![]() |
|
Co to za problem przerobic takiego screena nawet w paincie, albo chociazby stworzyc na szybko OTS, postac o danym nicku i zrobic screen? Szkoda, ze wiekszosc pr0 fighterow o wolnosc na furorze ma problemy z logicznym mysleniem.
|
No to niech napisze na Furor sebe moge w 100% potwierdzic ze konto Mateuz jest moje:P
Nie jestesmy pro fighterami(chociaz mamy bardzo dobrego skilla) o wolnosc na Furorze. Wolnosc na Furorze (przynajmniej mnie) nie interesuje:P Lepsza zabawa jest gdy mozemy sobie popkowac a pozatym to tylko gra w ktora i tak malo gram. Cale wakacje spedze w pracy:P a poza tym co mi po 53 lvl na Furorze skoro mam inne chary na innych servach, a skoro na Furorze i tak grac nie moge to char sie nie zmarnuje przynajmniej i nie bedzie bezuzyteczny. Na potrzeby teamu poswiecilem juz 2 chary kazdy 50~ lvl(Erterius niegdys 47 pal i Mykona 47 Knight), moglem nimi normalnie expic sobie ale wolalem pkowac i pomoc moim kolegom z teamu. Po prostu nie odeszlem gdy byli w potrzebie wzialem mojego 47 pala i poszedlem go poswiecic a podobnie bylo z knightem. Kazdy pomaga sobie nawzajem, jest zabawa, looty no i nie jest nudno Tyle odnosnie naszego pk... |
mocny peking bez 2 zdan, mocny bo z thais!
|
Cytuj:
|
No napewno ma wyjebane ale nie chodzilo mu o maina:P E przynajmniej nowy frag do kolekcji:P
|
o jejku jejku ale ogarniaja :baby: jeszcze troche a uwierza w to tak mocno ze wybiegna na dwor i beda stukac (raczej bez skojarzen) stare babcie chodzace ze staffami
a z tego co sruror seba pisal mial juz sie tu nie udzielac - zalozyl kolejne konto by tu sie pocic ze swoimi teoriami spiskowymi i "niesamowitymi" fragami tibijskich ziomali |
lol? mowilem ze to jest moje prawdziwe konto. Chcesz napisz na Tibii to ci potwierdze:P i nie jaram sie tak tym jak moj byly znajomy a poza tym to nie musisz mnie obrazac:P
|
musi bo to twoja wina..
|
Niektórzy wolą Hata niż wakacje w Meksyku ;)
http://www.speedyshare.com/files/235...oria_31mln.cam |
przeciez to brazol jakis kupil, on ma wakacje na miejscu :D
3 tysiace zlotych, hmmm, zarzucil bym sobie nowego lcd'ka :D |
http://www.youtube.com/watch?v=F7IUrC4-gYM
prawie jakbym ogladal sruror furora i jego tibijskich ziomali :baby: |
Popłakałem się ze śmiechu xD
--- AwangardowyKaloryfer dodał 16 minut i 48 sekund później --- http://www.youtube.com/watch?v=ctVmNbVu2KA looool |
brakuje tylko bananow
|
Cytuj:
Byla cisza na forum wszystko ok ale oczywiscie ty z nudow jedziesz juz bo nie wytrzymujesz. Uspokoj sie, policz do szesciu i ochlon... Nie pisalem nic obrazliwego ale ty musiales dorzucic pare niepotrzebnych slow pod moim adresem. Poznalbys mnie w rl, zupelnie zmienilbys zdanie o mnie. Masz cos do kogos to zachowaj to dla siebie i nie zachowuj sie jakby Tibia byla dla Ciebie zyciem, opanuj sie. "sruror furor" z jakiej racji to napisales? jakbym 3mal z wami sztame to bys nie bluznil pod moim adresem... Nie lubisz mnie? spoko ja ciebie tez nie i zachowajmy to dla siebie. Naucz sie pisac posty czy rozmawiac z ludzmi w sposob ktory inni nie odbiora jako "bluznierstw". Chyba wiem czemu na Furorze nigdy nie miales lidera w czasach kiedy mialem tu chary. Nie ogarnalbys tego... Jak ci sie gra na galanie? panie niezniszczalny?! Bo widze ze duzo osob cie tam lubi... Nie chce ci jechac ale : http://zapalek.wrzuta.pl/audio/0Gl2O...._grant_mikser "po przesluchaniu kawalka mozesz sie wbic na forum kurwa i napisac jak smakowal moj mocz" ----Myslicie ze w ta gre graja tylko zwykli szarzy ludzie? bez zludzen a reszte wyjebie w drugiej turze. Zginiesz w szarym tlumie jak Victeron na riperach... Nigdy sie nie dowiesz kim byl Furor seba. No i tyle nagraj dissa na mnie teraz jesli wogole wiesz co to rap scena. ---- Lubie wbic na to gowno i sobie pograc... ale tacy ludzie naprawde mnie irytuja i to jest moja odpowiedz wlasnie do tego czlowieka z Galany. Innych uzytkownikow prosze o nie wtracanie sie do tego bo to nie wasza sprawa. Tyle. Zegnam, z diabłem... |
dzidzia2 to nie ja idioto jebany, kiedy to zrozumiesz? nic do ciebie kutasie nie pisalem i nie bede pisal idioto pierdolony, ZROZUM TO
i nie bede pisal jakichs "disow" w stylu ktorego nie trawie, ja slucham innej muzy DZIDZIA2 TO NIE JEST MOJE KONTO pozdro poznanska pyro NIE ODPISUJ |
j.w.
jak zwykle sruror seba popisal sie swoim karmelkowym mozgiem :baby: @Mateuz lecz sie bo ten twoj wyzej wspomniany karmelek sie rozpuszcza |
ej żuen mam takie mało dyskretne pytanie do Ciebie.
16:54 Youen [296]: Nie mieszam rl i tibii. a powiesz nam kto ma wytatuowane na lewym przedramieniu albo chu.j wie gdzie nazwe gildi VISION? |
wyjąłeś zdanie z kontekstu, przeczytaj cały "wywiad"
|
Cytuj:
|
Duszek~
najpierw dowiedz się o czym mówisz. oczywiście ,że LCD jest lepszy ,bo zjada dużo mniej prądu ,poza tym jest lepszy i tyle ,szczególnie na LEDach ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |
|