![]() |
Wie ktoś ocb z tymi rp teraz? Zauważyłem że można mieć rp na minusie i nigdzie o tym nic nie napisane. Na jakiej zasadzie to działa? Trzeba te rp wykupić w jakimś tam określonym czasie czy jak? Jest na nie jakiś limit?
|
Gdzie na minusie? Jak chcesz zakupić np. skina a nie masz RP (chociaż pokazuje na biało, jakbyś miał, a w rozliczeniu pisemnym pisze, że będziesz miał na minusie), przekierowuje cię do zakładki zakupu RP.
|
Aa to tak, bez sensu to z deko ;d
|
lee sin jest tragiczny, na pewno nie jest warty 6k, xin >> sin
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Akurat ulti ma dobre, bo przerywa np. ulti katariny, nunu.
|
Cytuj:
|
No skoro masz taki team to go niczym nie wycarrujesz, więc nie ma co winy zrzucać na lee. Poza tym o ile się nie mylę ulti ma aoe knockup.
|
Specjalnie OP to on nie jest moim zdaniem. Tylko jednego czy dwóch widziałem dobrych, kilku niezłych i pierdylion takich idiotów, że głowa mała, który tylko build phreak'a umieją naśladować. Anyway, nie kupię, są ciekawsze champy.
|
Uzbierałem 6300, ale Lee Sina też nie kupię. Jakoś tak mnie nie przekonuje do siebie. Zastanawiam się między Maokaiem, Twichem i Vladem. Z naciskiem na Maokaia.
|
Osobiscie kupilem Maokaia, pogralem 3-4 razy i podziekowalem.
|
Raz gralem przeciwko drzewku, mial full runy na ap i dorans ringa (czyt 50~ap na wejscie). Gralem akali na solo lane przeciw jemu, tez byl solo. Doslownie mnie jadl, skonczylem bodajze na 0/4, na 3 lvlu pod turretem robil co chcial z tego jego snare czy roota. Wiecej maokaiow po tym nie widzialem, doslownie...
A ja dzis fajna gierke gralem, pure pwnage, w 35 minucie skonczylem bodajze na 292 farmy http://img857.imageshack.us/img857/8...0404194003.png |
Ja wczoraj wydalem 6300 na Karthusa. Przyda sie jeszcze jeden caster.
|
Cytuj:
|
|
Z tego co widzę to raczej ten drugi ssał, w tym kierunku bym poszedł ; p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |