Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   SS'y gildi Sinestesia z Astery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126717)

HuGaSeK 20-04-2008 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leik~ (Post 2012031)
Nie mam nic do Ciebie, ale gowno Cie to interesuje.

Oj interesuje bardzo sharer = smiec i sie po nim jezdzi zapytaj patro tez mialem z nim problemy jak gral czasem jego brat. Bye

Sektel 20-04-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leik~ (Post 2012031)
Nie mam nic do Ciebie, ale gowno Cie to interesuje.

Siema Hugasek!!!

Dziś rozmawiałem z ciotką na Twój temat, jeśli masz dożywotnio zapisane psychotropy to musisz je brać!!!. Masz przyjść do niej to Ci odpowiednie dobierze, jeśli te co masz nie działają. Z schizofrenią nie ma żartów. Nie okaleczaj się po każdym dedzie TO TYLKO GRA!!!!!! :*

HuGaSeK 21-04-2008 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sektel (Post 2012948)
Siema Hugasek!!!

Dziś rozmawiałem z ciotką na Twój temat, jeśli masz dożywotnio zapisane psychotropy to musisz je brać!!!. Masz przyjść do niej to Ci odpowiednie dobierze, jeśli te co masz nie działają. Z schizofrenią nie ma żartów. Nie okaleczaj się po każdym dedzie TO TYLKO GRA!!!!!! :*

Ales ty zabawna ojeju xD
a kto powiedzial ze gram w to? huh jak widzisz przestalem

D@wixx 21-04-2008 07:34

co tu tak głośno xD

http://img148.imageshack.us/img148/5...ieldingbd4.jpg

Sektel 21-04-2008 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HuGaSeK (Post 2013187)
Ales ty zabawna ojeju xD
a kto powiedzial ze gram w to? huh jak widzisz przestalem

Jeszcze Ci widocznie jaja nie urosły żeby rozpoznać płeć. To Ty grasz laską Wa'wa (Hugo Montana).
CYT:kto powiedzial ze gram w to?
Pewnie że nie grasz jak po każdym dedzie musisz się wybeczeć i rany muszą się wygoić.
Zacznij się leczyć bo coraz gorzej z Tobą.:*

Goleczek 21-04-2008 10:50

Lepiej sski dawajcie a nie sie klucicie :)

schooller 21-04-2008 15:07

No kosiorki raz cos madrego powiedzial

HuGaSeK 21-04-2008 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sektel (Post 2013357)
Jeszcze Ci widocznie jaja nie urosły żeby rozpoznać płeć. To Ty grasz laską Wa'wa (Hugo Montana).
CYT:kto powiedzial ze gram w to?
Pewnie że nie grasz jak po każdym dedzie musisz się wybeczeć i rany muszą się wygoić.
Zacznij się leczyć bo coraz gorzej z Tobą.:*

Co do hugo to zmienialem plec czesto , mnie stac na pacc wiec moge sobie go marnowac.
Dedy woof wiesz padlem przez swoja wine moze z 3 razy reszta wina shit softu ja poprostu mam dosc i przestalem a ty idz dalej sharuj z bratem ladnie wam idzie ^.^
Btw. ty jakis gej ze buziaczek wysylasz na koncu? bleh ze sharer to jeszce gej blah

Voniek 21-04-2008 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HuGaSeK (Post 2013900)
Co do hugo to zmienialem plec czesto , mnie stac na pacc wiec moge sobie go marnowac.
Dedy woof wiesz padlem przez swoja wine moze z 3 razy reszta wina shit softu ja poprostu mam dosc i przestalem a ty idz dalej sharuj z bratem ladnie wam idzie ^.^
Btw. ty jakis gej ze buziaczek wysylasz na koncu? bleh ze sharer to jeszce gej blah

Żyjemy w świecie, gdzie odmienność płciowa jest tolerowana, chyba, że masz max. 10 lat i jeszcze nie wiesz o co chodzi.
Co do dedów pamiętam, jak się ,,wściekałeś" i bluzgałeś na wszystkich, bo padłeś z własnej winy :/
<Czekam na foty i usunięcie spamu>
Gz all ;]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szlaga (Post 2014423)
up i 2 up
po jakiego huja sie wcinacie w nie swoje sprawy oni cos do siebie maja to se to wyjasnia lub nie i dodatkowych mord do pisania postow im raczej nie trzeba a jak lubicie kogos bronic to adwokatami zostancie czy cos w tym stylu i po problemie

Jesteś osobą nr. 9305785 która mi mówi, że będę adwokatem lol xd
A wcinam się, bo wolę popatrzeć na ss niż na kłótnie...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Camel_m (Post 2014649)
heh tego ss widzialem juz jakis czas temu ;p

@Voniek jak chcesz ogladac ss to ogladaj nie musisz czytac postow z klotnia

Hmm... 4 ss na 20 postów? Cool...

@Dranius~
Łaaadny loot, ile tam byliście?

Fr0gUs 21-04-2008 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HuGaSeK (Post 2013900)

Apropos sharowania to widać że ewidętnie zazdrościsz więc skoro ci to tak dup* ściska to idz do mamy i poproś ją aby ci urodziła braciszka i tez możesz sobie sharować.

Szlaga 21-04-2008 21:03

up i 2 up
po jakiego huja sie wcinacie w nie swoje sprawy oni cos do siebie maja to se to wyjasnia lub nie i dodatkowych mord do pisania postow im raczej nie trzeba a jak lubicie kogos bronic to adwokatami zostancie czy cos w tym stylu i po problemie

Dranius 21-04-2008 21:57

http://img147.imageshack.us/img147/7997/uo0127fr8.jpg

http://img301.imageshack.us/img301/6590/uo0122tm4.jpg

Camel_m 21-04-2008 22:37

heh tego ss widzialem juz jakis czas temu ;p

@Voniek jak chcesz ogladac ss to ogladaj nie musisz czytac postow z klotnia

HuGaSeK 21-04-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fr0gUs (Post 2014091)
Apropos sharowania to widać że ewidętnie zazdrościsz więc skoro ci to tak dup* ściska to idz do mamy i poproś ją aby ci urodziła braciszka i tez możesz sobie sharować.

Zazdrosc pajacyku? ja nienawidze sharerow i nigdy niemam zamiaru tolerowac sharerow, wiec wyjdz i nie w*******aja sie miedzy mythem a mna ok? Braciszka mowisz hmmm gdybym chcial to mam osob na petki co by chcieli sharowac ale poco? dla lvl? nie nie sharing = byc hujem i tyle.
Wystarczy zeby napisal mi na pw tak sharowalem nie nie sharowalem itd. Tak czy siak nie jestem w gildi od bardzo dawna a nadal wiem co sie w niej dzieje i co ludzie mowia. Koniec tematu.

Bomme 22-04-2008 00:36

Nom zabijcie sie o pixele.

@Dranius
To ile wy tam juz siedzicie?;)

@Patro
To mowisz ze kiedy wracasz?;(

A tak ogolnie to jeszcze gratz Dras Sard fajne takie rowne skille
w porownaniu do moich 97/86...

I jedziecie dalej :D

Patro~ 22-04-2008 10:05

rzal delete pliks

Patro~ 22-04-2008 10:08

@UP Bomme
Mysle ze w tym tygodniu juz zaczne expic ;) PACC juz czeka, net zamowiony czekam kiedy przyjdzie :D

@Dranius psychol i tak nie lotniesz buczersa :D Korzenie tam zapuscisz zaraz 8o

@Dras dalnie juz mnie w szieldingu przescigłes ! X(

"Multimedialny test gimnazjalny" XDD

SS plx

becia2 22-04-2008 12:02

Prosilbym o wieksza dawke Waszych sskow bo sa naprawde fajne. Gratz

Pozdro;)

karo de'suza 22-04-2008 12:08

Dla odmiany co tu sie dzieje...
http://img247.imageshack.us/img247/5259/uo0112is6.jpg
wbije kilka lev i niestety bedzie trzeba zaprzestac gry na jakis czas bo neta nie bedzie ale do tego czasu sie postaram o 150~ (mam nadzieje)

KLP 23-04-2008 00:42

a gdzie gz dla mnie za to ze juz nie gram ?:D i w miare ogarniam csa ;>:D
jak pati wruci to tez moze cos popykam ale mam troche dosc tibi na ok 30 moich dedow tylko 2 razy widzialem napis u are ded i kasy na klp nie mam poza tymi 300k dlugu za aole i blesy ;d
no i wogule co jest zlego w szarowaniu ?? to tylko gra jak kazda inna mi osobiscie szarowanie nie przeszkadza i jak tylko ktos ma ochote to niech se szaruje jego sprawa od letniego upa i tak tibia kupa smierdzi i stracila na wartosci ;d
zero ladu zero skladu standard bania rox ;d !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32.