunki nie pogorszyły? Może dlatego, że jemu nie ciśniesz, tylko nam :)

@down
sory, ale ten argument jest tak trafny i wyjebany w kosmos, że ja pierdole. Skończyłem na dzisiaj dyskusję, papa

Mendolina 22-08-2008 19:46

Asen się nie sprzeciwia kumplom ;)

Mazo 22-08-2008 20:41

@ Eragog

Jaki nick Rookstayera? bo też mam chyba 23lvl :]

ErAgOg 22-08-2008 22:54

Eragog Rook, 31 lv (4 lv up od kiedy na niego wróciłem), mam 2nd citi addon, aktualnie zbieram i skupuję bear pawy, bo chcę zrobić nowego addona, aha jeszcze teraz bocę na bearach, tych na wschodzie, ale kiedy chcę expa, to bota stawiam na premium wolfach / kasę- na premium trollach. Lubię trapować ludzi, nie pomagam newbom (rozmowa sprzed chwili- typ napisał bo mój nick na trade zobaczył, a ja żadnych mace nie oferowałem, no chociaż miałem kilka w bp):
22:28 Lord pipeiro [3]: tens 2 mace pra min da
22:28 Eragog Rook [31]: stfu
22:28 Eragog Rook [31]: or use english
22:29 Lord pipeiro [3]: buy mace 2
22:29 Eragog Rook [31]: and?
22:29 Lord pipeiro [3]: tena pra min vende
22:29 Eragog Rook [31]: I'm not rookstayer-noob helper
22:29 Lord pipeiro [3]: buy mace 2
22:29 Eragog Rook [31]: I'm traping ppl like u
22:29 Eragog Rook [31]: and hunting in main
22:29 Eragog Rook [31]: so stop spamming
<cisza>
(chyba, że Pe eLe jacyś)
Raz miałem przyjemność spotkać się z Shengiem, co zakończyło się wyniesieniem mlw jako trofea. Skupuję także mino leathers, knifes, MLWs, honeyflowers, antidote runes, life fluids (te sprzed update, których już nie da się zdobyć). Bardzo lubię 4fun wyczyścić sobie mino/rot hell. Aktualnie trapuję także ludzi nad północno zachodnimi szkieletami (tam gdzie respią się pająki na takich dwóch pięterkach) wciągając tam pełno wolfów na jedną kratkę. Nie trenuję na razie fishingu i fist fightingu, ale kiedyś Cię przegonię :*

Ops! Miałem tylko nick podać? ;'X

holuu 22-08-2008 22:56

Rekin co do tych pacców to najs fejk. I nie ja zaczałem, Neo zaczal tym ze probowal mi hunta u FTP załatwic bez powodu. Pewnie dlatego ze ja moglem expic a on nie :<

poreda 23-08-2008 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2240215)
Rekin co do tych pacców to najs fejk. I nie ja zaczałem, Neo zaczal tym ze probowal mi hunta u FTP załatwic bez powodu. Pewnie dlatego ze ja moglem expic a on nie :<

gdybym probowal ci zalatwic hunta mialbys go w 1 minute

@destro
mui tekst :(

@shaka
odbiegles od tego co napisal ci rekin

holuu 23-08-2008 08:49

Wlasnie nie udalo ci sie bo nic nie znaczysz w ftp :<

poreda 23-08-2008 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2240500)
Wlasnie nie udalo ci sie bo nic nie znaczysz w ftp :<

Tak, zyj w takim przekonaniu dluzej:evul:

holuu 23-08-2008 11:42

To nie zadne przekonanie. to FAKT :)

poreda 23-08-2008 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2240685)
To nie zadne przekonanie. to FAKT :)

Boli cie to że poniewieraja toba w HP? A gdybym byl nikim w FTP, nie pomagalbym im w wojnie :evul:

Shorty_Master 23-08-2008 13:02

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee wrzucajcie sobie na GG albo vt albo nie wiem, na*******ajcie sie

oVvN3eR 23-08-2008 13:12

Spotkajcie sie w rl na solo i nakręćcie tibicamem tv plx

holuu 23-08-2008 14:07

Mną poniewierają? hahaha ty masz naprawde cos z głowa nie tak :<

to masz:

00:56 Master Odim [90]: 12:24 Ace Inferno [91]: have eyes open 12:24 Ace Inferno [91]: and take care of moradin 12:24 Ace Inferno [91]: he was my friend 3 years, and after 3 years trying hack me
00:56 Master Odim [90]: lol
00:56 Master Odim [90]: hahha

Kumple sie z ciebie smieja nawet :*** a w HP na gc wszyscy cie wysmiali. Nie martw sie nie wyjebia mnie z HP przez to co ty gadasz :D

Mendolina 23-08-2008 14:17

Nvm................

Kost123 23-08-2008 15:24

Gorti to nub ; d

A TAK RLY TO RYYYYYYYYYYYYJ! best bedzie jak to sobie wyjasnicie na vt xD ale nagrajcie all beda jaja pozniej jak to sobie poslucham o ile mi dacie \o/

poreda 23-08-2008 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2240925)
Mną poniewierają? hahaha ty masz naprawde cos z głowa nie tak :<

to masz:

00:56 Master Odim [90]: 12:24 Ace Inferno [91]: have eyes open 12:24 Ace Inferno [91]: and take care of moradin 12:24 Ace Inferno [91]: he was my friend 3 years, and after 3 years trying hack me
00:56 Master Odim [90]: lol
00:56 Master Odim [90]: hahha

Kumple sie z ciebie smieja nawet :*** a w HP na gc wszyscy cie wysmiali. Nie martw sie nie wyjebia mnie z HP przez to co ty gadasz :D

SUHHUAUHSHUS!!!!!! Ty myslisz ze ja sie martwie tym co pisze HP? XDDDDD

Btw Odim był moim kumplem i tylko go ostrzeglem, i wiem o tym ze ci kopiowal co pisze bo sam mu to napisalem ze neich robi co chce a w przyszlosci i tak przekona sie ze jestes hackerem zlodziejem i gnida. Siebie nie oszukasz, proste :)

Btw karnet na solarke sie skonczyl? xDDDDDDDDDDDDDDDD

@Shorty
napisz na gg

@kosti
U hunted ;s

Dawergo 23-08-2008 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2239774)
Po 1 czy ja albo rekin napisalem ze nie znamy Jeriaxa? Nie. Po 2 i co z tego ze padlo 3 ftp jak ciebie i tak tam nie bylo. Po 3 nic nie musimy ci udowadniac. po 4 tematu by nie bylo gdyby nie byloby postu hola proste. Po 5 no jezeli holu byl ownerem tej postaci to jakim cudem ona jest twoja? Odkupiles od niego spowrotem? Prosze bardzo mozesz opisac nam swoja historie, bo ja ja bardzo dobrze pamietam ;)

@Mendolina
W poscie nie napisalem zeby go wywalili tylko zeby uwazali a jak nie widzisz miedyz tym roznicy to twoj problem.

A powiedz mi, w którym momencie ja napisałem ze holu KUPIŁ dawa? Holu chciał go kupić, już dawno. Ale tego nie zrobił. A to że miał pasy to już inna sprawa.

holuu 23-08-2008 17:15

Oj neoxerek sie zdenerwowal :< Renato kopiowal mi all co pisales i nic nie bylo takiego zeby robil co chce ;) Juz sie tak pogubiles w tych klamstwach ze az mi cie zal. Naprawde nie wiem co chciales osiagnac tym ze piszesz na mnie i na shake do renato i sie skarzysz ze 13k ci wisi :((( brak funduszy? :(

poreda 23-08-2008 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2241275)
Oj neoxerek sie zdenerwowal :< Renato kopiowal mi all co pisales i nic nie bylo takiego zeby robil co chce ;) Juz sie tak pogubiles w tych klamstwach ze az mi cie zal. Naprawde nie wiem co chciales osiagnac tym ze piszesz na mnie i na shake do renato i sie skarzysz ze 13k ci wisi :((( brak funduszy? :(

Renatowi dokładnie napisałem "mozesz kopiwoac to holowi ja na to sikam, ale w przyszlosci przekonasz sie ze jest chujem" dokladnie tak. A co do 13k, napisalem do niego na msn czy wie kiedy wroci przemek bo potrzebuje 13. Apropo klamst, ty osmieszasz sam siebie, na forum wypisujac teksty typu ze moradina nie kupiles itd UAhushuHSuysHuaHsuhSUhsUHShus

A funduszy mam wystarczajaco, a o 13k sie dopominam bo pozycz to nie znaczy daj (tlumaczac na twoj jezyk, pozycz to nie znaczy zapierdole ci)

Btw why nie odpowiedziales na pytanie z Solarium? SUuAHushuHSus

@dawergo
liczy sie fakt ze ma wstep na chara

Kost123 23-08-2008 20:02

w takim razie zmieniam zdanie, all jestescie nuuby

poreda 23-08-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kost123 (Post 2241480)
w takim razie zmieniam zdanie, all jestescie nuuby

A ty jestes Girni. Owned. 8o

Mazo 23-08-2008 21:06

@ Eragog

Ja zbieram tylko to co wszyscy tak bo mi sie nudzi.. nie bociłem tym charem ani troche:P

btw. fishing i fist podstawa ! :D

Kost123 23-08-2008 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2241484)
A ty jestes Girni. Owned. 8o

osz ty nuubie, nie ty nie jestes nuubem, ty jestes skurwolem z ryjem *****noxa z Kapitana Bomby xD (Kartony w 4fun TV xD )

ErAgOg 23-08-2008 23:00

Gdybyś miał jakieś b pawy, to chętnie odkupię (25 left do addona ;X ).

holuu 23-08-2008 23:08

Wiem co pisałes do renato wiec nie klam cioto. A co mam na tibia.com napisac ze kupilem postac i bana na 30 dni wylapac? Mysl idioto troche. Z reszta nie wiem o czym ty gadasz wgl, sam chara kupiles i to na duzo wyzszym lvlu a komuś to zarzucasz? Ogarnij sie.

poreda 23-08-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2241802)
Wiem co pisałes do renato wiec nie klam cioto. A co mam na tibia.com napisac ze kupilem postac i bana na 30 dni wylapac? Mysl idioto troche. Z reszta nie wiem o czym ty gadasz wgl, sam chara kupiles i to na duzo wyzszym lvlu a komuś to zarzucasz? Ogarnij sie.

Ale ja chociaz nie klamie ze to zrobilem a ty na lewo i prawo nie ja nie to ja nie tamto a tak naprawde sharujesz botujesz kupujesz hackujesz i kradniesz a zarzucasz to innym ;D

Btw drugi raz pomijasz temat solarki. ;o?

Apropo cioty, zel+solarka, i kto tu jest ciota? ;D

I widocznie nie wszystko widziales bo tak faktycznie napisalem :)

@eragog
a co druid add probojesz klepac? o.o zrob full i bedzie total respect ;d

holuu 24-08-2008 00:13

A co mam ci na solarke odpowiedziec lol? Chociaz mam powodzenie u lasek :D Sharuje z 8 bracmi i 6 siostrami kazdy gra 1h dziennie, faza konkretna. I nie wypieram sie tego ze kupilem chara bo kazdy wie ze tak bylo tylko ze na 60~ nie 80~. btw od kiedy kradziez w tibii jest nielegalna?

ErAgOg 24-08-2008 01:04

Zarazem skupuję bear pawy jak i mino leathery, tyle że nim 100 uzbieram, to spokojnie minie kilka miesięcy (a nie wiem czy w ogóle za tydzień nie przestanę grać na tym charze), więc ogólnie rzecz biorąc robię 2 addony naraz, tyle że druida zamierzam zrobić szybciej.

Luki_Asen 24-08-2008 01:39

Ej wara od solarki xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36.