![]() |
|
Ja osobiscie jestem za Jarkiem i jego kotem Alikiem... tylko on moze nas ochronic przed agresja i atakami na graczy tibijskich ! Jarku wyprowadz policje na ulice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baby::baby::baby::baby::baby:
Pm mi podeslij, jak wroce z silki to odpisze... pozdrawiam |
Jesli to Ty to napisz mi na chara Themurion na Furora.
|
Cytuj:
|
Jarek jest najlepszy poniewaz gdy zostanie prezydentem nasza pierwsza dama bedzie kot Alik.
Pozdrawiam. |
Dzieki Gesar! Juz rozbódowujem siem, robie sojusz i zapraszam wszystkich kturych cisna Visiony do dolaczania do tej wspanialej gry, mamy vENTA I komunikujemy sie w tej grze, pokazmy ilu z nas wynjebal zly Imargam! B)
http://pl.grepolis.com/invite-362604-pl8 |
|
O nie, ale mi was zal -.- gracie w tą pojebaną tibie, który to już rok ? 2, 4, może 6 ? prawie każdy co zagrał w tą zjebaną grę był uzależniony, ja tez grałem 2,5 roku i w chuj żałuje ze w ogóle za czołem w tą pojebaną gre grać -.-. Nie gram rok czasu na tym forum byłem ostatnio 6 miesięcy temu myslałem ze nikt tu już nie zagląda a tu kurde ?8o Gracie po 5 lat i jeszcze nie wbiło wam do tego pustego łba ze to uzależnia ? i nikt mi nie powie ze tibia nie nieszy człowieka na pewien czas (nie u wszystkich) ilu ludzi nie zdało przez tibie ? 25 lat i na wychowaniu rodziców ? przychodzą ze szkoły albo uciekają z paru lekcji i już komputer i tibia a nawet pewnie nie wiedza ze wybory się zaczynają lub co w świecie słychać ?. Zamknięci w pokojach, opalają się przed monitorem, zero ruchu, pewnie Brata czy Siostre nie wpuszczają na chwilkę na komputer bo muszą dobić lvl a na realu to nawet nie umią zagadać do dziewczyny, cioty łamagi kurwa ludzie. Brzydzę się tą grą spalcie ją najlepiej i dobrze wam radze lata mijają a wy nadal w to gracie ? a czasu nie cofniecie
|
A ci co?Na nocne placze sie zebralo?Ich sprawa jak zyja ,co robia ,a ci hooy do tego :*
|
Kilka ss'ów:
................nie widac ich -.-
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2769402, polecam serdecznie
P.S Kolega dobrze mówił, nie warto grać w tą grę. |
no pewnie, że nie warto!
o wiele lepiej jest spędzać czas odświeżając wszystkie fora co 10 sekund xDD |
http://www.vimeo.com/13038931
Niedlugo bedzie w lepszej jakosci. Pozdrawiam, Furor. A nie jego sobowtory... Dosc fragow jest tam pokazane ale jak juz mowilem niedlugo bedziecie mogli obejrzec te wszystkie akcje w lepszej jakosci. Ja na "akcjach" caly czas bylem na sebie. Na filmie nie ma pokazanych wszystkich akcji. np. nie ma akcji z Sinc Knighta czy Dark Weesta na east gate thais. |
Witam
moge się dowiedzieć za co wyłapał mój char hunta? Rixari nie chce mi łaskawie odpowiedzieć. Nick: Xelius Archer |
Cytuj:
|
Cytuj:
SIEMA SASIAD |
kaczor nie moze byc prezydentem, bo to obłuda i cham :evul:
|
Bronek prezydentem ! Chuj ,że to mniejsze zło ,ale zawsze jakoś lepiej.
Tomek!!! w listopadzie macie Lady GaGę w Antwerpii hueheuhe |
|
HahaHail Infamia xDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |
|