![]() |
|
Mam okazję tylko obejrzeć mecz Milanu, ale i tak bym go oglądał, bo Milan gra xD
@down po co? tvp2 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
No na 9 meczy, Milan wygrał tylko raz. Jak na tak klasową drużynę to coś nie samowitego. Co do Chelsea? Odejście Mourinho? Kryzys Zespołu? Narzucony nowy styl gry? coś jeszcze? LM - Oglądam w tv Celtic - Milan i na necie Valencia - Chelsea... mecze bez porównania Celtic z Milanem, mecz nudny jak flaki z olejem...a na Mestalla akcja za akcja po 35 minutach mamy 1-1 ;) |
Cetlic 0:0 Milan mecz bardzo monotonny. Miejmy nadzieję, że w 2 połowie się rozkręci.
|
Mecz Celtic - Milan bardzo nudny. Praktycznie zero akcji bramkowych, czasami strzały z dystansu nie zagrażające przeciwnikowi. Czekam na lepszą II połowę.
EDIT: karny z kapelusza, ale mecz się w końcu rozkręcił. Koniec. 2-1. Brawo Celtic :) |
Iwański doznał orgazmu. Ciekawe kto mu kazał być za Celtami?
Edit: "Niestety remis" - tako rzecze OBIEKTYWNA telewizja publiczna, n/c Edit2: Dida się kompromituje... tvp też, ten kibic celtiku też... |
Celtic 2 - 1 AC Milan
Hello Sven ^^"! A co do Didy, to myślę, że wypowiedź Yoha w pełni odzwierciedla prawdę: Cytuj:
|
@Liverpool FC - Olympique Marsylia 0:1 (0:0)
Nareszcie taktyka tego elo hiszpana zawodzi! @Werder Brema - Olympiakos Pireus 1:3 (1:0) To za Arminie dziady! @Valencia CF - Chelsea Londyn 1:2 (1:1) No teraz na przełamanie z Boltonem i jesteśmy całkowicie w domu. |
Na moje oko, to Celtic powinien zostać ukarany zakazem grania na tym stadionie w najbliższych meczach, tak jak to się stało z Duńczykami po meczu ze Szwecją.
|
Cytuj:
|
Zayebiscie ze milan przegral ; ]] Mogliby wogole odpasc w tej fazie rozgrywek :)
|
Boże żal Didy.Kibic go lekko dotknął , a on się przewrócił jakby dostał serie z AK-47
|
szczerze to bardziej niz mecz interesowaly mnie zawody Letniego Grand Prix w skokach narciarskich ktore wygral nasz Kamil Stoch.
A co do meczu to takiego zlewu jak pod koniec nigdy nie mialem |
Cytuj:
|
Wie ktoś co dokładnie stało się Didzie? xd
No chyba że symulował... |
Ja tam się cieszę, że Milan przegrał. Mecz w 1 połowie słaby, mało akcji. W 2 połowie się rozkręcił. Karny z kapelusza moim zdaniem. A Dida to aktor, a nie bramkarz.
|
Cytuj:
Nawet jesli Alonso wróci nie łudżmy się że wjego miejsce wskoczy Robert Kubica, najszybciej w miejsce Alonso wskoczy Heikki Kovalainen lub Pedro de la Rosa. |
nevermind.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |
|