![]() |
@ NarroweQ
Powiedz mi po co gadasz takie rzeczy ze Jitem graly 4 osoby ;O z tego co widze to Ty jakos nie mozesz sie przebic na lvl 45+ ... ;/
Z lekka Cie nie rozumiem ;| pozatym Fiedzio przestal grac, a Kapucha gral tez do jakiegos czasu i zrezygnowal... Od 80 lvlu Kulka gral sam z dobrym skutkiem i tak zostal do konca :) |
A co za różnica, ilu ich GRAŁO skoro nikt z nich teraz nie gra?
Co do mnie to po prostu czasu nie mam i szczerze mówiąc średnio mi się chce expić. Bo po co? ;s Rl life ^^ btw jeśli sam Kapucha odsłania nawet koszta sprzedania postaci (lekko zawyżone:P) to to że sharing był tam przez jakiś czas to raczej żadna tajemnica : P A z resztą... to było dawno i nieprawda :D |
@ NarroweQ
No wiesz co mi sie wydaje ze gdybys byl na bierzaco to bys wiedzial co tak naprawde sie dzieje a osoby ktore cos slysza od kogos innego nie wiedza jak jest naprawde... ;>
|
Cytuj:
Pisz konkretnie o co Ci chodzi bo nie bardzo rozumiem co masz na myśli :> |
hunted
Ima przestaliscie pekowac to teraz do wszystkich HUNTED??!!
21:30 Barles Karste [129]: plac 21:30 Atherya Karste [52]: plac 21:30 Atherya Karste [52]: qrwo 21:30 Atherya Karste [52]: hi 21:30 Atherya Karste [52]: hunted 21:30 Atherya Karste [52]: hi duzo pisali ale reszta to glupoty tz dawaj armor , runy itp ;/ |
@ NarroweQ
Szkoda ze gadacie o roznych sprawach o ktorych naprawde nie macie pojecia.. sugerujecie sie tylko opowiesciami ktore uslyszycie od kogos.. i pozniej Ty i inni robicie z tego wielkie halo ;| Wydaje mi sie ze powinienes sie najpierw dowiedziec co i jak a pozniej pisac cokolwiek.. nie uwazasz?
|
Cytuj:
FAKE. Kto to słyszał żeby Barles PA! Przypał pisać do takich jak Ty. Sorry ziomek ale ni chuja... masz na serio wode we łbie. |
Cytuj:
hehehe bez komenta Speed Zenon ten nick swiadczy o tobie ;] jestes Emerytem Maratonczykiem |
:p
hiho :)
wlasnie robilem sobie pod depo skulla 7 lvlem i zaczal mnie bic 13 knight ktoremu ucieklem ale przbiegl z pomoca :p zgadnijcie kto ? PVP MASTAH SASHO PANSA!! h@h@h stalem sobie z kolega kiedy przybiegli i sasho dal mu hunta niestety;/ za to ze niby mi pomagal ;/ a to rozmowa po moim dedzie : 23:28 Metreaz [7]: wyjebales 23:28 Metreaz [7]: 1 sd na wojnie 23:28 Metreaz [7]: i jestes cwaniak ? 23:28 Sasho Pansa [90]: :* 23:28 Metreaz [7]: jak ty sie boisz pz zrobic 23:30 Metreaz [7]: zrobisz tylko pz na kims 23:30 Metreaz [7]: np tomy slayer 23:30 Metreaz [7]: soul fire w twoja strone 23:30 Metreaz [7]: :) 23:30 Sasho Pansa [90]: i co possiesz paleczke 23:30 Sasho Pansa [90]: ? ;] 23:30 Metreaz [7]: lol 23:30 Metreaz [7]: tobie ? 23:30 Sasho Pansa [90]: zreszta co ja gadam 23:30 Metreaz [7]: srry ale nie masz huja 23:30 Sasho Pansa [90]: z 7 lvlem 23:30 Sasho Pansa [90]: ignored 23:30 Metreaz [7]: a no tak by ty jestes "hlvl" 23:30 Metreaz [7]: fragi wbija na 20 lvlach 23:30 Metreaz [7]: AShuiSHuiaHSuAshAUI 23:30 Metreaz [7]: pozdrowienia dla baraniewa :) :baby: plx plx sasho dont hunt me :( |
Dalanthi wyrzucony z gildi :o
Katrila wyrzuca jednego z najbardziej zaufanych ludzi.... Czy ktos wie o co chodzi? |
Cytuj:
Ja wiem to ze jestes idiota i pierdolisz takie glupoty ze naprawde jest mi cie zal przyjacielu dusska -.- Dalanthi sam wyszedl z Vision , o powodach tej decyzji pewnie dzis sie dowiemy Pozdro Ziomy , kumaci i "przydupasy" |
Imargam tylko wkręcaj że nie zabijasz ludzi na party > Film z najazdu na Ab
|
Chyba każdy kto pamięta Furore z czasów, kiedy Imargam był huntowany wspomina te czasy najlepiej, naprawdę prawie wogule nie było PA ( większe PA robił chyba tylko Spoxster ) a poza tym chyba nikt.
|
Harcesh
Inhabitant of Furora Profession: Master Sorcerer_____________________________Necron has joined the war. Level: 78 Latalko of the Na Wspolnej (Igor) Posts: 69 _/P0zdrawiam. |
Ludzie piszacy up sa przykladem osob ktore siedza cale dnie przed depo i sluchaja plotek z game chata ;P
|
A tak z ciekawosci Veltaxio... Grasz/Gracie na jakims swiecie czy tylko zajmujecie sie planowaniem kolejnych mass logow i dissow? :D Bo z tego co widzialem i przegladalem z nudow to na Thori wam chyba nie wyszlo :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Wymądrzać się mogę bo dość długo grałem na tym świecie panie wszechwiedzący z 50 poziomem. A pokazywać coś na swoją obronę też nie muszę bo nie obchodzi mnie to, czy mi wierzycie czy nie ... |
SORY MISTRZU !! To dla mnie wielki zaszczyt byc skarconym przez Ciebie...:( Juz tego nie rozumiem... Masz 50 lvl to Cie zjezdzaja ze jestes noob i nic nie wiesz... A jak masz taki lvl jak Veltaxio to jestes lamus i ludzie sa oburzeni ze ile on expi ze nie ma rl zycia itd... Zalosne to dla mnie jest...
|
Ja pierdole 368 stron pierdolenia kompletnie o niczym lub jakiś bredniach wyssanych z palca...Tak naprawde jest tutaj jakiś 150 stron z sensownymi postami a cała reszta to kicha.Ima widze że też nie masz co robić tylko jakieś głupie głosowania robić na gracza furory...Zaczynasz sie lamić.No ale jak kto woli ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
taifun mial mnie raz huncic za to ze wyrzucalem z moich dragow na ankh caltusa ktory mi sie wjebal ; p @naroweq a kim ty jestes ;>;> z rl ktos ;> |
@ Kapucha
Z tego co pamietam to grales do 82 lvlu... Zastanawia mnie po co wypisujesz wszystkie fakty ;> A nie liczysz sie z tym ze nie ktorych rzeczy nie ma potrzeby pisac.. Chyba ze chcesz zeby wszyscy znali cala historie? ;] To bylo dawno i minelo nie ma co wspominac.
|
Cytuj:
|
A co tu ma do sprawy Vuaevo.
Odjebcie sie od niego! Ima a ty jestes frajer i nic tego nie zmieni Dusski i tak wygraja. P.S Ladna przyjeliscie taktyke hacking gz gz. Tylko podziwiac |
Cytuj:
|
Dobrze powiedziane ; )
|
Cytuj:
Sprawdź PW :> |
Fallathanu
Feb 13 2007, 19:10:56 CET Killed at Level 111 by Atanus and by Harcesh Gl. |
Cos cie Viexorinio nie ogarniam... nazywasz mnie "wszechwiedzacym 50 lvlem <ironia>" a teraz potwierdzasz wogole inna teze...
Cytuj:
|
19:12 Fallathanu [110]: co minute kicki ^^
ahahahah |
Cytuj:
hahahaha fallathanu rox :baby: gz fraga chopoki :) |
szkoda ze tak pózno przylecialem ;D juz byl wbity w ziemie:baby:
|
=]
Ehh ciezko sie bic z kickami... ^^ |
On się bić nie umie to tylko po prostu padł :P
|
Cytuj:
|
Khazul
o stary :D wiesz pochodze z Debicy (przeprowadzilem sie) i w sumie popytam kolegow to on moze wpierdol dostac sry za double post
|
Cytuj:
W sumie chyba spotkam sie z nim niedługo żeby porozmawiac :> Grim napisz w grze moze sie znamy ^^ |
Nooo ale ja mam "kozaczkuf" w mojej aktualnej szkole :( Khazul miej sie na baczności:D
btw. Hail Dębica |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |