![]() |
|
@Misiocyt
W tym Momencie to ma najmniejsze znaczenie kiedy stworzyłem konto,ponieważ piszemy tutaj o sprawach furory a nie o mnie.B) Więc proponuje zakonczyc temat.8o |
Oho widze że od mojej ostatniej wizyty przybyło userów, którzy dorównują mi w tytule największego nooba na forum.Tak trzymać panowie!
Duri_jakistam-typowy przykład kolesia nieogarniętego,13 sork,plotki z pod depo z AB. Restet wandeta i Sushay czy coś-niby 17 lat,język pisany na poziomie 13lat,koleś udaje ogarniętego,obrońca uciśnionych,pisze jakieś oczywiste fakty. Ogólnie to gj. |
Cytuj:
|
Jestem noobem z pod AB ;/.Przyznaje się zapewne masz większy lvl, ale lat to ty chlopcze masz z 13
bez odbioru. |
Nawet jesli ma 13lat boli cie to ??chyba tak bo on ma 80+lvl a ty takiego nie masz i nie bedziesz miec.Smutne no nie?:(
Dobra koniec Tematu,Przestancie się wyzywac etc. Ciekawy jestem co robi vision czy korzysta z rl life czy nowe postacie na innych swiatach:baby: |
Boli mnie że ma 80 lvl ;/.Potne się.Ni z dupe się wzieło tyle noobów na forum.Jak jeszcze nie miałem tu konta, a tylko czytałem, to nie było to żadnych noobów, no może oprócz Slovika(haha, pozdro dla Ciebie).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
No ja jestem noobem przyznaje sie więc ocb? @Slovic Żaaaaart. Dobra tam cicho :P Koniec offtopu wprowadzonego przeze mnie. |
Cytuj:
chyba tam nie bylem jeszcze ale jak bylem hunted to czesto odwiedzalem mordownie czytaj IMPERIUM DZWIEKU dla ludzio mocnych glowach :D |
Cytuj:
Duri nie grasz na tym serwie, piszesz głupoty i nic nie wnosisz ciekawego do tematu, czemu nas tak dręczysz, nikt Cię tu nie chce, nie możesz tego zrozumieć? Zrozum nikogo nie obchodzi że masz tu noob chara i siedzisz godzinami wpatrując sie w vipliste.A wszystkie offtopy zaczęły się od kiedy ty tu piszesz połowę postów w tym temacie. Obiecuje że jeśli znikniesz ja nigdy więcej nie napisze tu ani 1 posta.Albo zrób sobie własny temat o tytule "Furora z punktu widzenia noobów z pod Dp w Carlin", obiecuje że tam nie zajrzę.Zaśmiecasz oficjalny temat o furorze swoimi pustymi opiniami.Nie tylko ja tak myślę. Nic więcej do Ciebie ani o Tobie nie będę już pisał bo szkoda mojego czasu i miejsca na tym forum. Taki pomysł, może to kolegę trochę zniechęci: Wpisujcie się kto nie chce widzieć postów Duri, kogoś innego ale również i moich xD No more offtopów z mojej strony, obiecuje |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tyle ode mnie i popieram go w tym. |
@Hu'Hu & antica vampire
signed _/ |
Cytuj:
ale jak tak mowicie to was popre |
Śmierć frajerom, popieram was.
|