Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

bajsi 12-01-2009 19:36

a ciekawe co tam w białymstoku

Colmar 12-01-2009 19:51

Dokładnie ;)

Czarus1 12-01-2009 20:10

Widzę, że mamy nowy temat : D.

Faytah 12-01-2009 22:44

ehh szkoda ze z amesem nie wyszlo :s prawie lobuzy mi khale ubily,ale undead kulom padl :P

aa jeszcze kulturalne rozmowy ze statku
22:54 Clapek [194]: twoja stara
22:54 Clapek [194]: ma hunta
22:54 Clapek [194]: na pizdize
22:54 Clapek [194]: od murzynow
22:55 Clapek [194]: to sluchaj kaczorze jebant
22:55 Clapek [194]: w kake

dalej nie chce mi sie kopiowac bo to zal ze tacy ludzie sie rodza
Polakom gratulujemy Zywca,a Interregnum tego pana ^

Mhm 13-01-2009 02:46

a moge sie dowiedzec czemu ty sie nagle taki dorosly zrobiles czemu akurat tera jak dostales hunta i nie mozesz juz dedac pixeli? i jeszcze te komentarze o kulturze innych czemu wczesniej taki kozak nie byles nagle zauwazasz tych wszystkich kretynow tyko szkoda ze nie w swoim otoczeniu zapewne wczesniej trzymales jape bo bo sie bales o chara i tak lubie napinki na forum jesli masz zamiar pozniej spamowac o napinaniu sie zwlaszcza lubie to w twoim wykonaniu jakby to forum bylo twoim zyciem stales sie tera taki pro jestes w war i wogole btw mam w dupie przecinki ortografie i inne gowna do ktorych mozesz sie przyjebac bo zapewne nic ceikawszego nie znajdziesz chyba ze znowu ej no name cicho tam!!! i wyglaszanie wielkich madrosci na temat dojrzalosci jednym slowem ogarnij sie panie dojrzaly dorosly i chuj wie co tam jeszcze sobie przypisujesz

bajsi 13-01-2009 11:07

To ja go wyręczę. Dlaczego nie używasz tych jebanych znaków interpunkcyjnych, równie dobrze mógłbyś napisac jashdf jgfdshk jdsfklhjds akufjhdsjfdvdsfds bbabab alb lasbdjasb babsjdjsbd i to samo każdy by zrozumiał, bo takiego słowotoku jak ten, nikomu się nie będzie chciało czytać.
I nie napinaj się tak, bo ci żyłka pęknie

Mhm 13-01-2009 12:10

afff zapomnialem dodac ze stado lodow zacznie wielka obrone :< jak zauwazyles to moje napinanie i jak chce to moge to robic wiec po kiego chuja sie w*******asz?

Wiatrak 13-01-2009 12:54

ty a ktory normalny i w miare rozsadnie myslacy czlowiek rzuci sie samemu na cala grupe(czyt. wyrazi swoje zdanie co zaowocuje oczywiscie huntem)? teraz jak juz ma hunta to mu wszystko jedno i moze powiedziec to co chce :P

Faytah 13-01-2009 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 2420028)
a moge sie dowiedzec czemu ty sie nagle taki dorosly zrobiles czemu akurat tera jak dostales hunta i nie mozesz juz dedac pixeli? i jeszcze te komentarze o kulturze innych czemu wczesniej taki kozak nie byles nagle zauwazasz tych wszystkich kretynow tyko szkoda ze nie w swoim otoczeniu zapewne wczesniej trzymales jape bo bo sie bales o chara i tak lubie napinki na forum jesli masz zamiar pozniej spamowac o napinaniu sie zwlaszcza lubie to w twoim wykonaniu jakby to forum bylo twoim zyciem stales sie tera taki pro jestes w war i wogole btw mam w dupie przecinki ortografie i inne gowna do ktorych mozesz sie przyjebac bo zapewne nic ceikawszego nie znajdziesz chyba ze znowu ej no name cicho tam!!! i wyglaszanie wielkich madrosci na temat dojrzalosci jednym slowem ogarnij sie panie dojrzaly dorosly i chuj wie co tam jeszcze sobie przypisujesz

Zawsze taki bylem i akurat w przeciwienstwie do 70% arcanii nie jestem taki ze zmieniam sie pod wplywem tibii,ze jednego dnia ktos jest moim ziomkiem, a nastepnego mu cisne na starych na statku. Jakbys nie wiedzial to wlasnie nie trzymalem japy i czesto slyszalem ze komus cos nie pasuje co napisalem na forum ale mialem to w dupie,rownie gleboko jak twoje wypociny. Teraz to ty sie ogarnij,bo jestes kolejnym pixelowym kozakiem,co w tibii mysli ze rzuci pare sd'kow i jest kozak,no ja wale skad wy sie bierzecie. Naucz sie takze czytac ze zrozumieniem,nie napisalem ze jestem dojrzaly,zajebisty i elkowetny,juz bardziej ze ktos inny nie jest,z drugiej strony nie bede tego wymagal od kogos twojego pokroju.Jeszcze co do kretynow w moim otoczeniu,wczoraj na statku bylem Ja,Koranov,Kolbi,Moru od nas i od was(nich?) Clapek,Fert,Mazur i jakos nie widzialem by ktos od nas sie spinal,czy komus jechal,a od nich owszem.

Jezeli sadzisz ze to teraz sie stalem taki chojrak dopiero to proponuje przejrzec historie post'ow,bo od anonimowych,pixelowych kozakow z dupy gorsi ca tylko Ci co gowno wiedza a p'dola takie kocopoly jak napisales wyzej.

Partyzant_Felix 13-01-2009 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 2420142)
afff zapomnialem dodac ze stado lodow zacznie wielka obrone :< jak zauwazyles to moje napinanie i jak chce to moge to robic wiec po kiego chuja sie w*******asz?

te grono lodow, co ty tam pisałes, to sie nazywa przyjaciele :)

a jako ciekawostkę powiem ze wojna łączy ludzi, duzo mozna poznać stojąc na statku :)

bajsi 13-01-2009 15:05

co to kurwa jest grono lodów? o0

bemo 13-01-2009 16:56

wlasnie ze bobek wyrazal swoje zdanie i byl caly czas przeciwko napinkom

Bartholomew 13-01-2009 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2420161)
Naucz sie takze czytac ze zrozumieniem,nie napisalem ze jestem dojrzaly,zajebisty i elkowetny,juz bardziej ze ktos inny nie jest,z drugiej strony nie bede tego wymagal od kogos twojego pokroju.

elokwentny

Faytah 13-01-2009 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2420525)
elokwentny

thx for correcting xd "elkowetny" omg ^_^

Bartholomew 13-01-2009 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2420596)
thx for correcting xd "elkowetny" omg ^_^

sry ze sie czepiam ale takie glupiutkie bledy raza, zwlaszcza ze Twoje posty sa na troche wyzszym poziomie ;)

Koszyk 13-01-2009 20:05

FAJTER KOZAQ MILCZ BO HÓNTED! :S

Kozak w slowach, pfff...

@Down

Tylko Cie dorwe w tej Twojej wiosce...

Faytah 13-01-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2420750)
FAJTER KOZAQ MILCZ BO HÓNTED! :S

Kozak w slowach, pfff...

xDD milcz hentai'u ! :D Zawsze lepsze to niz pare osob co mysla ze sobie bija ludzi na tibii i ze jak rzuca pare zdan gdzie wyraz "kurwa" sluzy jako przecinek to sa kozakami xD

SpoconyKrystyna 13-01-2009 20:15

Dziś gdy z kolegą śmiałem się z Clapka, Zersonixa stwierdził ,że Clapek więcej osiągnął w Tibii niż My w realu :o

Faytah 13-01-2009 20:21

No nie wiem czy osiaganie niczego przewyzsza moje osiagi z rl :<

Dragostino 13-01-2009 20:54

Ma ktos moze linka do filmu Banaha z ta "rozmowa z Sua"? Bo niebardzo moge znalesc go na youtubie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38.