Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

neutral.forum.fighter 01-07-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevick (Post 1525269)
Nie bądź taki mądry bo głupich zabraknie :)

zachowaj to dla siebie
yo

Res'tes 01-07-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1525246)
a wiesz ile takich ludzi jest?? mozna ich na palcach jednej reki policzyc, tutaj na forum ma prawie 80% taka przypadlosc,
jakbys byl taki madry to wiedzialbys, ze ta choroba nazywa sie dyslekSja, a nie dyslekCja
zreszta tak jak ktos wyzej powiedzial takie osoby robia mase bledow

A tu sie mówi o furorze , a nie pierdoli o dyskeksji

sallceson 01-07-2007 22:14

@Duskiness Side
no do jasnej cholery jak wy chcecie rozpierdolic Vision jak co chwila ktos sie z kims kloci i obraza.. jeszcze niedawno Black Galaxy bylo w stanie wygrac w Vision opena ale nie przeciez trzeba rozjebac gildie i swoja zalozyc...
przestancie sie kurwa klocic o władze i zbierzcie do kupy to Vison nawet nie zauwazy jak bedzie dostawac 20:0 na openie... macie od zajebana ludzi z porzadnymi lvlami i jak to organizujecie?

sory ale sie w*****lem jak widze kolejny raz nowa gildie ktora praktycznei jest tym samym co porzednia ale zmienia sie wladza.. Zaloze sie ze jak wygracie to sami miedzy soba wywolacie wojne bo sie nie bedziecie mogli dogadac kto rzadzi

tyle

Rodi 01-07-2007 22:24

morneth zaczol swirowac wyzywajac fenixa ;s

Slovik 02-07-2007 01:29

@Crothan

Odpuść sobie i idz się naucz Polskiego i nikogo nie w******j. Jesteś tu od 3 dni i robisz z siebie pana forum. To co o mnie gadasz mnie j***e.

Koniec offtopu i rozmowy

Nevick 02-07-2007 02:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1525682)
@Crothan

Odpuść sobie i idz się naucz Polskiego i nikogo nie w******j. Jesteś tu od 3 dni i robisz z siebie pana forum. To co o mnie gadasz mnie j***e.

Koniec offtopu i rozmowy

Zawsze tylko Ciebie wszystko wk***ia.Wszystko komentujesz a h**a wiesz.
Idź se lepiej poczytać akademie Pana Kleksa dzieciaku:baby::baby::baby::baby:

PS.A to że ktoś ma dysleksje to inna bajka.

Hellsir 02-07-2007 09:59

Przez takich jak Morneth to zauważyłem, że przybywa wrogów Duskiness. Ale skoro ON wie lepiej to już nie jest mój problem. Ja tylko próbowałem pomóc, skoro jednak nie to nie. Mimo to nadal jestem za Duskiness.

Atahun 02-07-2007 10:02

co wlasciwie zrobil morneth??

YhychybaTy 02-07-2007 10:48

Pan Morneth stwierdzil ze Van Liden jest hunted a Fenix'Gru ma huja do gadania i ze to wlasnie Morneth teraz bedzie dowodzic furora.
po czym dodal ze Fenix'Gru ma u niego hunted 4ever i ze sie dogada z Imargamem

Nevick 02-07-2007 11:14

Loen mam pytanie odnośnie ostatniego battle. Czemu wy sie zgadzacie na battle w ank skoro wiecie że tam będzie od h**a noob charów wirzonów;p
Macie zajebisto ekipe i zgranie ale ciężko coś zdziałać kiedy drogę blokują noob chary.Nie można zaspamować Ue ani praktycznie nic.A Wirzyn ma noobów w party i ma wyje*ane czy padną czy nie.

Trevour 02-07-2007 11:14

Wogóle Morneth jest jakiś nie teges xd. Jak Lord Sethi był liderem In Flames to all było dobrze, zajebiste akcje, wszystko wychodziło etc. Morneth przyszedl to all pozmieniał, powyrzucał tych co nie zna, i jak przez kogoś coś nie wyszlo odrazu wylot. Poprostu żal mi takiego człowieka..

HooL$ 02-07-2007 11:14

Moim zdaniem Mornetha za bardzo ponisola chec do wladzy i to go zniszczylo.. ;P

Nevick 02-07-2007 11:29

To przecież dobry kumpel Taifa. Moim zdaniem za bardzo rozpieścił się u jego boku :S

FebroV 02-07-2007 11:43

Nowi członkowie [GUILD]Wizja[/GUILD]:
[CHAR]Boozar[/CHAR] , [CHAR]Vale Phallca[/CHAR] , [CHAR]Wayne'Braveheart[/CHAR] , [CHAR]Eddy'Braveheart[/CHAR]
i [GUILD]Duskiness[/GUILD]:
[CHAR]Fireplexx[/CHAR] :P:P
[GUILD]Vision[/GUILD] :
[CHAR]Draco Karste[/CHAR]

Hellsir 02-07-2007 11:45

Troszkę wyjaśnię sprawę Mornetha. Na Furorze działa on na zasadzie, nie znam to hunce, Vision mi powiedziało, ze to są ich ziomki to hunce. A teraz jak przeczytałem, że on sie dogada z Imargamem, to szczerze wątpię w jego nawet, nieumyślne dobre intencje dla Duskiness w tej wojnie. Ponieważ jedyną osobą którą on "chyba" respektuje jest Taifun. Morneth już dawno przesadził. A z tym najazdem na Fenixa to już był szczyt jego bezczelności.

Fallathanu 02-07-2007 11:59

Woda sodowa uderzyla mu do glowy, zdarza sie to jak ktos poczuje wladze

Over and out

P.S. Hellsir szykuj zapasy wodki xDDD

sallceson 02-07-2007 12:50

mam nadzieje ze przestanie teraz zakladac bezsensowne tematy na forum tibia.com?

wrogonastawiony 02-07-2007 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 1526046)
Na Furorze działa on na zasadzie, nie znam to hunce, Vision mi powiedziało, ze to są ich ziomki to hunce.

Dokladnie.

PiTer_007 02-07-2007 13:48

Wg mnie to nie ma sensu, porównajcie sobie liczebność tych gildi, teoretycznie Duski powinni już dawno przegrać tą wojnę, a mino to dalej się trzymają, mam nadzieje ze uda im się ją wygrać, lecz będzie im bardzo ciężko... Vision na rooka! :P

Lubie_orzechy 02-07-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiTer_007 (Post 1526318)
Wg mnie to nie ma sensu, porównajcie sobie liczebność tych gildi, teoretycznie Duski powinni już dawno przegrać tą wojnę, a mino to dalej się trzymają, mam nadzieje ze uda im się ją wygrać, lecz będzie im bardzo ciężko... Vision na rooka! :P

Idz na swoj server, a nie pisz w tematach o ktorych nie masz pojecia, czyli:

[GUILD]Duskiness[/GUILD] + [GUILD]Wizja[/GUILD] + [GUILD]Black Galaxy[/GUILD] + [GUILD]Dark moon[/GUILD] (??) VS [GUILD]Vision[/GUILD] +[GUILD]Carnage[/GUILD]

Co do [GUILD]Dark moon[/GUILD] nie jestem pewien :P

Owszem Duskiness jest mało liczebne, poniewaz rozdzielilo sie juz teraz na 3 gildie hehehe :P

pzdr...kthxbye

@EDIT

Ujebcie Mornetha i tyle, mzona powiedziec ze dzieki Duskom jest free i nie złapał za free hunta od Vision a teraz do nich z morda...
Ujebac go trzeba i tyle :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19.