![]() |
Rotfl: Jul 25 2006, 12:29:26 CET Posuwalem Kota NameLock offensive name (This name means 'I was fucking a cat' in Polish.)
I Love it :D |
@Pheonix
71 Sorc prawie padl, niestety w ostatniej chwili utani gran hur i utamka... Dzisiaj chcialem sie zaczaic na 45 ms z RSem ale niestety padl juz 2x. Jezeli jest jakis 35+ z RS piszcie tutaj. |
@Łodzianin
dlaczego nie podajesz nam nickow tych osob, ktore tak bez problemow zabijasz? :evul: Po rozmowie na gg. z jedną osoba stad (niewazne z kim) slyszalem ze jak sie zapytal ciebie o nicki to zaczales sie wykrecac i podawac nicki osob, ktore nie istnieja :baby: 8o btw. na silverze jest tylko jeden 71 ms |
Cytuj:
Kurcze a mi nie chce sie wyswietlic ten fim...Czemu? |
@ Łodzianin ja na miejscu tego sorca to bym cie ujebal wiec nie sciemnija chyba ze go zaatakowaliscie 30 osobami -.-'
|
ogloszenie :)
pilnie poszukuje fotki neoxera ( cannidasa czy tam qweza ) podobno byla na jakie photobuckecie i 50 % silvery ja ma, posiada ktos ? =)
|
@Kasztaniaczek
Nick? Emage :) Stal afk postawilem fe i na drugiego zabraklo many w pore utamo uh i gran hurka... |
}]i[{ - buahahaha, motylek
KOCHAM WSZYSTKICH BO ZYCIE JEST PIEKNE... jak tak patrze na to forum i przeczytalam wszystkie posty to tak mysle, ze troche nooby jestescie bo czesto sie klocicie bez powodu... ;> tzn nooby ale fajne, i tak was kocham :) jedna zaleta klocenia sie : duzo piszecie, moze zapodam jakas klotnie => Ligus to ch** i smierdzi gnojem, KTO MI SIE SPRZECIWI ? xD X( :berserk: :angry:
Hahaha.. powiem jeszcze, ze dowiedzialam sie, ze moja sasiadka, na ktora ostatnio bluzgalam bedzie mnie uczyla angielskiego ;s, looz Pzdr =* P.S Kto przyjdzie na moj slub ? xD |
Cytuj:
Kim jest wybranek?, gdzie?, kiedy? etc etc :] |
nie wiem jeszcze kiedy, ok. 15 sierpnia = ]
=) |
ktoś tu strasznie nam tu uogólnia z tymi noobami :]
Katti, a liczy się to tylko, czy bluzgałaś przy niej czy nie B) i brawa za wytrwałość - czytałaś wszystkie posty? 8o prawie tak samo jak ja :p d.Taube |
nauczyc Argentynczyka kilku polskich slow :D
00:50 Fantom da First: how are you? 00:50 Malk Fenrir: fajne 00:50 Malk Fenrir: ty? 00:51 Fantom da First: nice polish 00:53 Malk Fenrir: fantom jest gej X( tu sie troche w*****lem :D 00:55 Malk Fenrir: kocham cie xD 01:10 Fantom da First: ide spac 01:10 Malk Fenrir: oki 01:10 Ndrico: nara 01:11 Fantom da First: bede jutro 01:13 Malk Fenrir: ok spoko Szybko sie ucza :D |
Ja jednego kolesia, tylko ze brazola uczylem polskiego a on mnie portugalskiego =]
|
Nie uwierzycie w to co teraz powiem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
09:45 Warning! The murder of Akhennator was not justified. Jul 28 2006, 09:45:16 CET Killed at Level 86 by Shortys Shine and by Fantom da First PVP STYLE :evul: Shortys nawet UE nie musial uzywac :evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
Cytuj:
:cup: :cup: :cup: Gratki Temu gosciowi juz dawno sie nalezalo :dance: |
Hehe :p
Kiedys uczylam jakiegos nooba polskiego ( tzn tak jakos inaczej )
w koncu naumial sie, ze : czesc chu** - hi boy zrobisz mi loda ? - what is your skills? spie**alaj - cya kocham teletubisie - i love u o dziwo, koles sie nabral ;/ znam tez kilku ludzi z ameryki umiejacych gadac po polsku, kiedys pamietam, ze vudu el cezador ( kiedys wielki lvl, teraz legenda ) do mnie zagadal : -czesc z skad jestes ? ( nie to, ze ja zrobilam bledy, po prostu on tak napisal) -eeee? - ja z pily -O.o -nara Lol :P PS Za zabicie tego nooba gratuluje =) |
A tu macie photo jak padl 86 RP :D:D:D:D
http://s77.photobucket.com/albums/j7...gAnch=imgAnch1 :evul: :evul: :evul: :evul: |
Blood Irnich: 12:27 Fantom da First: 12:27 You see Zmarszczony Naplet (Level 21). He is a master sorcerer =P
|
To char wyswita, a raczej jego kumpla on gra tym charem a sam wyswit wyswitem, chuj mi chcial ujebac barteza to go lego ujebalem wylecial bp kasy =]
Tylko po 15 min diabo capeta mnie ubil, ale bp bezpiecznie plywa juz pod woda =] @Fantom najs najs =] Jaki loocik? =] |
loot : Tower shield / 1,5 bp uh / 1, 5 bp mf/ 800bolts/dragon shield/dragon hammer/p legi/jakies 1,5 k w gp i łuk xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |