![]() |
|
To było do botterka i do tego pana up /\
|
|
Jak byś miał lepszy armor to byś nie padł
|
nie tak ostro bo się spocisz
|
Cytuj:
|
|
Jak tam ziomsy kto z was nie zdaje? Bo ja bd mieć komisa z WF :S
|
Miales wrocic z pod 'namiotow' w czwartek, nie w srode XDDDDD
|
hahahahaha :D
|
Cytuj:
|
Oj :/ Po co piszesz gwiazdki zerze?:/
Rozwiaz teraz to... Ja>Ty. ;) |
Coś dla odmiany od tych spamów i możecie dalej jechać :]
8oi jakaś darmowa kasa :?
|
Mój pierwszy ss na Forum :) Gre z świate Calmera zacząłem tydzień temu . Gratuluje wszytskim Którzy wstawili swoje advance i ss :) Pozdrawiam
http://img822.imageshack.us/img822/6184/tibiare.jpg Uploaded with ImageShack.us |
weź się opanuj , nie jesteś tu panem i władcą . I widzę że kultura osobista u ciebie sięga 0 ... Jeśli w tibii reprezentujesz się tak samo , to tylko wstyd przynosisz Polskim Graczom .
|
@UP
A ty zdałeś? |
A Ty ile masz lat? Widac, ze nie wiele, bo probujesz pisac inteligentnie ze znakami interpunkcyjnymi, tylko nie wiesz gdzie je wstawiac. Mowisz o graniu w tibie, a sam grasz, pojezdzasz sobie a nie innym. A gdy chcesz kogos obrazic, to na pewno nie "Twoja stara" - takimi slowami pokazujesz, ze jestes mocno ograniczony i powinienes isc do podstawowki, zeby Cie szkola nauczyla, kto to tata, kto to mama, zero szacunku dla rodzicow, patologia na osiedlach sie szerzy.
Koncz wasc, wstydu oszczedz. Dzieciak :baby: |
NO A TERAZ WBIŁEM 23 :)
http://img267.imageshack.us/img267/64/80542639.jpg Uploaded with ImageShack.us dziekuje za zrozumienie (niżej) , niektórzy nie mają mozgu :) |
20:57 You advanced to magic level 22.
21:07 You advanced from Level 23 to Level 24. Niestety SS mi sie skasował :( No ale coż lvl jest Dydykowany mojemu Przyjacielowi Krisowi :) |
:baby:
|
@up
Nom, first i nie musisz tak płakać z zazdrości ok?a padlem bo sobie akflem btw. nie będe już Ci więcej tu odpisywał bo nie bardzo widzę sens , Ty i tak będziesz fajniejszy. Btw. Jeśli coś chcesz pisz na tibi :S Jakiś ss dla Ciebie ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |
|