![]() |
Ja Ciebie też :*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Johnny ale jestes zly :D Az sie przestraszylam :D:D
Glamri o cholercia, ale jestes duzy :D |
Spokój ma być... Wywaliłem posty na oko jakiejś kłótni, nawet nie czytałem tego wszystkiego, więc jeśli Twój post był coś wart, a został wywalony to przepraszam :)
|
Lol,skąd wy sie tu wszyscy bierzecie?Z fotka.pl?Btw.co to ma być ten itrader?o_o
|
@Poziomka
Daj link do cudzej fotki z ktorej wziales to :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ejj no. Ludzie sie tu tylko kulturalnie wypowiadali.
Niepotrzebne skreślić. |
Cytuj:
Imho durny pomysł.... |
Cytuj:
@down sory, no keal little girl! |
@up
Ty Rybko za mądry sie robisz. O i ostrzeżenia się wyświetlają. A ja dalej czekam na fotka.tibia.pl ; ) edit UP Ty sobie grabisz, Misiu ; * xd @down o którym myślisz ;d? |
@łyba
Byłem blisko ;p..... btw.Tibia.pl coraz bardziej traci na oryginalności..... jeszcze dadzą limity na linki itp. kto wie co sie mieści w głowie admina :p... @up o żadnym.Ogólnie o Adminach forum[nie o tym forum.Ogólnie] |
Nie sadzicie iz to nie jest temat od tego?
@topic Fajna poziomka o ile to ona -zaczynamy topic od poczatku :P- |
Dajcie już dziewczynie spokój, to nie jej wina, że mamy dzisiaj takie standardy, oraz że nie ma siły się ponad nie wybić.
|
A ja bym miała ochotę zacząć od początku..
Wolno się uczysz Poziomka Nie żal ci emotikonek? |
No tak ida swieta =/
|
No tak jeszcze tylko 6 dni? a śniegu niema [chociaż ja mieszkam w stolicy...]
Chest. a co ty sie na tamtym forum nie udzielasz?. |
Ville, kiedyś byłeś ładniejszy ;d
|
Fajny irokez, szkoda ze zarosl :)
|
@Ville
A ta z tobą to pani wiosna : O ? |
Ville jak zwykle sliczny :)
|
Cytuj:
|
@Mad
To zdjęcie bez twarzy jest najlepsze o.O Taki twarzowy na nim jesteś ;) |
Tak wiem.
Bo ja to w ogóle jestem najładniejszą osobą na zdjęciu, gdy mnie na nim nie ma ^^ |
Calkiem fajny jestes Mad-Sin :)
|
@Poziomka:
Jak ma nie być fajny skoro to jest mój bro? @Mad-Sin: \m/ Ale z miesiąca na miesiąc to Ty się coraz brzydszy robisz ; P <jk>. Pozdro ziomuś ; * |
Cytuj:
|
@Slythia
Zbrzydłaś. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
#edit Nie no, tak sobie zartuje tylko, jestem daleki od na*******ania sie z kogos tylko za kolor wlosow. |
Dobrze powiedziane :>
@down No nie? Współczuję osobom, które je mają. |
Kompleksy ajjj.... Straszna rzecz.
|
Mahahhahahahaha xDDDD :D8o:evul::D Noooo niektóre panny niezłe, ale powiedzcie mi która z nich jest dziewicą? :D8o:o:D8o:D:p
A no zapomniałem dodać że no, ten jak któraś chce pogadać to na prv! /Edit : w nocy mam jakieś dziwne poczucie humoru xDDD /Down : a nie można się już nawet zapytać :confused:? Zażartowałem sobie a już sie czepiają.... :/ Panie krytyku zaraz na mnie naskoczysz z textami cytuję : Cytuj:
|
A co to ma do rzeczy?
@Edit Raczej nie dziwne, tylko żałosne. @2nd Edit Przynajmniej nie wymyślam kretynizmów typu "Twoja stara pierze w rzece" >_< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |