![]() |
Cytuj:
Racja ale czy GMy nie wykonują poleceń CipSoftu ? |
Victeron 190 :) Nice, Gz
|
zna moze ktos z was Rethon Everlast ? podobno to byly char rl kolegi cinka ale juz sprzedamy , chcialbym sie dowiedziec bo dzis bez reason mnie ujebal ;s
|
to nie cinek :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
I tak chodzi o to samo, i tak tego nie zmienimy. Rethon to nie Cinek ale widocznie miał swój powód :baby: Victeron gratz ! |
czytanie ze zrozumieniem ;s " to rl cinka" a powodu raczej niemial , a ze to byl char RL KOLEGI CINKA to od vicka sie dowiedzialem. A chcialbym sie cos wiecej o nim dowiedziec wiec napisalem w tym zacnym temacie xd
|
Jeśli chodzi o mnie to prosze o sprostowanie tej sytuacji z liscikiem apropo ze aspirant o ktorym mowa na forum to ja i prosze o kontakt w grze lub na forum tego ktory ma niby liscik na moja osobe . to chyba wszystko X(:o
~Aspirant Beck |
<skafander> kartkowka byla
<luzuj> z polskiego ta? <skafander> no. Aska wyciaga kartke i do nauczycielki: "z czego piszemy?" <skafander> ona mowi że z Nietzschego <skafander> i patrz <skafander> aska wtedy chowa kartke, odwraca sie do baśki i: "widzisz mowilam ci ze nie bedzie" loooooool xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd |
OB sie chyba szykuje. troszki późno :D
|
Ta zara beda wychodzic:P
|
Cytuj:
|
żydy chca na svar a my na ank i opena chyba nie bedzie.
|
Przejebali 2x razy na ankh chcą zmienić miejscówke;D I tak przejebia:)
chyba jednak jest na svar:P |
Czemu na svar co to w ogole za miejscowa na ob? Ciekawe co kombinuja :P
|
Na svar poczuja sie jak w domu:D
Jednak veno ocb?:D |
Flow w Venore
Kopengi w Svar ob na odleglosc :P |
zaczelo sie :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |