![]() |
Misterio ale ty glupi jestes :baby: :baby: :baby: nie rozrozniasz wirusa od keyloga ? to lepiej siec cicho i sluchaj jak madrzejsi od ciebie cos mowia bo jak narazie to nic ciekawego od ciebie nie uslyszalem na tym ani zadnym innym forum :evul: :evul:
|
@up
najpierw ortografia, później sie czepiaj k? @topic General Caster wrócił grać czy new owner? ^^ |
wczoraj chyba na nim alith gral. albo jest on na tyle glupi, zeby sie za niego podawac.
|
@Dodi
Jestem po tej samej stronie ;], ale ostatnio chyba nazbyt przesadzasz z tym ostrzeganiem, wg. mnie to już lepiej wogóle nie włączać internetu :S @Axio Pisałem to ogólnikowo ;], virus, keylog jeden huj ;] Cytuj:
Cytuj:
|
General Caster to nowy owner, Putko Bosaniac jak by ktoś chciał wiedzieć
|
@Zainstalowałem se "miranda" mam nadziej ze mój komputer jest teraz bezpieczniejszy.
@ Mówiliście, że NG to nooby i stwierdziliscie że et wydalo sobie tym opinie, ale przeciesz wiekszosc osob z et bylo w ng i wyzucali ich pojedynczo i hunowali a w pojedynke duzo nie mozna zrobic :D wiec dopiero po wyrzuceni uwiekszej ilosci ludzi et sie zbuntowali xD :D |
@up putko w porównaniu do innych bosniakow jest normalny, znam go w h****j dlugo i nigdy nic do niego nie mialem =] a ze gra generalem, jego sprawa
|
kim wczesniej gral putko?:P:evul:
|
Cytuj:
|
Jesli ktos pamieta elderka sprzed ponad roku Earny << nim gral wczesniej putko :D . On i milivojac to chyba jedyne osoby z bosni ktore sa w porzadku i traktuja gracza w stosunku do jego lvlu.
|
dodi jak wziolem na Hapi,zeby mi wzielo liste z gg to dlugo mam czekac ?
|
Cytuj:
|
aha ok;)
myslalem ze to jego imie i nazwisko a nie nick xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
fin'er ze ty masz sile tyle siedziec na tym forum ;P
|
to sa kurwy jakich malo xD
ale na szczescie sa i tam i wporzadku ludzie |
zielaq powiedz szczerze to ty opierdoliles raidrona?:>
|
tak , vixiego , gare , wszystkich ktorzy tu mieli hacka to bylem ja , ulzylo Ci ?
o cos jeszcze chcesz szczerze spytac? |
pytam sie o raidrona xD vixiego itd wiem ze to nie ty :P
ale skad sie u Ciebie SC'a wzielo..i 800k ;S troche dziwne no ale nic ;)) |
Cytuj:
|
Kupilem Nexixa ktory mial 450 na sobie pozyczylem 190 k od armiika , 50 od archina , reszte mam z druidów ,i knighta ktorym bije z GIANT SWORDA , sca nie posiadam cos jeszcze?
|
jezeli o tym SC'a to rzeczywiscie plotka to sry za oskarzenie ;>>
|
ja chce sie szczerze zapytac czy to prawda ze mnie shakowales :( bo mi muj nowy ziomal z karlin depo tak powiedzial
|
Cytuj:
Btw... Archin pożycza kasę nawet wrogom wojennym ? :P |
Cytuj:
O tych ruszczkah tez slyszalem. Podobno jest taka ruszczka dzieki ktorej mozna wygrac w Tibie |
War is war
Friends are friends to na temat archina ej suff mocny magiku to nie ja : ( |
lol ,to wy se nie wyobrazacie co sie opowiada w kazordonie pszet depo
|
angatevon bana,ktory doprowadzil do delete ,dostal za acc sharing ta?:P
chodzilo o to ze cos na forum napisal wtedy czy jak to bylo? |
Tak napisał jeden z ownerow na forum.tibia.com, że sharuje ;]
|
bo teraz pephy cos napisal ze kupil kase na rl ,a za to chyba jest ban w takim razie:P
|
gowno nie ban :p
jak napisze ze kupilem MDW to co zbanuja mnie ? xD |
rtez tego nie ogarniam,no ale angatevon bana dostal ;/
|
bo napisal, ze to nie on gral, wiec to nie jego dorpaz i reszta ubili. i dostal za to delete. za kupowanie kasy na rl jest chyba tylko 7 dni, nie masz sie czego bac >.>
|
Wątpie.. ja dostałem na 30 dni, bo powiedziałem na Game Chacie, że jakbym mial sprzedawać chara to bym chara dał za free a sprzedał czas spędzony w grze, żeby było "zgodnie" z tibia rules.. Nie zrozumieli żartu :)
|
Cytuj:
7 dni ale to chyba jezeli bylby to 1szy ban ;> jezeli pephy jakies juz ma to to bedzie na dluzej:P |
guodek
jak z wurzelem, no w sumie on mial gorzej ;) |
Dostalem bana za napisanie na forum ze to nie ja padlem, tak to wtedy gral Daniel.
Tak Pephy moze dostac bana za to co napisal. Btw. szkoda Szikaki, kolejny pokrzywdzony przez NG sorcerer |
czy ja dobrze rozumiem...? Pephy sie chce wyplacic ? :o
|
podobno ^^
|
AlcoHools
Nawet jeśli, co mu to da :S wbije 140? I potem kaplica (powtórka z rozrywki) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |