![]() |
zapraszam do teamu w grze plemiona.pl zapewniamy vt i miłą atmosferę
|
wszystko ok, ale miła atmosfera z ciągłymi wrzutami na starą? niee, nie pasuje
|
A w tych plemionach są murzyni z oszczepami? :D
Nieno, grzejcie tam ładnie |
Cytuj:
|
chłopaki, czemu zabijacie się nawzajem ?
|
nudno bez was to między sobą sie bijemy. wróćcie to wszystko wróci do normy
|
Cytuj:
|
cwiczymy pvp co w tym dziwnego ?
|
Cytuj:
mera gz 150 bocie :D pewnie nawet nie Ty wbiles :D |
ja...
i teraz tez gram hahahaha |
Mera bot a Ty Robercik to co ? XD
|
prezentacji maturalnej sie ucze. :D Dzisiaj nie poszedłem na komisje wojskową. A co do tibii to: Last login: Apr 21 2009, 16:57:32 CEST, RL LIFE PLX? :D
|
R(eal)L(ife) LIFE NA CARLIN.PL! GZ ROBERCIK! KURWA SZALEJEEEESZZZZZZZZZ, wyjdź i zamknij drzwi..
kthxbye |
Cytuj:
|
nie siedziałem z nikim za długo na vencie ale w*****a mnie to twoje ciągłe pierdolenie o nas że kurwa nic nie potrafimy -.- dorosnij kurwa a nie wyzywasz sie jak jakas baba że z venta zostałeś wyjebany
|
Cytuj:
|
I tu stane w obronie Robercika ;) Prosba o usunięcie konta to dobry wybór, dzięki temu wyszedł z bagna. No może nie tylko dzięki temu, ale wyjście z toksycznego środowiska to najlepszy krok jaki mógł zrobić. Też może kiedyś to Bardolku mój drogi przyjacielu zrozumiesz. Z wyrazami miłości, Andrzej.
|
nie wiem jak wy to postrzegaliście, ale ja w żadnej toksynie nie siedzę. siedzę z grupą ludzi, których lubię albo bardziej, albo mniej, ale z powodu tej drugiej grupy nie strzelam focha na wszystkich. a robercik chciał to se wyszedł, ale z tego powodu nie musi w*****ać i wrzucać wszystkim na forach. bez przesady
|
Hmm, wkurza mnie = wkurza wszystkich? Od kiedy tak jest? Zreszta nie bardzo widze gdzie ciągle komuś ciśnie. Tym że powiedział że Meruś boci? Czy tym że niektórzy nie mają PVP?
|
a wchodzisz czasem na forum com? co chwile widze jakis post
zreszta chuj ja sie o niego klocic nie zamierzam chcesz to go bron |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50. |