Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

polostap 06-07-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1533381)
Owszem pisze tam o tym ze prawo powinno byc przestrzegane glownie przez te gildie miedzy innymi Pirates ale ten "czlowiek" w swoim artykule napisal ze Piraci i Suave brali udzial w tej wojnie, no ale jezeli tak bylo to przepraszam pana mastaha...

Widzisz, Ty nie rozumiesz co jest napisane. Gość co przeczytał w temacie to i to napisał.
Zacytuję Ci:
Cytuj:

Asharel pakt ten skierował głównie do gildii aktualnie będących w stanie wojny, czyli Pirates, FAG, RoM, Lorgar, Suave i Inmates.
A teraz tibia.com:
Cytuj:

Currently this treaty should be followed and enforced by:
Pirates
Riders of Morag
Fighting Alliance Group
Lorgar
Suave
Inmates
Czyli czytając post na tibia.com, można wnioskować, że piraci byli związani z wojną i pakt dotyczy również ich. Fakt, że ten kto napisał na hunted.pl nie wie zbyt dużo o Aurea, jednak powinieneś zwrócić mu honory, bo wzorował się na oryginalnym tekście.

Pozdrawiam,
ostap

Frixar 06-07-2007 13:38

Widac ze Rom chce znowu wojny. To bylo pewne Aurea bez wojny to dziwny server. Od kiedy pamientam zawsze na Aurerze byla wojna. tibia 7.4, 7.5, 7.6, zawsze. Ledwo co 100 levele byly juz wojna byla. Fast'molt Liam Dark~ bez nich to wojny sa inne, mniej atrakcyjne. Niewiem po co oni ich zabili, ale wiem ze jak zawsze bedzie wojna. Aurea juz taka jest.

Zaver 06-07-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez polostap (Post 1533789)
Widzisz, Ty nie rozumiesz co jest napisane. Gość co przeczytał w temacie to i to napisał.
Zacytuję Ci:

A teraz tibia.com:

Czyli czytając post na tibia.com, można wnioskować, że piraci byli związani z wojną i pakt dotyczy również ich. Fakt, że ten kto napisał na hunted.pl nie wie zbyt dużo o Aurea, jednak powinieneś zwrócić mu honory, bo wzorował się na oryginalnym tekście.

Pozdrawiam,
ostap

To ty nie rozumiesz co on napisal. W tekscie Asharela nie ma nic na temat wojny. Mowi on, ze ten pakt powinny stosowac i wedlug niego sie kierowac ponizsze gildie.

Barrek 06-07-2007 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krazen (Post 1533363)
Koniec pokoju? Chyba nie będzie cudu, o którym wspominał Piąty ;p

[CHAR]Hellah[/CHAR]
Jul 06 2007, 01:47:33 CEST Killed at Level 148 by Zevs Mighty Thunder

[CHAR]Xydrus[/CHAR]
Jul 06 2007, 01:48:35 CEST Killed at Level 123 by Rikser and by Lecther Tirado

[CHAR]Pikapo Eleandril[/CHAR]
Jul 06 2007, 02:02:46 CEST Killed at Level 175 by Gruzin bro'war and by Julia Deathblade

Hellrich au'rian... ;']]]

DemonstaR 06-07-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1533895)
Hellrich au'rian... ;']]]

Podnieca Cie to kurwa? Ze zabiles kogos w czasie pokoju? Brawo RoM ! Pokazaliscie honor, naprawde!
@Zaver
Masz na mysli zimna wojne?
Asharel:
Killing
No killing between the guilds in this treaty may occur. First time a warning will be given and a payment. Second time certain death will be given.

neopostman 06-07-2007 14:43

No i wszystko na Aurerze wraca do swojego dawnego porzadku..
Swoja droga, na tym swiecie nigdy nie zapanuje pokój (ewentualnie jesli nastapi jakis mass hack) skoro obie strony nie moga wytrzymac bez walki jednego tygodnia -.-
Jednym slowem
Aurea.

Krazen 06-07-2007 15:08

[CHAR]Belart[/CHAR]
Jul 06 2007, 13:29:05 CEST Killed at Level 118 by Deeco and by Arieswar sumo

Więc Inmates też już są w wojnie.

Slide_Aurea 06-07-2007 16:16

Wszystko wrociło do normy ;p A szkoda, bo fajnie się grało przez te pare dni..

shaiboos 06-07-2007 16:40

Jeszcze co do artykułu na hunted.pl

Dlaczego taki analfabeta się bierze za pisanie artykułu? A co ważniejsze dlaczego taki artykuł się na hunted.pl ukazuje?! Czy tam nikt nie sprawdza co taki baran pisze ? Wydaje mi się, że na takiej stronie o poprawność językową ukazujących się artykułów ktoś dbać powinien...

Posowacz 06-07-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DemonstaR (Post 1533909)
Podnieca Cie to kurwa? Ze zabiles kogos w czasie pokoju? Brawo RoM ! Pokazaliscie honor, naprawde!
@Zaver
Masz na mysli zimna wojne?
Asharel:
Killing
No killing between the guilds in this treaty may occur. First time a warning will be given and a payment. Second time certain death will be given.

Poraz pierwszy się z tobą zgodzę:)

@Rom: Żle wam bylo?? mogliscie expic do bulu :(

Pandoor 06-07-2007 21:28

Żalowiec

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shaiboos (Post 1534192)
Jeszcze co do artykułu na hunted.pl

Dlaczego taki analfabeta się bierze za pisanie artykułu? A co ważniejsze dlaczego taki artykuł się na hunted.pl ukazuje?! Czy tam nikt nie sprawdza co taki baran pisze ? Wydaje mi się, że na takiej stronie o poprawność językową ukazujących się artykułów ktoś dbać powinien...

Po pierwsze: Napisałem artykuł, kilka(naście ?) dni temu, ale jako, że hunted.pl padło, nie ukazał sie on na stronie..
Po drugie: Sam jestes analfabeta i ch**a wiesz, bo 75% tego artykułu zostało zmienione, przez osobę która to opublikowała, fakt nie potrzebnie to ten ktoś zmienił, bo tylko narobił błędów w artykule. Jakbyś chciał mam oryginał, mogę Ci go wysłać na PM.
Po trzecie: Sam żeś baran. Nie obrażaj innych skoro CH**A o nich wiesz !

~Btw. Sorry za offtopic, ale nie wytrzymałem : <

Xtremello 06-07-2007 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandoor (Post 1534708)
Po pierwsze: Napisałem artykuł, kilka(naście ?) dni temu, ale jako, że hunted.pl padło, nie ukazał sie on na stronie..
Po drugie: Sam jestes analfabeta i ch**a wiesz, bo 75% tego artykułu zostało zmienione, przez osobę która to opublikowała, fakt nie potrzebnie to ten ktoś zmienił, bo tylko narobił błędów w artykule. Jakbyś chciał mam oryginał, mogę Ci go wysłać na PM.

Nie , chce się klócić... no , ale ten artykuł na ...hunted.pl się pojawił max 2 dni po tym traktacie na forum.tibia.com , i nie mów ze kilkanascie dni .. lol

Russ'el 07-07-2007 00:44

Jeśli grasz na Guardi to po jakiego .... piszesz artykuł o tym co dzieje się na innym świecie ?? Może szukasz kolegów ?? Niestety, ale tutaj ich nie znajdziesz.

Xtremello 07-07-2007 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Russ'el (Post 1535105)
Jeśli grasz na Guardi to po jakiego .... piszesz artykuł o tym co dzieje się na innym świecie ?? Może szukasz kolegów ?? Niestety, ale tutaj ich nie znajdziesz.

Jest jeszcze możliwość że poprostu ma wpisanego chara z guardii , a na Aurea też gra ; dd

Sting_Ninja 07-07-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandoor (Post 1534708)

Jak to sie mowi u nas na servie "Spierda*aj na non pvp frajerze*

Slide_Aurea 07-07-2007 10:38

Sraj dalej, już niedługo będziesz musiał założyć sobie tutaj nowe konto -.-

Pandoor 07-07-2007 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtremello (Post 1535116)
Jest jeszcze możliwość że poprostu ma wpisanego chara z guardii , a na Aurea też gra ; dd

Bingo.

@ Sting
Żalowy chłopcze, pamiętam Cię jeszcze kiedy Aurea miała kilka miesięcy, czy Ty nigdy sie nie zmienisz ? Wielki mały cham, który wyłudza kase od low lvli, a gdy przychodzi co do czego, spier****sz do gildii, która zaczyna wygrywać wojne i tak w kółko. Przepraszam, nie mam na Ciebie czasu chłopcze.

@ Ktoś tam
Wielki ch** ci do tego gdzie gram, patrzysz jedynie na wpis chara w profilu, gówno wiesz, więc proszę Cię, nie mów mi co mam robić, dobrze ?

@EOT@

Slide_Aurea 07-07-2007 11:08

Wielki żalowy chlopcze, na Aurei jest trudno osiągnąć wysoki lvl, pewnie dlatego grasz sobie na Guardi, i gówno mnie obchodzi Twój low lvl char tutaj... Takie smęty masz do Stinga? Czemu, czyżby Cie kiedyś pojechał na guardach, i straciłeś b roba?? Żal, żegnamy CIE!

Pandoor 07-07-2007 12:20

@ Slide
Och, naprawdę? Aż tak trudno ? Przepraszam mistrzu, nie wiedziałem : ( Daj mi kilka powodów dla których lvlować na aurei jest aż tak trudno ! : O
Na guardii nie gram od dawna, dla twojej świadomości na non-pvp expi się jeszcze gorzej niż na światach pvp z powodu przeludnienia i zajętych expowisk 24/7. Co do Stinga.. nigdy mnie nie pojechał, nie straciłem żadnego b robe, po prostu zapamiętałem go jako przydupasa, który lizał dupsko gildii która wygrywała wojne na aurea i przechodził z jednej gildii do drugiej..

Żal, koniec gadania..

FTB_Matys 07-07-2007 13:01

@up w 100% sie z toba zgodze
:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55.