![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziś rozmawiałem z ciotką na Twój temat, jeśli masz dożywotnio zapisane psychotropy to musisz je brać!!!. Masz przyjść do niej to Ci odpowiednie dobierze, jeśli te co masz nie działają. Z schizofrenią nie ma żartów. Nie okaleczaj się po każdym dedzie TO TYLKO GRA!!!!!! :* |
Cytuj:
a kto powiedzial ze gram w to? huh jak widzisz przestalem |
|
Cytuj:
CYT:kto powiedzial ze gram w to? Pewnie że nie grasz jak po każdym dedzie musisz się wybeczeć i rany muszą się wygoić. Zacznij się leczyć bo coraz gorzej z Tobą.:* |
Lepiej sski dawajcie a nie sie klucicie :)
|
No kosiorki raz cos madrego powiedzial
|
Cytuj:
Dedy woof wiesz padlem przez swoja wine moze z 3 razy reszta wina shit softu ja poprostu mam dosc i przestalem a ty idz dalej sharuj z bratem ladnie wam idzie ^.^ Btw. ty jakis gej ze buziaczek wysylasz na koncu? bleh ze sharer to jeszce gej blah |
Cytuj:
Co do dedów pamiętam, jak się ,,wściekałeś" i bluzgałeś na wszystkich, bo padłeś z własnej winy :/ <Czekam na foty i usunięcie spamu> Gz all ;] Cytuj:
A wcinam się, bo wolę popatrzeć na ss niż na kłótnie... Cytuj:
@Dranius~ Łaaadny loot, ile tam byliście? |
Cytuj:
|
up i 2 up
po jakiego huja sie wcinacie w nie swoje sprawy oni cos do siebie maja to se to wyjasnia lub nie i dodatkowych mord do pisania postow im raczej nie trzeba a jak lubicie kogos bronic to adwokatami zostancie czy cos w tym stylu i po problemie |
|
heh tego ss widzialem juz jakis czas temu ;p
@Voniek jak chcesz ogladac ss to ogladaj nie musisz czytac postow z klotnia |
Cytuj:
Wystarczy zeby napisal mi na pw tak sharowalem nie nie sharowalem itd. Tak czy siak nie jestem w gildi od bardzo dawna a nadal wiem co sie w niej dzieje i co ludzie mowia. Koniec tematu. |
Nom zabijcie sie o pixele.
@Dranius To ile wy tam juz siedzicie?;) @Patro To mowisz ze kiedy wracasz?;( A tak ogolnie to jeszcze gratz Dras Sard fajne takie rowne skille w porownaniu do moich 97/86... I jedziecie dalej :D |
rzal delete pliks
|
@UP Bomme
Mysle ze w tym tygodniu juz zaczne expic ;) PACC juz czeka, net zamowiony czekam kiedy przyjdzie :D @Dranius psychol i tak nie lotniesz buczersa :D Korzenie tam zapuscisz zaraz 8o @Dras dalnie juz mnie w szieldingu przescigłes ! X( "Multimedialny test gimnazjalny" XDD SS plx |
Prosilbym o wieksza dawke Waszych sskow bo sa naprawde fajne. Gratz
Pozdro;) |
Dla odmiany co tu sie dzieje...
http://img247.imageshack.us/img247/5259/uo0112is6.jpg wbije kilka lev i niestety bedzie trzeba zaprzestac gry na jakis czas bo neta nie bedzie ale do tego czasu sie postaram o 150~ (mam nadzieje) |
a gdzie gz dla mnie za to ze juz nie gram ?:D i w miare ogarniam csa ;>:D
jak pati wruci to tez moze cos popykam ale mam troche dosc tibi na ok 30 moich dedow tylko 2 razy widzialem napis u are ded i kasy na klp nie mam poza tymi 300k dlugu za aole i blesy ;d no i wogule co jest zlego w szarowaniu ?? to tylko gra jak kazda inna mi osobiscie szarowanie nie przeszkadza i jak tylko ktos ma ochote to niech se szaruje jego sprawa od letniego upa i tak tibia kupa smierdzi i stracila na wartosci ;d zero ladu zero skladu standard bania rox ;d ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |