Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mhm
(Post 2420028)
a moge sie dowiedzec czemu ty sie nagle taki dorosly zrobiles czemu akurat tera jak dostales hunta i nie mozesz juz dedac pixeli? i jeszcze te komentarze o kulturze innych czemu wczesniej taki kozak nie byles nagle zauwazasz tych wszystkich kretynow tyko szkoda ze nie w swoim otoczeniu zapewne wczesniej trzymales jape bo bo sie bales o chara i tak lubie napinki na forum jesli masz zamiar pozniej spamowac o napinaniu sie zwlaszcza lubie to w twoim wykonaniu jakby to forum bylo twoim zyciem stales sie tera taki pro jestes w war i wogole btw mam w dupie przecinki ortografie i inne gowna do ktorych mozesz sie przyjebac bo zapewne nic ceikawszego nie znajdziesz chyba ze znowu ej no name cicho tam!!! i wyglaszanie wielkich madrosci na temat dojrzalosci jednym slowem ogarnij sie panie dojrzaly dorosly i chuj wie co tam jeszcze sobie przypisujesz
|
Zawsze taki bylem i akurat w przeciwienstwie do 70% arcanii nie jestem taki ze zmieniam sie pod wplywem tibii,ze jednego dnia ktos jest moim ziomkiem, a nastepnego mu cisne na starych na statku. Jakbys nie wiedzial to wlasnie nie trzymalem japy i czesto slyszalem ze komus cos nie pasuje co napisalem na forum ale mialem to w dupie,rownie gleboko jak twoje wypociny. Teraz to ty sie ogarnij,bo jestes kolejnym pixelowym kozakiem,co w tibii mysli ze rzuci pare sd'kow i jest kozak,no ja wale skad wy sie bierzecie. Naucz sie takze czytac ze zrozumieniem,nie napisalem ze jestem dojrzaly,zajebisty i elkowetny,juz bardziej ze ktos inny nie jest,z drugiej strony nie bede tego wymagal od kogos twojego pokroju.Jeszcze co do kretynow w moim otoczeniu,wczoraj na statku bylem Ja,Koranov,Kolbi,Moru od nas i od was(nich?) Clapek,Fert,Mazur i jakos nie widzialem by ktos od nas sie spinal,czy komus jechal,a od nich owszem.
Jezeli sadzisz ze to teraz sie stalem taki chojrak dopiero to proponuje przejrzec historie post'ow,bo od anonimowych,pixelowych kozakow z dupy gorsi ca tylko Ci co gowno wiedza a p'dola takie kocopoly jak napisales wyzej.
|