![]() |
|
Cytuj:
@fala czemu nie wbiajsz na vent? czego sie boisz? |
Ja go nie chciałem ośmieszyć..zreszta kick to raczej nie jest ośmieszenie..nie wiem czy czytałeś ze zrozumieniem czy nie, ale napisałem:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciebie :< Formata mialem i nie mam ip, zresztamam ciekawsze zajecia niz siedzenie na ventrilo caly dzien ^^ Ale i tak Cie kocham ty bydgoski zydzie ;* |
Cytuj:
i nie mow tak brzydko bo cie potraktuje jak Olek |
Cytuj:
na tibia.com nie piszesz bo pewno nie chce ci sie prosic kogos zeby ci na angielski tlumaczyl xDD elo zydku |
Cytuj:
Duri_Zmc says:Wczoraj po godzinie 18+ "lognalem" na swojego knighta z 10 lvl na furorce, pomyślałem może wydarzy się coś ciekawego np Taifun padnie na hydrze.Stojąc pod dp w Carlin przyleciał Youen krzycząc że "orzech " kupił Taifuna i teraz pada jak noob na każdym potworq.Długo się nie zastanawiając napisałem o tym na forum.Teraz napewno każy wie ze jestem fajny.A zapomniałem powiedzieć że jak przyleciał ten Youen to ktoś mówił "cześć Khazul"do mojego ziomka z forum ale ja go nigdzie nie widziałem, szkoda pogadalibyśmy trochę, może by mnie wkręcił do Wizjon xD i miał Pro od Ima Boga Tibi. Zapomniałem dodać: Lubie pączki i orzechy!!! |
Cytuj:
|
@ Blanto~
Odwiedzasz czasami "Estradę", albo inne bydgoskie lokale?;) Ciekawe czy prywatnie da sie z toba pogadać czy też same bluzgi leca...:D @up Estrada#Stage Bar :) |
Cytuj:
Jap@ lamusie. Kto powiedzial, ze dalej nie jestem za Vision? Btw. moje community jest takie, poniewaz chcialem sie dostac do gildi , ktora pomagala duskom, ale nie udalo sie. I jeszcze jedno, odezwal sie pro elo mastash, ktory nie byl na zadnym ob prawie HAHAHAHA . A Vision jeszcze duzo moze :) Elo LAMUSIE |
Cytuj:
Po Pierwsze nie mam main chara na furorze Po Drugie nie jestem za vision i nie chce miec pro od imargama Po Trzecie stwierdzam fakty nie musisz mi wierzyć Po Czwarte skończ bo,widze że nie masz co pisac to cytujesz kogos komenty z kilkunastu stron wczesniej.:baby: @Retrio Dlaczego tak myślisz?Popatrz na siebie a pozniej komentuj kogosB) |
Mówisz że nawet nie masz main chara na Furorze to po co się tu udzielasz. To co napisałem miało ukazać w sposób humorystyczny cała prawdę o twojej wiedzy na temat tego serwera. A dlatego tak późno bo w tygodniu nie mam czasu przeglądać forum.
Daj sobie spokój z udzielaniem się w tym temacie, proszę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
_///////// |
Cytuj:
|
@up
Mogę sie dowiedzieć jak masz ich w Vip skoro nie masz chara na Furora? |
@up
Czy ja napisałem ze nie mam chara na furorze?czy moze napisałem ze nie mam main chara?plx czytanie ze zrozumieniem ;) |
Weź wyjdź i zamknij drzwi za sobą...
Jeżeli tu nie grasz, i [-] l_l J 4 wiesz to nie udzielaj sie, bo połowa Twoich postów to żenada.. Poprostu opierasz sie na "Faktach" przy depo.. Więc prosze Cie przestań robic żal na tym forum, bo 1/5 postów od 100 strony jest Twoja, w której nie ma zawartej żadnej sensowej treści.. |
Nie nie wyjde bo to forum publiczne i dodam ze stworzylem konto w tedy kiedy byla 160 strona,a tak na marginesie to nie bede za kazdym razem Odpowiadal wam na zbedne wypowiedzi.Poprostu nie lubisz mnie to mnie ignoruj.Proponuje zmienic temat,a nie klucic sie o to co bylo kilkadziesiat stron wczesniej 8o
|
Cytuj:
PS. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144019&page=160 |
Fascynujace rozmowy....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |
|