![]() |
Cytuj:
|
@UP
Ktoś zaczął NPNP traktować tak jak NPNP traktuje innych (nie mówię oczywiście o wszystkich). Są 2 wyjścia, albo przestaniecie się wszyscy wzajemnie wyzywać i dopiekać sobie albo dalej będziecie prowadzić tę durną grę, kto kogo bardziej "zjedzie?" :/ .... Jest w ogóle w tym jakiś cel? Ciężko dyskutować na temat wojny w miłej atmosferze i na poziomie? Bo wiecie, ludzie tu zaglądają żeby dowiedzieć się czegoś o wojnie, a nie czytać wasze wzajemne wyzwiska. |
Masz całkowitą rację, ale po 1. On nie ujawnia kim jest po to żeby wjechać na paru z NPNP. Po 2. Takich jak on każdy ma dość, ale mu to nic nie daje do zrozumienia, więc wystarczy go olać.
|
Więc jaki był wynik wczorajszego pobojowiska :p?
|
dlaczego mam wrazenie ze ten nigga, niza czy chuj wie jak mu tam to albo garax albo kaalar? i jak juz tak bardzo chcesz pokazac jakie slownictwo mamy to sie nazywa żydobranie nie żydokoszenie :D lool a jak chcesz to se wrzucaj na mnie cokolwiek masz zamiar i tak gówno o mnie/nas wiesz wiec w dupie to mam ;s
|
Cytuj:
2. Nie, nie jestem ani Kaalar, ani Garax~ 3. Wy macie żydobranie, my żydokoszenie - czego ulungu nie rozumiesz? Edit: Będę wrzucał na ciebie jak i na resztę zbachorzałych żydów w NPNP i SR (wykluczam kilka normalnych osób z tych gildii, więc proszę, suegrować się tym komu wrzucam, bo nie każdego z wyżej wymienionych wojujących chcę obrażać), bo: 1. Mogę 2. Lubię 3. Śmiać mi się chce jak żaden z was nie przejmuje się wrzutami, ale każdy odpisuje xD A co do charów, to o twoim wiem dużo więcej niż ty sam (znałem poprzedniego ownera) i to samo tyczy się jeszcze kilkunastu charów z byłego Rise xD @ Senoth Kto mieczem wojuje... 8o8o @ Pensive~ Mogę dużo więcej niż ty kiedykolwiek będziesz mógł ;) Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! |
@Seith
Nikt nikomu nie kazal wysylac listu, jak sie komus nie podoba to droga wolna. Ludzie wyslali listy z wlasnej woli, wiec nie rzucajcie tutaj takimi tekstami ze straszymy ludzi zeby walczyli lol. PRZECIEZ W KONCU NIE MA SIE CO BAC WY JUZ DAWNO WYGRALISCIE TA WOJNE... w sumie pozytywne myslenie to 50% sukcesu ...8o8o |
Sorka, missclick przy edycji
|
Cytuj:
:* |
Cytuj:
|
@ niza
jebie mnie to co sadzisz o tej postaci jak sie u was to nazywa ale jak mowisz ze mozesz wiecej od kogoś stąd to bym sie klocil -.- kozak przez neta? zalosne nigdy nie bedziesz wiedzial kim jestem ani ktokolwiek inny i co osiagnalem/osiagnął w zyciu wiec WYP3! @ seith wybacz, ale wasz kochany spy sie troche myli. nikt od nas nie ma zamiaru placic a o ile wiem to my co chwile kase z paymentow zgarniamy nie wy. @up rozumiem że podliczacie nawet te nooby które przychodziły popatrzeć czy cos takiego?:confused: |
Cytuj:
|
Niz
Jezeli oni wszyscy sa tak samo jak ty rozgarnieci to "TAK JESTEM POJEBANY, PRZYPIERODLNY ZLODZIEJ, żYD, śMIEć, PIZDA" i wiele wiecej epitetow :) Czuj sie usatysfakcjonowany pojechales Shejqa teraz mozesz isc do przedszkola i sie pochwalic rowiesnikom :) Be Greetings :) |
Cytuj:
|
Ahahahahahahahahahha Druga osoba juz w dniu dzisiejszym skarzy mi sie na Xavrassa ktory szuka kolegow i kolezanek (pozdrawiam Marte i Zuzie :*)w naszej gildi. Piszac czy by nie sprzedali sie za marne 250k Proszeeeee was :P
Na to jak te osoby go wysmialy nazwal Marte "puta" w polskim znaczeniu "dziwka" a Ernesto mowi ze slabo u niego z Englisz, wiec nie pogadal dlugo tylko to co mu dyktowali na vent :P Nie osmieszajcie sie plzz malo wam tych spyow? xP |
@ Shejq
Nie rób z siebie większego debila niż ustawa przewiduje, bo naprawdę nie musisz, i nie zgyrwaj fajnego, bo ci z tym nie do twarzy. @ Pensive Jery Idź kup kolejnego chara, tak jak kupiłeś (a raczej wymieniłeś) owego druida ;), a jak tam Haagen, twój knight? A co do wojny, to ty również wiedzą nie grzeszysz, bo założę się, że wbiłem w niej więcej fragów, niż ty zjadasz posiłków w tygodniu. A gówno mogę - zrobić i rozsmarować ci na japie 8o @ xBardolekx Grałem na Morganie, kiedy jeszcze na gówno wołałeś "papu", a na chleb "jeb", więc nie pierdol farmazonów i jak już pisałem wcześniej - wy*******aj do swojego baraku. Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! |
tez cie kocham <3 :****
a sorki, pomylka ciebie to raczej tak sie kocha 3< |
Cytuj:
Niza co do Ciebie, to mam Cie już gdzieś. Jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia > priv. |
Cytuj:
@ xBardolekx Wolę być kochanym tak niż tak jak ty - tylko w nocy... Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! |
Cytuj:
|
|
Eter GZ :cup: Go Go 171 :cup:
22:55 You advanced from level 359 to level 360. 5x Exp OTS :( |
NPNP To Banda "no lifow!" xDDDDDDDDD
|
Oo Eter Gz !!! Jak Dzien Minol ? Ahhh Sory ;sss
|
Cytuj:
Nie udal ci sie flameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! |
Do kasacji.
|
Seith nie mow ze 3 godz siedzial bo caly dzien prawie online NO LIFE
|
@up
nie kłóć się z nimi.. oni zawsze mają rację.. :( a tamten niza widać, że nie zrozumiał co miałem na myśli ale ok ;s powiem ci jedno, jeżeli jesteś tak wspaniałym wojownikiem walczyłeś już od kilkunastu lat masz duuuużo fragów więc czemu nie podajesz nicku?:confused: chyba TAKĄ postacią się nie powstydzisz? chyba, że nie masz TAKIEJ postaci więc mam do powiedzenia jedno, żegnam |
@up
A jak połowa z NPNP expila całymi dniami to juz nie było no life? Każdy kij ma dwa końce |
@2up :glupek:
Cytuj:
Teraz tak: 1. Weź do ręki słownik i sprawdź następujące hasła: - przenośnia - metafora - ironia - sarkazm 2. Jeśli znalazłeś wymienione przeze mnie terminy - przeczytaj ich definicje 3. Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo jesteś kretynem (obydwie rzeczy można wywnioskować po twoich postach) poproś kogoś by ci przeczytał i ewentualnie wytłumaczył 4. Edytuj swojego posta Zrozumiałeś? Bo niestety nie umiem żydowskiego i nie napisze w twoim ojczystym języku :(, ale może któryś z twoich żydowskich kolegów w NPNP jest na tyle biegły, że włada dwoma językami i ci przetłumaczy. Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! |
Nie wiem czy jest roznica miedzy graniem caly dzien w prawdziwej tibi czy siedzenie na vent i czekanie caly dzien na okazje zabicia jakiegos wroga lub granie w ots. Mozliwe ze niektorzy z was spedzaja tyle czasu codziennie tylko ze nie sa online.
W sumie to wg moich zasad nie powinieniem odpowiadac na takie kretynskie zarzuty no ale raz to zrobie wyjatkowo. Czy nie zauwazyliscie ze zawsze strona przegrywjaaca wyzywa przeciwnikow od no lifow, kiedy oni sami nie moga grac i zazdroszcza innym? I zebym to ja tak codziennie gral ale to byl jeden dzien i juz wielka dyskusja haha pozdro |
1 dzien? Smieszny jestes.
|
:topic:
Zajebistych ludzi macie w NPNP :D
Cytuj:
Widzę, że IQ ludzi od was jest nawet niższe od IQ płyty chodnikowej no, ale cóż, jak ktoś się żydowskim niedorozwojem urodził, kanarkiem nie zdechnie... Madzinia, pozdrów mamę i siostrę =* Edit: Wytknął bym ci błędy jakie zrobiłeś (nie tylko ortograficzne, stylistyczne, ale i merytoryczne), ale i tak nie zrozumiałbyś nawet co mam na myśli... Napinka _/ !!!oneoneeleven!!! |
Heh sie koleżka w stroju dziewczyny napisał. Jeszcze jedno, przecinek robi sie na końcu słowa bez spacji.
Be cool, stay in school @Madzinia Żydzi nie chodzą do kościoła tylko do synagogi |
Cytuj:
Śmieszne to jest to jak się czepiacie Etera że siedzi po kilka godzin dziennie na Tibii. Ktoś wcześniej napisał że wbił 360 na OTSie, to sie pewnie wbija w 5 minut (nawet z expem x5) Wiec zamknijcie mordy i popatrzcie na siebie, żydy. |
Ty też popatrz na siebie ;)
|
czemu tu nie ma funkcji ignore?:(
albo podasz swój nick, albo nie odzywaj się na tym forum. |
Cytuj:
Jak będę miał ochotę to podam... i ch*j ci do tego stary. |
@Niza
Kolega widze jakis poszkodowany... Po tym co piszesz widac, ze NPNP etc. musialo na tobie niezle pojezdzic. Nie mozesz sie wyladowac na nich w grze no to zawsze mozna na forum troche nabluzgac i od razu czujesz sie dowartosciowany. Wku****nie pasowaloby do garaxa[*]. Moze opowiesz nam jaka krzywde wyrzadzili Ci NPNP i reszta? @Edit: I jak chcesz byc taki " ą,ę " to w nawiasie zabraklo przecinka przed " ze ", stary. |
Cytuj:
2. Po słowie "grze" przecinek, bez "no". 3. Po "nam" przecinek. 4. Znaki diakrytyczne zupełnie pominięte. Jak jesteś taki "ą,ę" to edytuj post :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |