![]() |
ha !
koniec marzeń o spokojnej grze patałachy! Neoś zaczyna gre :cup:. Póki co 1 miejsce w X lidze i wygrana 5:0 (:cup::cup::cup:) ale niedługo was dogonie ! |
ja moze znowu zaczne :S tylko mysle czy teraz czy od nowego sezonu... ktora to juz kolejka?
|
@up
2 kolejka @topic zerko - trzy w plecy |
4-1 for mi
|
Wygrana 6:1 nieźle mi idzie tym bardziej że jestem beniaminkiem. 8o
|
no nie moj skaut znalazl dzisiaj zajebistego juniora. Typek ma slaby skrzydlowy i moze awansowac na solida
Btw. zaraz mecz. :P |
I znow zwyciestwo, skromne 2:0 i kontuzja najlepszego obroncy af -_-
|
Mógłby mi ktoś napisać dlaczego z tylu managerów piłkarskich gracie właśnie w Hattricka, co wam się w nim najbardziej podoba i dlaczego uważacie, że jest lepszy od innych? Pytam z czystej ciekawości.
PS. Dla mnie ManagerZone > Hattrick. |
@up Ja znam tylko Hattrick :).
@topic Znowu wygrana tym razem 5:0 świetnie mi idzie! |
lol... ja zapomnialem o tym ze dzis mecz... ale na szczescie w najlepszym ustawieniu druzyna wyszla ale niestety jeden z moich zawodnikow zobaczyl czerwona kartke.. od razu.. bez zadnych zoltych xD koncowy wynik jednak to 3:1 dla mnie ofc ;)
|
ja znam tylk sokkera, managerzone i hattricka xD a Hattrick wydawal mi sie najprostszy
|
Bo MZ to takie kolorowe fiu bździu. W HT więcej zabawy ;)
|
8-1 w niedziele, 2 miejsce w lidze
|
@up że co?
@topic Sparing minimalnie przegrany 4:5 ale on grał podstawowym składem. X( |
Kolejne bezproblemowe zwyciestwo...5:0, no i oczywiscie nie obylo sie bez kontuzji skrzydlowego ;/
|
4:1 :)
bez wiekszych strat.. 1 zolta kartka :) |
5:1
Heh mam szanse na 7 lige a jeszcze się z 8 nie zapoznałem... 6:1 Jejeje jak wam poszło? |
1:1 wczoraj!
Przed meczem wydawało się, że mam pewną porażkę, a z przebiegu spotkania dochodzę do wniosku, że wynik dla mnie niesprawiedliwy bo moja drużyna miała co chwilę jakieś sytuację, a drużyna przeciwna w ogóle! |
a mi sie druzyna kladzie xd bramkarz 2 tygodnie bedzie sie kurowal, 2 osoby juz dostaly czerwone kartki i w tym sezone nie pograja, 1 (atak) osoba ma juz 2 zolte... ;)
moja druzyna odzwierciedla moj styl gry (niegdys) :) |
grajcie w mz, tam jest mniej lig ^^
ja jestem w 7, wlasnie moja seria zwyciestw zostala przerwana bezbramkowym remisem z najwiekszym rywalem w walce o tytul mistrza i bezposredni awans do wyzszej ligi ;[ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |