![]() |
Wladnca i pan iridi ? ushauhsua ty psie !! sam bym cie rozwalil jakies 2 dni temu jak mi zabiles wielkiego panka tylko uciekales jak jakas ciota piesku..a pozniej bales sie wlogowac bo odpowiedni ludzie juz czekali za toba ale cuz !! krulu i niebojacy sie niczego wladco !! i psie XD :evul:
|
Moge tylko rzec "ała" i gz dla DD
No i gz dla Arc 4 fragow pozdrawiam |
No i po raz kolejny , sytuacja sie odwraca:) Teraz oni troszke poexpia i beda spamowac forum ,madrowac sie. Taka jest kolej rzeczy. Niestety nie bylo mnie na Open, bo wolalem sobie pograc w bilard i napic piwka z dawnymi znajomymi.
Kazda porazka jest nawozem sukcesu ;) P.S. Bergilliada part II ,juz niedlugo w LODZI :) podczas ferii ZIOMowych 8o |
Olaboga ;(
|
uahaha
Cytuj:
taki jestes kozak to daj name main chara ****u pewnie nie dasz bo juz kisiel w gaciach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw na kim on fraga zlapal?xd |
btw na kim on fraga zlapal?xd[/quote]
na Wielkim Panku ;/ ;/ Masz deda rokowego smieciu a krzyczec to morzesz se na swoich 2 starych a nie na forum bo gowno tu mozesz tym swoim 60 lvlem !! laaaal :baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
http://img514.imageshack.us/img514/6324/deepex9.th.jpg
^^ Nie czytalem tego co tam saimony i inne duperele pisaly ale przekonacie sie, ze to nie koniec ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Nick: Xel'nemrill lvl: 112 Guild: Wu-Tang Clan/Existance A jak coś chcesz to poczekaj wróce po maturze to się możemy pobawić, o ile ty jeszcze będziesz grać na tym servie :(. @Mas gdyby z debili szło budowac autostrady to nasz kraj miałby jedne z najlepszych dróg na świecie <3 :** signed: Usar |
Cytuj:
~Credits to Joven |
Nie ma co przezywac ... raz na wozie raz pod wozem ... jedno jest pewne, to jeszcze nie koniec : )
|
Cytuj:
signed: Usar |
sie wyebalem hłehłe
i tak wygramy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yes! :dance: Yes! :dance: Yes! :dance:
I znów zwyciężamy w wojnie:cup: Jest tak jak wam mówiłem, kukiełki z Arcanium, nasz gildia pokona was z palcem w nosie!B) Jesteście już skończeni, wasze żałosne próby nawiązania walki są niczym przeciwko naszej perfekcyjnej organizacji. Nasi szpiedzy donoszą nam o waszych ruchach, podczas gdy nasi magowie pgują wy wkrótce strącać was na jeden sd!8o Żal już mi was, naiwne kukiełki, grające nałogowo po 22 godziny dziennie, co teraz będziecie robić w waszych pustych życiach?:D Już wkrtóce nowy wpis w moim blogu, chwalący męstwo i odwagę Deadly Delight!:cup: Przypominam o obowiązku czytania! Wasz szczerze, Shane ~ |
@up
Masz chyba jakiś kompleks wyższości... Non stop tylko "żałosne kukiełki", coś w stylu "jesteście zerem, a my Deadly Delight jesteśmy wielcy" albo "jesteśmy zaj*biście zorganizowani" etc. Myślisz że nikt nie czyta forum i nic nie wie o stanie wojny? Uwierz mi, ludzie wiedzą więcej niż myslisz :) Btw. a propo "(...) Żal już mi was, naiwne kukiełki, grające nałogowo po 22 godziny dziennie (...)" to chyba coś Ci sie pomyliło. Kilka osób z DD jest praktycznie zawsze on~... I kto tu nie ma życia? Eh? |
Cytuj:
Myślisz, że tak piszesz i jesteś fajny, wszyscy Cię lubią. 8o Ha! Odejdź stąd żeby nie powiedzieć wy-pier-da-laj! |
bongo them czuwa!
Jan 07 2008, 16:10:34 CET Killed at Level 62 by Loth Joven loth joven's solo style 62 elite kina! |
Cytuj:
A tak wogóle nagrał ktoś filmik z tej wojny ale nie na tibiacam tylko you tube jak tak to prosze linka thx z góry :):) |
Cytuj:
This player is not online. Kiedy w końcu zaszczycisz nas swoją obecnością? Bo na forum każdy potrafi gadać :). |
Cytuj:
Mam wiele ciekawsze zajęcia niż zadawanie się z bandą kukiełek i polaczków, którzy nie potrafią nawet grać w tak banalne gry komputerowe:] Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Ależ oczywiście! Ty wolisz pisać na forum swoją propagandę w którą nie wiem czy ktoś wieży. Jeśli łaskaw, to się w końcu lognij i pokaż nam jak się w te „banalne” gry gra!. |
To było tylko 1 bitwa. Lepiej rozegrana przez DD dlatego wygrali. Co będzie dalej i kto wygra wojnę nie wiadomo, ciesze się jedynie że Sparcco padł 2x, w tym raz odemnie (nie biłem go dlatego że jest z Arc, mam do niego "prywatny żal"). Kiedy następny open, hehe? =pp
|
To teraz ja mam prywatny zal do Ciebie :(
|
Cytuj:
No i osiągając 135 poziom:cup::cup::cup: Będąc także członkiem wszechwładnej gildii Deadly Delight!:) Wiesz już kto rządzi?B):] Wasz szczerze, Shane ~ |
@ up
Widze, ze duzo filmow ogladasz. |
Cytuj:
|
o kurcze takie vincenty wygraly :/:/ total porazka
|
Cytuj:
Bongosi musimy sie umowic na ropzmowe keidys:< |
@Metek - przykro mi z tego powodu, ale to Twój znajomy/kumpel/przyjaciel, więc rozumiem, Sparcco zrobił coś czego mu szybko nie wybaczę...bywa
|
Cytuj:
|
Ja też padłem i potem miałem beke z tego battle pół nocy xDDDDDD
Teraz oni niebędą chodzić do szkoły żeby expić tak samo jak szkoły łóżka nie odwiedzą no ale cóż niech sie chwile nacieszą...Ale nie długą chwile;P... |
a ja bende twym aniolem a ja bende twym aniolem
|
Olorion - Nasza przewaga po ostatnim open ,wyszla ci na dobre. Nie mogles grac i expic to z nudow chyba chodziles do szkoly, bo znacznie poprawily sie twoje posty od tamtego czasu. Proponuje po war dac ci hunted for ever.. kto wie moze dzieki temu zdasz do nastepnej klasy ;)
|
Berger... zeby isc na studia tzreba przynajmniej liceum miec :o
|
@ up
i nie byc idiota ;// |
Cytuj:
OB przegrane jednak jak Kisia dał do zrozumienia wszystko się może zdarzyć B) @Xell... dobry text z autostradami xD hahahah8o @Kisia... jak już Pimol powiedział gr8 podejście xD I tak btw z wami zawsze jest KUL, RILI KUL :D @Vincento... nie wiem już czy Ty probujesz zrobić z DD czubków uzywając swojej ironii, czy może jednak chcesz naprawde pokazać co myślisz o Arc. Przyznaje wybiłeś mnie z tropu iii... oleFFffka eniłej ;* @Pimol <3 xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |