![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki za prezent ...był zajebisty:) szczególnie dziekuję Elvace:)
|
Szczególnei ze Nova wami dowodzi hahahaha
podziękuj chłopakom z novy ale to znów wyspierdoliliście zamiast walczyć dalej >.< a potem bedzie ze to my nie przychodzimy |
I to my sie boimy na openy wychodzic?:(
|
Cytuj:
żal dupe ściska XD a i jedyne ich słowa które potrafia wypowiedzieć to : I co ? Twoja stara? Przegraliście To my wygrywamy zajebaliśmy wam typka :< Straszne |
Kurde...ile prezentów:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale pompa terazsie przekonałem ze te leczenie palów jest do dupy XD
AUSHaushas ale uhałem sie tym razem był hotkey XD Wszystkiego najlepszego Vilum masz prezent :P kurwa mlv znów mam 12% do 23 :< a mialem juz 5% :P tam lv to lv odrobi sie bez problemu ale ten mlv to żal XD |
Cytuj:
|
Ale bez jaj zobaczyłem Wezc i myśle sobie ale by byłowpaść na Boat Trapa a tu bah mwal i nooby zamną a ja AHa
AHSUauhsahus i potem uham sie jak pojebany a tu blak uh blak uh blak uh i wkoncu mnei dedli XD a juz tak mowie ded ale pare sec more wytrzymalem :PP narescie coś sie działo a Powiedzcie Fakro że bynajmniej mam jaja żeby wyjść i se pobiegać a nie siedzieć na ventr i nawet sie nie logować XD Pozdro ide spać |
Ale zajebiaszczo...Proponuje teraz wpierw sie zastanowic a pozniej pisac posty, bo teraz juz sie nie dziwie dlaczego nikt tu nie chce wchodzic
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale im skopaliście cycki xDDDDD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:37. |