Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Van ent 08-08-2006 21:49

Ja takze uwazam ze draz przesadza8o ale nie wszyscy w wanted sa tacy jak on ale niektorzy sa nawet gorsi 8o (czy to mozliwe?) :D chodzi mi o to ze niby moze bedzie lepiej jak dof wygra wojne(o ile wygra) ale nie jestem tego pewny w 100%:confused: Moim skromnym zdaniem ludzie tacy jak shanoz,sathan,tegax,miter jak raz posmakowali Pa to i w dofie czy poza nim(shanoz) bd to robic!! moze sie myle ....... czas pokaze.........
shanoz ciekawe z kad ty masz kase na blessy i aole moze z tych co sciagnales armor lub bohy ??:p
P.S. Na bank zaraz dostane wrzuty ;( B) 8o :evul:

Sathan Bell 08-08-2006 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent
Jedno jest pewne.Na forum na pewno rzadzi dof :D Na jednego posta citka jest z piec postow ludzi z dofu 8o

Nie o to chodzi kto zadzi poprostu z forum kozystaja ludzie wyksztalceni, ktorzy maja cos do powiedzenia i nie boja sie swych opini...

@Van ent
Czy ja do konica zycia bende musial tlumaczyc slowo PA... LoL na tylu servwerach co gralem technika bardzo znana i lubiana podczas wojny polega na zdobyciu pieniedzy na dzialania taktyczno-polityczno-bojowe zeby przescignac wroga w arsenale... gdy brakuje pieniedzy poprostu musi byc wykorzystana nie ma innej opcji... narazie nikt z naszych nie jest zmuszony w przeciwienistwie do Wanted gdze widocznie bieda piszczy... i nawet gdy nie piszczy ;p

Pozdro

Jacyna 08-08-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
Ostatnio się nawet do mnie nie odzywał, bo bał się że padnie...

A dziwisz mu sie? Nie mogl sie przeniesc do DoFu tak jak Ty.
Jak by chcial odejsc z gildii to Draz by go zabil wczesniej albo kazal placic.

Pozdro
Jacek

Zielona Firanka 08-08-2006 22:15

@ Sathan Bell
No tak, więc PA to dobre rozwiązanie... Nie wszyscy zawsze płacą. Osobiście sprzeciwiam się płaceniu Power Abuserom. Poza tym - niektórzy chyba mózgu nie mają. Wyłudzają kasę bo nie mają na runy, blessy, aol'e... Nie rozumiem, skoro nie mają na runy to czemu straszą ofiarę metodą sd-uh-sd-uh?

@ Jacyna
Wtrącę swoje 3 grosze. KAŻDY może się przenieść do innej gildii. A to, czy Dalipi byłby huntowany czy wyrzucony z Wanted było oczywiste. Drazharm lubi huntować znajomych osób huntowanych. Zresztą nie tylko on.

Eldyn 08-08-2006 22:22

@Van ent
Znasz kogos na kim robilem pa? nie to wy.pi. erdalaj!!
Bedac w wanted pa zrobilem moze 3 razy po tym jak padlem a kazdy pisze, ze jestem najwiekszym pa jezeli nikogo nie znacie na kim zrobilem to sie nie odzywac debile.
Tak w ogole to kim ty jestes?? echhh nikim tak tak zgadlem 8o

Van ent 08-08-2006 22:23

[quote=Sathan Bell
Cytuj:
Jedno jest pewne.Na forum na pewno rzadzi dof Na jednego posta citka jest z piec postow ludzi z dofu

Nie o to chodzi kto zadzi poprostu z forum kozystaja ludzie wyksztalceni, ktorzy maja cos do powiedzenia i nie boja sie swych opini...

@Van ent
Czy ja do konica zycia bende musial tlumaczyc slowo PA... LoL na tylu servwerach co gralem technika bardzo znana i lubiana podczas wojny polega na zdobyciu pieniedzy na dzialania taktyczno-polityczno-bojowe zeby przescignac wroga w arsenale... gdy brakuje pieniedzy poprostu musi byc wykorzystana nie ma innej opcji... narazie nikt z naszych nie jest zmuszony w przeciwienistwie do Wanted gdze widocznie bieda piszczy... i nawet gdy nie piszczy ;p[/QUOTE]
To juz wiem co bedziesz robil po wojnie zbieral armory i bohy:P udowodniles mi to juz kiedys postem ktorym napisales ty albo twoj niby bro ze lepiej przeleciec sie po kopalniach kolo kazo i ma sie w 30 minut tyle kasy co caly dzien expu!! wlasnie tego sie obawiam twojego podejscia! kroiles ludzi bedac w wanted bedziesz robil to w dofie no chyba ze ci zabronia w co watpie X( X(
najlepiej by bylo zeby cale wanted(prawie) i byli ludzie z wanted tacy jak sathan i shanoz opuscili calkowicie ten server!!
Pa robiliscie w wanted jak akurat dof nie logowalo i mogliscie expowac dowoli ale po co lepiej sciagnac armor i bohy z 40 lvlu prawda??X( X(

Zielona Firanka 08-08-2006 22:34

No właśnie, Shanoz był PA, łaził razem z Drazharmem. Teraz nie wiem jak jest, nie osądzam ludzi nie znając ich, ale wiem jak było kiedyś. Mam nadzieję, że się Pan Shanoz zmienił. A Sathan Bell to najgłupszy przypadek PA. Dialog między innymi wyglądał tak:

Sathan - hunted
ktoś - za co?
Sathan - za afk
ktoś - nie afkowałem
Sathan - 20k albo padasz

Buhaha stare ZŁE czasy. Słyszało się o takich przypadkach xD

Cors Ent 08-08-2006 22:59

20k na wojnie to sa drobne
20k to na same runki w walce tej wczorajszej mi poszlo

jak jest wojna to zawsze jest pa -
tylko dopuki ktos po cichu skuba na pk charkach po 30 lvlach o te 10k czy 20k na kopalniach to nie jest to problemem

problem zaczyna sie jak wpada draz 166 lvlem i sciaga z lvli 80 kase
i bynajmniej nie jest to smieszne 20k i pogrozki " 20k albo padasz "

Eldyn 08-08-2006 23:25

@Zielona Firanka
Z Drazharm raz robilem pa po tym jak mnie dof zabilo doszedlem do wanted, poszlismy robic pa padl gosc 1 na scarabach nic nie polecialo i jakis druid w thombie dal b-roba, po tym wszystkim draz powiedzial, ze daje mi wolna reke i moge robic pa.
PA zrobilem 1x po deadzie jak nie mailem na blessy w kaaz zaplacily mi 3 osoby wiecej nic juz nie robilem tylko sprzedawalem protekcje po 10k za miesiac a bylo duzo chetnych.

Zmienic nigdy sie nie zmienie bo nie mam po co.

a w poscie co pol godzinki na kopalnaich i clay dzien expa opisywalem wanted :P

Citek 08-08-2006 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
Jednego fraga załapali... Znowu na mnie, tylko że tym razem druida mi uuwielbiam jeść bananyali ;p
Taki złoty frag we wczorajszej bitwie: 38 level.

Gz panowie z Wanted ;) Stać Was tylko na to?
Tak bardzo chcieliście Open Battle i dostaliście... Wrzodkiewka jest super :)

Przeciez twojego druida jak sam mi napisales na msn zabil jakis palek ktorego ja nie znam i ktory nie jest czlonkiem ani WA ani Wanted.

Dla uwiarygodnienia sprawdzcie: Smiercionosny Druid

Yavi~ nie oczerniaj nas, bo teraz zrobiles z siebie idiote.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
Coz O.o dziwna to sprawa ;P. Expie sobie na tombie. wpada draz 3 sekundy pozniej: "You are dead". O.o zonk ;P postanowilem ze trzeba poznac powod o ile takowy byl :P

Channel saved at Tue Aug 08 14:03:49 2006
13:57 Eler Eowyn [56]: a to niby za co
13:58 Drazharm [166]: za sprzedawanie run hegowi
13:58 Eler Eowyn [56]: hegowi run nie sprzedawalem
13:58 Eler Eowyn [56]: lol
13:58 Drazharm [166]: tak czy siak masz hunta
13:58 Drazharm [166]: jak chcesz tu grac to placisz 30k
13:58 Drazharm [166]: jak nie to idz do dof
13:58 Eler Eowyn [56]: hahahaha
13:58 Eler Eowyn [56]: chyba cie poje**** synku ;p
13:59 Eler Eowyn [56]: koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera.
13:59 Drazharm [166]: to bylo miesiac temu
13:59 Drazharm [166]: pozmienialo sie
14:00 Eler Eowyn [56]: ej ty pewnie brales udzial w tych atakach terrorystycznych na londyn :> dlatego ci tak mozg zlasowalo
14:01 Eler Eowyn [56]: eh
14:01 Eler Eowyn [56]: jestes tak zje**** jak urban i obciagoholikus

n/c padaja niewinni ludzie z neutralnych gildii -.- co bedzie jutro?

Co do ciebie kolego to jakis tydzien temu Wymar Hera~ pytal o ciebie czy ktos cie zna. Stajac w depo na ankh ublizales mu a teraz piszesz jakas brednie ze jestes niewinny Szczerze gdybym cie widzial tez zaczalbym cie bic nawet jesli nie bylbys w dofie - po prostu za to ze zachowales sie nie fair wobec mojego kolesia z gilidi.

Wanted malo tu zaglada bo na posta kazdej osoby od nas zostajemy zbesztani bredniami z dofu wiec po co tu pisac. Ja zerkne od czasu do czasu i napisze pare zdan. Moze dlatego ze wszystko tu traktuje z przymruzeniem oka :)

Pozdro,
Citek

Grebol 08-08-2006 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
@Zielona Firanka
Z Drazharm raz robilem pa po tym jak mnie dof zabilo doszedlem do wanted, poszlismy robic pa padl gosc 1 na scarabach nic nie polecialo i jakis druid w thombie dal b-roba, po tym wszystkim draz powiedzial, ze daje mi wolna reke i moge robic pa.
PA zrobilem 1x po deadzie jak nie mailem na blessy w kaaz zaplacily mi 3 osoby wiecej nic juz nie robilem tylko sprzedawalem protekcje po 10k za miesiac a bylo duzo chetnych.

Zmienic nigdy sie nie zmienie bo nie mam po co.

a w poscie co pol godzinki na kopalnaich i clay dzien expa opisywalem wanted :P

Sprzedawałes protekcje za 10k? Jezeli to wyglądało jak Sathan próbował Mi sprzedca pro to dziex...

Sathan Bell - 10k za pro jak nie to padasz...

Jezeli bedzie tak po waszej ,, wygranej" jak Wam sie uda jakims cudem, to skonczycie na tym ze Sami Siebie zacznieci eliminowac. Wygrywacie lecz Sami wiece ze to wszystko sie dopiero zaczyna :evul:

Zaczynajac zmieniac Azure startujcie od Siebie _/

Pozdro
Gremb

Ciri the Witcher 09-08-2006 00:16

@citek

e? o? ja go wyzywalem? buehehe, ja nic o tym nie wiem. Ty ! a moze ja sharuje acc?! O_o

co? cipek ;>

pozatym jezeli mu naublizalem i za to bys mnie lal to idz calym wanted'em i lejcie draza, bo to on was za uwaza za odpadki czy jakos tak ;s.
z reszta co ja tu bede sie rozpisywal...jestescie tak zaslepieni, ze nie wiecie co piszecie i robicie :>
n/c
bye >;]

Nosso Mc'Furry 09-08-2006 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol
Sprzedawałes protekcje za 10k? Jezeli to wyglądało jak Sathan próbował Mi sprzedca pro to dziex...

Sathan Bell - 10k za pro jak nie to padasz...

Jezeli bedzie tak po waszej ,, wygranej" jak Wam sie uda jakims cudem, to skonczycie na tym ze Sami Siebie zacznieci eliminowac. Wygrywacie lecz Sami wiece ze to wszystko sie dopiero zaczyna :evul:

Zaczynajac zmieniac Azure startujcie od Siebie _/

Pozdro
Gremb

Gorszych bzdur niz te wyzej, to chyba nie znajdziecie na zadnym forum :D!
Po co mamy zaczynac od siebie? Pokaz mi Pa robione przez DoF przez ostatnie 2 miesiace.

I kto tu powinien zaczac od siebie? -.-

Grebol 09-08-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Gorszych bzdur niz te wyzej, to chyba nie znajdziecie na zadnym forum :D!
Po co mamy zaczynac od siebie? Pokaz mi Pa robione przez DoF przez ostatnie 2 miesiace.

I kto tu powinien zaczac od siebie? -.-

Przepraszam, ale napisałem ze pisał Mi to jak był w DoF?
Zaczynaj Nosso od Siebie a potem za Wanted choc i tak huja zrobisz.
Nie robicie PA jak sam napisałes przez ostanie 2 mesiace. Czemu? Nie chcecie new wrógów. Jezeli ktos robił PA bo brak mu kasy, to next razem na 50% zrobi to Samo. A w DoF jest takich ludzi troche. Mam na mysli ludzi z recyklingu nie old DoF.

Nosso- Spoko Ponton=]

Pozdro
Gremb

Zielona Firanka 09-08-2006 00:45

W moich oczach:

DoF - Gildia, która stara się uzyskać "Niepodległość". Większość ludzi grających na Azurze wie, że Wanted huntuje Defendersów. Według mnie, z mojego punktu widzenia, gildia ta posiada RÓŻNYCH członków. Od "odpadków po Wanted" do starych "wyjadaczy". Którzy z tych dwóch grup są lepsi? Nie wiem. Z DoF'em kojarzy mi się Heg, Pollbull, Fea~, Przemo Ent a także kilku innych. Najmniej pasują mi niektóre osoby - szczególnie ci, którzy odeszli od Wanted. Nie mam nic do Sathana (poza tymi beznadziejnymi huntami którymi zasypuje niewinnych, typu "kup te bohy albo masz hunta").

Wanted - Drazharm przede wszystkim. Zakochany w sobie egoista, nie zwraca uwagi na to czy kogoś innego uraża. Moim zdaniem to jedynym jego lojalnym kolegą jest Urbexx. Kiedyś był Minavand, Falzer... A teraz? Wanted straciło na sile. Falzer miał hunta od Drazharma. Ludzie z Wanted są naiwni myśląc, że Draz będzie dla nich milutkim liderem. Bo wiecie co? Drazharm przekazał Urbexx'owi rangę, ale nie przekazał dowództwa. Widocznie chciał, żeby nikt nie odchodził od Wanted - Urbexx jest bardziej lubiany w szeregach tej gildii...

Wszystko to moje spostrzeżenia, mogę się mylić, więc proszę nie karcić. Miłej nocy.

Van ent 09-08-2006 01:02

Up
Zgadzam sie z toba w 99%:D:p

Ja tez nie mam nic do shanoza i sathana o ile nie beda robic Pa;) :p a glupie tlumaczenie typu leader mi kazal lub mi pokazal i wtedy robilem jest do bani a wiecie dlaczego?? a jakby kazal ci oddac swoj armor to tez bys oddal i rozdawal kazdemu co spotkasz?? nie!! robiliscie Pa bo wam sie podobalo no ale to stare czasyB) mam nadzieje (o ile wygra wojne dof) nie bedzie juz Pa na azurze:p a jezeli wygra wanted to juz nie wiem co bedzie 8o

Grebol 09-08-2006 01:31

Cytuj:

Up
Zgadzam sie z toba w 99%:D:p

Ja tez nie mam nic do shanoza i sathana o ile nie beda robic Pa;) :p a glupie tlumaczenie typu leader mi kazal lub mi pokazal i wtedy robilem jest do bani a wiecie dlaczego?? a jakby kazal ci oddac swoj armor to tez bys oddal i rozdawal kazdemu co spotkasz?? nie!! robiliscie Pa bo wam sie podobalo no ale to stare czasyB) mam nadzieje (o ile wygra wojne dof) nie bedzie juz Pa na azurze:p a jezeli wygra wanted to juz nie wiem co bedzie 8o

Normalnie bedzie :p
Azura - Server wiecznej wojny... Komus sie znudziła go go go no-pvp

Nosso Mc'Furry 09-08-2006 02:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol
Normalnie bedzie :p
Azura - Server wiecznej wojny... Komus sie znudziła go go go no-pvp

To szykuj się do zmiany, bo jak DoF przejmie pałeczkę, to racy jak Ty będa tępieni. Głównie za to że kiedys byłeś taki "fighter" w Wanted Academy <śmiech>

Qba =] 09-08-2006 03:39

Jak wiemy z długiej historii tego serwera- pałeczka nieustannie przechodzi z rąk do rąk ;]

/ Imo w obecnej sytuacji "fighterzy" z WA mogą służyc jedynie jako free fragi...niestety...

Sathan Bell 09-08-2006 04:16

@Zielona Firanka

Nie zmuszalem nikogo do kupna niczego pod grozba huntu to juz lekka przesada ;]
Lecz jednak nie zaprzeczam ze sciagnelem co nie co z ludzi ale od jakis 2-3 miechów jestem grzeczny i mam zamiar takim zostac malo tego po wojnie sam bende eliminowal takie zabawy ;] (przy okazji zarobie na tym :D ) zeby nie bylo... ;)

POZDRO

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09.