Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Dr. Omader 14-04-2007 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaglada (Post 1368282)
drom 1:59:13
tak naprawde to wyciagnelem te butelki z barku mamy
drom 1:59:19
a jesli chodzi o te zywce
drom 1:59:23
to to jest woda mineralna xD

fake story
jol

HAHahahuehuaehahuea :D
Ty jak cos walniesz :D

Ofkors to fake co Zag dal, tylko nikt nie widzi tego bialego napisu xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor
Fuj, Drom! Red Labelami się trujesz? Nie lepiej zainwestować w Burbona?

Co Ty chcesz, Red Label z cola dobry jest, Blacka pije czasem z cola, czasem samego - zalezy od humoru, a Green Label i Gold Label tylko z lodem, bo to profanacja by byla pic to z cola :P

Oxygane 14-04-2007 16:57

@up
A o blue label zapomniales? Ehz. Dalej pozostaniesz dromku moim alkoholowym padawanem.

Dr. Omader 14-04-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1369067)
@up
A o blue label zapomniales? Ehz. Dalej pozostaniesz dromku moim alkoholowym padawanem.

A Blue Label nie wypisalem gdyz przyznam sie szczerze - nie pilem jeszcze. A ze jestem czlowiekiem szczerym to nie napisalem o nim ;)

Oxygane 14-04-2007 17:44

Wiec swiadczy to o tym, iz jestes zwyklym plebsem.

Dr. Omader 14-04-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1369150)
Wiec swiadczy to o tym, iz jestes zwyklym plebsem.

Oceniasz ludzi po tym jaki trunek pija, Panie Nalewka? ;)

Oxygane 14-04-2007 17:47

Ale ja z tym ze pijam nalewki nigdy sie nie krylem, a osoba o tak o tak wyrafinowanym guscie jak Ty powinna miec Blue Label w swoim barku. Jesli tak nie jest, swiadczy to jedynie o tym, ze bezpodstawnie sie wywyzsza.

Dr. Omader 14-04-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1369158)
Ale ja z tym ze pijam nalewki nigdy sie nie krylem, a osoba o tak o tak wyrafinowanym guscie jak Ty powinna miec Blue Label w swoim barku. Jesli tak nie jest, swiadczy to jedynie o tym, ze bezpodstawnie sie wywyzsza.

Moze mi zafundujesz Blue Label, ktora kosztuje 700zl~ za 0.7? ;) Mnie nie stac na takie trunki poki co, moze w przyszlosci z jakiejs szczegolnej okazji sie skusze, poki co zadowalaja mnie te ;)

Chesterkaa 14-04-2007 18:52

Moderator i taki przyklad -.-"
Jak inni sie kloca tu o jakies bzdety to jest zle ale jak mod z Oxym to wszystko cacy -.-" moze PW ?

Oxygane 14-04-2007 18:53

http://img58.imageshack.us/img58/4786/jowalblue2wo5.jpg
Masz.

Dr. Omader 14-04-2007 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1369292)
Moderator i taki przyklad -.-"
Jak inni sie kloca tu o jakies bzdety to jest zle ale jak mod z Oxym to wszystko cacy -.-" moze PW ?

Nie moderator, tylko administrator jak juz.
Niestety widze, iz nie wszyscy potrafia dostrzec dosc widoczna roznice miedzy wyzywaniem sie kto ma 14 lat, a komentowaniem zdjecia ;)

Oxy:
Dzieki ;)

Fiszbin 14-04-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1369158)

O! I to mi się podoba.

matiiii 14-04-2007 19:04

Chciałem zauważyć że Drom i Oxyś mieszkają blisko, tak więc moglibyście się spotkacie i w RL'u przeprowadzić tą jakże ciekawą dyskusję.

Chesterkaa 14-04-2007 19:13

@ Dr. Omader

Ej wybacz. Administrator czy Moderator... Jeden pikus w sumie. Prawa macie podobne ; p Ale ja juz nie widze "komentowania zdjec" tylko dyskusje o trunkach ; pMoze powinnam kupic lepsze okulary ? No nvm nie bede juz spamowala; <

Dolor 14-04-2007 21:14

Dr. Omader@
Nie wiem czy to jest tak dużo :P Zresztą bardziej liczy się jakość niż ilość :P
Zresztą ci co mają dużo alkoholu w domu w większości przypadków są to osoby które umieją pić z umiarem :] bo pijak długo nie potrzyma :P

Korektor 14-04-2007 21:16

@2up,
Oj, uwierz mi, że admin może więcej... dużo więcej. A najwięcej może ten, kto trzyma w garści obydwu, np. ja ;)

@Blue Label,
Nie piłem, ale jeśli ma coś wspólnego z Red Labelem, to zapewne się nie zdecyduję. Jedyny dobry z Walker'a to Black Label. Wg mnie ofkorz.

gavreonien 14-04-2007 21:36

Pieprzysz głupoty, black label jest niedobry. Blue label... Eh, pól pensji, troche żal, może kiedy indziej...

Dolor 14-04-2007 21:47

Ta teraz przez parę kolejnych stron będą posty w których kochani użytkownicy będą się chwalić swoją znajomością alkoholi i swoimi osiągnięciami w piciu...

Dr.Unknown 14-04-2007 21:50

Widzimy silną hierarchizację Tibia.pl, i uprzywilejowanie wyższych stanów! Zdjęcie moich bokserek zostało skasowane, pod pretekstem, jakoby wcale nie były do mnie podobne (skandal, czyż nie?!)! A tu taki Dromek wyskoczy ze swoim barkiem... Shame on you, camel. Obalić garba.

Max121 14-04-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 1369327)
@ Dr. Omader

Ej wybacz. Administrator czy Moderator... Jeden pikus w sumie. Prawa macie podobne ; p Ale ja juz nie widze "komentowania zdjec" tylko dyskusje o trunkach ; pMoze powinnam kupic lepsze okulary ? No nvm nie bede juz spamowala; <

Lol, ja jednak widzę różnicę w Admin - Mod i to sporą. Admin jak się wkurzy może skasować całe forum. Zły Admin, to bardzo zła sytuacja

Zaglada 14-04-2007 21:56

Dobra. Zatkajcie gebe. Wystarczy, ze juz raz drom napisal wiec nie kontynuujcie tej jakze kretynskiej rozmowy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:57.