![]() |
Hail the true soul of RoM _/
|
@up
kiss bro:) ale fajnie na aurea bylo:D |
@up & 2up nie tyle co hail rom ale brakuje mi romu tak fajnie sie z wami bilo zawsze bylo co robic nawet expic sie chcialo a teraz to pizda ;/
|
Bah:D
Ale za to macie teraz nowych wrogow i pamietaj za was nienawidzimy;D |
A tam nienawidzicie pewno z checia byscie z nami powalczyli jeszcze jakby Liam dzialal x>> :**
|
17:00 You advanced from Level 33 to Level 34.
|
@up
gz @Losario Moze jeszcze powalczymy:) |
Dzieki Doneq :>
A co do walk to nie martwcie sie niedlugo beda Btw zachecam do ogladania Aurea thread ^.^ |
Cytuj:
|
no to powalczycie.....
19:50 Saori Mia [133]: ja amm war 19:50 Kolirn [93]: ta 19:50 Saori Mia [133]: juz od dzis 19:50 Saori Mia [133]: wiec kiedy moi online 19:50 Kolirn [93]: jaki ? :D 19:50 Saori Mia [133]: to expie 19:50 Kolirn [93]: z suave ? 19:50 Saori Mia [133]: suave pirates 19:50 Saori Mia [133]: rom 19:50 Saori Mia [133]: vs pod 19:57 Kolirn [93]: slyszalem ze sie wam wojenka zalaczyla :> 19:57 Beru Senwin [127]: ta gl obu stroną i pamietajcie co mówiłem o moim udziale, a włąściwie jego apsolutnym braku, w tej wojnie. |
Uu Chyba RoM nie bo nie dostalem oficjanlej wiadomosci o tym ze dochodzimy do wojny :>
|
osobiście mam to gdzieś grunt żeby nikt mnie nie wciągał w to siła bo mam w głebokim powarzaniu te wojne...
i tak a propos można nienawidzić romu, ale swoich sojuszników nie bili. signed NEUTRAL kolirn |
Cytuj:
No a tu POD się wykruszył i chce objąć władzę na serverze... nie mówie że mi to przeszkadza bo mam ziomków w POD ale w sumie Suvave i Pirates nie przeszkadzali tak bardzo mało expili nie licząc Vesz'a. Chociaż wiadomo Aurea to strasznie konfliktowy server i wojna jest co roku od jej istnienia;) |
Nooooo trudno zeby Rom bil sojusznikow skoro ich nie mial:D Jedynymi sojusznikami byli Inmates ale to byl sojusz z przymusu, gdyby nie Fag Inmates pewno nie doszlo by do wojny:D
|
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17155
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17150 Jakiś pk team zabawił się dzisiaj w venore :) Żal tego 99 elite, bez aola i blessow :baby: Pozdro |
geniusz tkwi w prostocie...
|
CZEMU NIKT NIE NAPISAL PIERWSZEGO FRAGA NA WOJNIE!!!:D
Rondo Haga Jan 20 2007, 03:11:25 CET Killed at Level 46 by Dolkie! i Soulcrasher Jan 20 2007, 04:38:08 CET Killed at Level 125 by Qwenball Toots and by Dolkie |
I się zaczęło
[CHAR]Soulcrasher[/CHAR] Jan 20 2007, 04:38:08 CET Killed at Level 125 by [CHAR]Qwenball Toots[/CHAR] and by [CHAR]Dolkie[/CHAR] |
@up
Bylem pierwszy:D |
omg next war.....:/
ciekawe ile hack'ów poleci ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |