![]() |
Cytuj:
Cytuj:
No to wydarzenia prosto z seleny, 22 maja Djinn de'Moon bedzie bez rs:) Już sie niemoge doczekać Pozdrawiam was wszystkichB) |
@djin~
Huj to kogo obchodzi....:) |
Cytuj:
A co do tego ze to jest forum "wydarzenia ze światów" to prosze bardzo piszcie co sie dzieje z tego co przeczytalem to wiekszasc postów dotyczy wrzucania na innych (chyba nie o to tu chodzi:] ) Niech kazdy napisze o sobie ile ludzi zabil:p albo czy zauwazyl cos interesujacego bo jak narazie takich postów jest niezbyt duzo. Napisałem postac ze 22 maja znika mi rs a tu ktos wyjezdza z tekstem zamieszczonym w cytacie:] to po co jest to forum wogule jak nic was nieobchodzi, nikt nic niepisze, tylko skupiacie sie na wrzucaniu na innych. B) :cup: |
Cytuj:
|
Scroop, Ty grasz Widakeyem? Ile zaplaciles?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. Character Information Name: Eisblut Sex: male Profession: Elite Knight Level: 110 World: Selena Residence: Edron Guild membership: Ambassador of the Defender of Hell Last login: May 06 2007, 19:15:02 CEST Comment: Tibia is my rl life, plz no hurt me :/ I R LOYAL TO MY VIRTUAL FRIENS BLZ Account Status: Premium Account xDDDD http://foteka.pl/full/dbc1cf83ed4bf9...f7f39eecf0.jpg pozdro, Xyriela P.S. Kisses for Eisblut :*** |
Cytuj:
Maron :*********** Khoda :**************** Robin :************* Moja gulid :*********** Btw, co to rl life? o.o To coś pomiędzy komputerem kuchnią/kiblem? :\ @Down; Lepiej bym tego nie powiedzał! xD! |
"No to wydarzenia prosto z seleny,
22 maja Djinn de'Moon bedzie bez rs Już sie niemoge doczekać Pozdrawiam was wszystkich" Boze jaki NiÓ$ , czlowieku zrob sonde ile osob sie cieszy z tego ze schodzi ci rs, a ile z tego powodu rozpacza;( Wez sie czasem zastanow co piszesz bo te twoje posty ukazuja w 100% jakim jestes noobem. Up@ Tak real life ogranicza sie do Komputera/kuchni/Wc ;) |
Cytuj:
Po drugie to noobem dalej jestes. A po trzecie bardzo glupio wyglada publiczne lizanie dupy w kazdym poscie. ~Tyle na Twoj temat. @Off Topic Xyriela, nie lubie cie :evul: |
@scroop
pogadam z keinenm ale jak wróce do warszawy teraz mam "praktyki" w szkole i mam miesięczne w wakacje gdy inni zapierdlają :P Pogadam z keinenem i chce usłyszeć powód chociaż się domyślam jaki był ale nie będe tutaj tego pisac. Widziałem tu posty na temat rozmów mały lvl duży lvl... Ja osobiście nie przywiązuje wagi do lvl już prędzej do wieku w rl bo to jednak robi dużą różnicę. A co do xyrieli kiedyś za nią bardzo nie przepadałem ona wie dlaczego :P A teraz staram się być neutralny. Ogólnie uważam że w tej chwili nie mam żadnych wrogów i staram się to utrzymać a jeżeli wy tu piszecie że ktoś liże komuś dupe to żałośni jesteście... Większość z tych co tak pisze sami się płaszczą że zapłacą za pro :P A tak btw co do rl life to że ktoś dużo gra w tibie nie oznacza że nie ma rl life poprostu to jest jego sposób spędzania wolnego czasu jedni oglądaja tv inni grają w piłke a inni grają w tibie. Sam nie gram tak mało chociaż w sumie ostatnio to dość mało , ale ogólnie mówienie że ktoś nie ma rl life to jest bez sens sami gracie w tibie więc nie możecie tak oceniać innych jedynie takie prawo mają osoby które już nie grają lub nigdy nie grały... Pozdrawiam wszystkich , i szczególne pozdrowienia dla poprzedniego ownera Ethiellanta (dzięki za winko) xD Voyant/Ethiellant. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kazdy interpretuje posty na swoj sposob:] Jak by nna to niepatrzec to jest wydarzenie z seleny a przeciez tego chcieliście:p Moze i kogos to interesuje a moze nie nie mnie oceniać:p Może i jestem noobem ale z zasadami i (teraz to juz mniejszym) Niewiem ile macie lat ale szczeze to zachowujecie sie jak dzieci ... Jak to powiedzial Suk Suk nieliczy sie lvl w grze tylko wiek w rl Cytuj:
Niejest to za duzo ale wystarczajaco zeby kogos polubic. AhA !!! POWTARZAM KOLEJNY RAZ, ZE NIKOMU NIELIZE DUPY BO NIEMAM POCO GDYBY XYRIELA MNIE NIEPOLUBILA OD POCZATKU TO TERAZ BY NAWET ZE MNA NIEGADALA (a nawet jak by tak bylo to co was to obchodzi -.- ) |
"Mialem juz prawie 22 lvl jak bys dobrze poszukal to bys wiedzial"
O Boze, koles 22 lvl to ja wbiam w 12h jak nie szybciej to naprawde miales duuuuuzo czasu zeby poznac kogos ;) A co do lvl i lat na real to mnie bardziej interesuje lvl i dojzalosc intelektualna bo czlowiek moze miec 50 lat a zachowywac sie ja 5 latek ;) |
A JA MIALEM 320 LVL TYLKO DALEM CHARA KOLEDZE!!! CHE CHE CHE!!
Powiem tak, who cares? :confused: Znam wiele ludzi co mają ~20 lvl i mają plecy większe niż nie jeden 50 lvl, a wiecie czemu? Bo chodzą na siłke!! CHE CHE CHE!! _/ Wiem jestem pojebany B) Aha i bym zapomniał; Pzdr kofaniutcy :** |
Cytuj:
Zaczelem grac niepamietam dokladnie ale kolo 10 marca czyli juz troche czasu minelo (wystarczajaco) No chyba ze dziadek mialby jakiegos downa :p :p ;) Ale niedokonca tak jest jak mowisz choc jest cos prawdy w tym:) Pozdrawiam Djinn de'Moon ------------------------------------------------------------------------- Wiadomosci z seleny :] Coraz bardziej rozpowszechnia sie pkowanie na selenie:] Całe teamy teroryzuja miasto:p A tak juz serio to mniejsze lvl UWAZAJCIE:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hello world
Witam..
Czytam ten temat chyba już pół roku.. albo i dłużej. Pomyślałem żeby coś skrobnąć tu, w końcu gram tylko na Selenie. Nie zawsze zgadzam sie z tym co piszecie ale nie będę teraz wyciągał tego. Powiem tylko, że jestem rozczarowany działaniami Polaków w grze.. To tylko gra ale niektórzy chyba naprawdę nie wiedzą gdzie jest ich miejsce. Każdy ma wolną rękę ale wydaje mi sie, że przez ten bałagan jest nie najlepiej. Granie na Selenie to sztuka przetrwania.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |