Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Furor001 29-05-2010 16:28

[quote=Cz4rny;2761955]no za przeproszeniem kurwa mać
wypominasz innym, że łatwo im sie napinać przez kabel, a sam robisz to od dobrych 300 stron (nie czepiajcie sie, liczbe 300 podałem na pałe)
zmiany zacznij od siebie, zamiast pierdolić i pierdolić o tym, że inni sie napinają przez internet
Spójrz wkońcu na siebie, tyle osób ci mówi, że jest coś z tobą nie tak, to zmień to zamiast sie upierać, że to marginesy społeczne, nic nie znaczą, a ty i tak jesteś zajebisty;s[/QUOTE

Napinke przed kim?8o ja nie mieszam Tibii do rl nie jestem zajebisty w chuj i za takiego nigdy sie nie uwazalem nie potrzebuje sie napinac;) ta ja wszystko moge i kazdego bym rozjebal tak gadaja typowe kozaki np. syf co mowi ze by mi wjebal lekko a mnie nie zna.

dzazga 29-05-2010 16:40

Jak nie mieszasz tibii do rl, to jest forum tibijskie a ty ciagle nawijasz zeby do ciebie wbijali i inaczej z nimi pogadasz.

Furor001 29-05-2010 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzazga (Post 2761958)
Jak nie mieszasz tibii do rl, to jest forum tibijskie a ty ciagle nawijasz zeby do ciebie wbijali i inaczej z nimi pogadasz.

Ja nie mieszam ale jesli oni tak to moga przyjechac.

dopalacz.Vis 29-05-2010 18:07

Chłoooooopaki dawac dawac dawac...nabijamy pościki. Jeszcze troche ponad 1500 postów i będzie 20.000postów pierdolenia o wszystkim i o niczym -.-

Zoodix 29-05-2010 20:18

no to co sie patrzysz?! Lej te cole

Couranger 29-05-2010 22:14

Tak z innej beczki panowie,dzisiaj o 23 bedzie walczyl nasz rodak Albert Sosnowski z jednym z braci Kliczko a dokladnie z Witalij Kliczko. Bedziecie ogladac ? jesli tak na kogo stawiacie i co sadzicie w ogole o tej walce.

Dedoctor 29-05-2010 22:18

up: Kliczko dostanie łomot. Jak to powiedział Sosnowski "ja w tej walce nic nie musze". więc, jak nie wygra, to nie ma sprawy, a jak wygra, to bedzie masakratorem :) więc on stresować się nie musi.
Zobacze, jeśli będzie jakis stream

Couranger 29-05-2010 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dedoctor (Post 2762023)
up: Kliczko dostanie łomot. Jak to powiedział Sosnowski "ja w tej walce nic nie musze". więc, jak nie wygra, to nie ma sprawy, a jak wygra, to bedzie masakratorem :) więc on stresować się nie musi.
Zobacze, jeśli będzie jakis stream

polecam
http://www.mmszczecin.pl/blog/entry/...NTERNECIE.html

i [ KLICZKO - SOSNOWSKI LIVE! ] link 1 xddd jest nawet po polsku
reklamami sie nie przejmujcie po 1-2 min wlaczy sie reklama zeby wspomoc strone i kliknac 3 reklamy ale to zniknie po nie calej minucie

Dedoctor 29-05-2010 23:00

http://atdhe.net/18583/watch-vitali-...bert-sosnowski
najlepszy stream, bez reklam właściwie, z canal + sport
gdyby po kilku sec czekania sie nie wlączyło, odświezyć stronę:)

Couranger 29-05-2010 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dedoctor (Post 2762032)
http://atdhe.net/18583/watch-vitali-...bert-sosnowski
najlepszy stream, bez reklam właściwie, z canal + sport
gdyby po kilku sec czekania sie nie wlączyło, odświezyć stronę:)

Tamto co dalem tez Canal + ale masz racje twoje o wiele lepsze tam te reklamy mnie w*****aja no nic 3mamy kciuki i dzieki za linka ;)

thoro 30-05-2010 01:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 2762035)
no nic 3mamy kciuki

Nie wystarczylo ;)

Viste'Hektro 30-05-2010 10:13

Mam do was pytanie. Gram na saphirze, ale jest wojna i pewnie ja przegramy i chce isc grac gdzies indziej, myslalem nad furora ale nie wiem czy nie dostane odrazu hunta czy cos w tym stylu. Warto tu zaczynac?

Cz4rny 30-05-2010 10:18

z pewnością nie
hunta za free dostać nie możesz, nie na tym serverze
zadaj to pytanie na tibia.com, tam odpowiedza ci liderzy gildii rzadzacych.

Lukasz'92 30-05-2010 10:38

tylko przed przenosinami jeszcze potrenuj, bo na tym servie wszystkie problemy zalatwiamy w rl.

Furor001 30-05-2010 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cz4rny (Post 2762090)
z pewnością nie
hunta za free dostać nie możesz, nie na tym serverze
zadaj to pytanie na tibia.com, tam odpowiedza ci liderzy gildii rzadzacych.

Zapewne kolo nie dostalby hunta za free, ale chcialem przypomniec ze sa ludzie powaleni na tym servie co moga to zrobic np. za kupowanie itemow od wroga, lub za to ze jest sie rlem wroga. Tak robil i robi player o nicku Sowx.(nie wiem ktory owner). Wiec jesli nie masz rli wsrod wrogiej watachy odnosnie koalicji jestes tu mile widziany.
Chociaz na Furore nie oplaca Ci sie przenosic. Expy pozajmowane pelno 300+, jak nie masz rli w Vision/Dusk/Sunblade to odpusc ten server sobie lepiej bo sa lepsze, o wiele;) Bedziesz wbijal 5% w 1h na facclandzie tyle botow lata. Wiec zastanow sie ale oczywiscie to Twoja decyzja ja tylko mowie jaka tu jest rzeczywistosc;)
I hunta za free dostac MOZESZ. Bo jest taka mozliwosc tylko zalezy to od przypadku, osoby, i miejsca a znajac zycie na Furorze szukaja zaczepek byle paya dac. PA jest stosowane stosunkowo rzadko ale sa przypadki, np. gdy wejdziesz na exp ktoregos z graczy koalicji(tj. Vision) jestes automatycznie zabijany lub nakladany jest payment zazwyczaj "za probe kradziezy loota". A tu z reguly duzo expow jest zajetych wiec...

--- Furor001 dodał 1 minut i 11 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viste'Hektro (Post 2762088)
Mam do was pytanie. Gram na saphirze, ale jest wojna i pewnie ja przegramy i chce isc grac gdzies indziej, myslalem nad furora ale nie wiem czy nie dostane odrazu hunta czy cos w tym stylu. Warto tu zaczynac?

Wiec Furora nie jest dobrym wyborem;)

Fan_Dzidzi2 30-05-2010 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viste'Hektro (Post 2762088)

przenies sie lepiej na titanie albo selene ze swoimi ziomami

Cz4rny 30-05-2010 12:32

hmm Xolorian sie tu przeniósł i gra bez większych problemów
bez przyczyny nie ma skutku
jeżeli chcesz to sie tu przeniesiesz, to twoja decyzja ;p

wojny ogólnie nie ma, mamy tu taki mały pk team (oposition) który próbuje coś zdziałać, lecz neutrali raczej nie zabijają, chyba, że im sie z rsem jakiś nawinie

Jety 30-05-2010 14:07

--- Jety dodał 0 minut i 47 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2761961)
Ja nie mieszam ale jesli oni tak to moga przyjechac.

A trenowales cos ze taki mocny?
Waga,wzrost,ile na klate?

--- Jety dodał 2 minut i 2 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2762098)
Zapewne kolo nie dostalby hunta za free, ale chcialem przypomniec ze sa ludzie powaleni na tym servie co moga to zrobic np. za kupowanie itemow od wroga, lub za to ze jest sie rlem wroga. Tak robil i robi player o nicku Sowx.(nie wiem ktory owner). Wiec jesli nie masz rli wsrod wrogiej watachy odnosnie koalicji jestes tu mile widziany.
Chociaz na Furore nie oplaca Ci sie przenosic. Expy pozajmowane pelno 300+, jak nie masz rli w Vision/Dusk/Sunblade to odpusc ten server sobie lepiej bo sa lepsze, o wiele;) Bedziesz wbijal 5% w 1h na facclandzie tyle botow lata. Wiec zastanow sie ale oczywiscie to Twoja decyzja ja tylko mowie jaka tu jest rzeczywistosc;)
I hunta za free dostac MOZESZ. Bo jest taka mozliwosc tylko zalezy to od przypadku, osoby, i miejsca a znajac zycie na Furorze szukaja zaczepek byle paya dac. PA jest stosowane stosunkowo rzadko ale sa przypadki, np. gdy wejdziesz na exp ktoregos z graczy koalicji(tj. Vision) jestes automatycznie zabijany lub nakladany jest payment zazwyczaj "za probe kradziezy loota". A tu z reguly duzo expow jest zajetych wiec...

--- Furor001 dodał 1 minut i 11 sekund później ---

Wiec Furora nie jest dobrym wyborem;)

Walczylismy to server jest nasz...pfff...zazdrosc...

Couranger 30-05-2010 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jety (Post 2762150)

Wiesz pudzian jest dupny , szeroki i bierze na klate 5 ton ale co z tego jak sie nie potrafi bic i jest jak lokomotywa ? xD

Furor001 30-05-2010 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jety (Post 2762150)

Waga:80kg
Wzrost: 1.79m
Na klate?:60-70kg

Jesli chodzi o treningi: Taekwondo, boks, judo, podstawowe techniki samoobrony.

Walczyliscie to server jest wasz?! Patrzysz tylko na siebie a nie na innych. Tacy ludzie powinni do pieca isc odrazu. A moze Ty jestes tym cwaniaczkiem, ownerem Sowxa ze Ci cos tak nie pasuje?! Ty masz wy***ane w nowych graczy. Dostalbys po czaszce i bys sie uspokoil bo tego potrzebuja takie wszechmocne kozaki. Teraz mozecie znowu pisac ze mieszam Tibie do rl i ze sie przechwalam, ale powiem tak "kazdy jest cwany do momentu kiedy nie oberwie, wtedy mozna poznac czlowieka z jego prawdziwej strony". Wiec Jety bez spiny na tym forum:) Bo jakby Cie z serva wy***ali to bys plakal i by Ci sie oczy otworzyly. A ze taki jestes bo masz ludzi i czujesz sie niezwyciezony ale tylko sie czujesz:P
Tylko szkoda ze nadal sie ukrywasz hehe

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12.