![]() |
Cytuj:
|
@Naro
George W. Bush i Tony Blair maja lunch w Bia³ym Domu. Jeden z wa¿nych goœci podchodzi do nich i pyta o czym rozmawiaj¹. - Robimy plan Trzeciej Wojny Œwiatowej - O, to ciekawe, a jakie s¹ plany? - pyta goœæ - Zamierzamy zabiæ 14 milionów Muzu³manów i jednego dentystê. Goœæ wygl¹da na zdezorientowanego: - Jednego dentystê? Czemu chcecie zabiæ dentystê? Blair klepie Busha po plecach mówi¹c: - A nie mówi³em? Nikt nie bêdzie pyta³ o Muzu³manów!!! next: Co ma wspólnego papuga w klatce z peda³em?? -Obsrany kij |
Cytuj:
|
up /\ A co to jest Iridia?:)
|
Cytuj:
|
Jaero owned ;)
|
No no, Teraz to naprawde gruba ryba padla
|
Cytuj:
|
Oct 26 2007, 21:57:36 CEST Killed at Level 110 by Maderio
and by Thoron Jano Pięknie szkoda że nie wyszedł trap późniejszy ale huj BONGO WALCZY |
graty :D jaki teraz poziom ? 120 ~~ 130 ~~ a moje ktorys z Invincible ?? hmmmmm ? heuheue
|
Jestem pod wrarzeniem... Udalo wam sie ubic nie-noba i w dodatku Legende...
|
Cytuj:
jezeli on was chwali to juz jestescie zajebisci, ale teraz przyszedl czas na kogos od gildi z mewtu GL:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
wlasnie sie zorientowalem :|
@ Wrath za co zabiliscie Laeriona ... ? on nie ma NIC wspolnego z ta wojna. |
Kocham was Bongosy <333333 PIMOL GRATZZZZZZZZZZZZZZZZ w pełnym tego słowa znaczeniu ;D
Freshi ftw _/ |
Hmm nie wiem czemu ale teraz kiedy zrobiliscie gildie to sie skonczy nabijanie fragow, nie wiem czemu ale tak mi sie zdaje, moze jestem w bledzie czas pokaze
|
@maddie niebyłbym taki pewny : P
@Bongo GZ a ja musialem isc :SSS @Dzin In Kao (Jinikao) obyś sie mylił !!!11 @Kielek , Bambik - Zdedaczycie |
Cytuj:
kwestia czy ktokolwiek mi w to uwierzy :| |
o boze jakie z nas pekeje ;/
|
Cytuj:
Z przyjemnością wyjaśnie :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:08. |