Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

DuRi_Zmc 10-11-2007 20:25

@Misiocyt
W tym Momencie to ma najmniejsze znaczenie kiedy stworzyłem konto,ponieważ piszemy tutaj o sprawach furory a nie o mnie.B)
Więc proponuje zakonczyc temat.8o

DuskinessvsVision 10-11-2007 20:32

Oho widze że od mojej ostatniej wizyty przybyło userów, którzy dorównują mi w tytule największego nooba na forum.Tak trzymać panowie!
Duri_jakistam-typowy przykład kolesia nieogarniętego,13 sork,plotki z pod depo z AB.
Restet wandeta i Sushay czy coś-niby 17 lat,język pisany na poziomie 13lat,koleś udaje ogarniętego,obrońca uciśnionych,pisze jakieś oczywiste fakty.
Ogólnie to gj.

Rasta-Vandetta 10-11-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuskinessvsVision (Post 1739023)
Oho widze że od mojej ostatniej wizyty przybyło userów, którzy dorównują mi w tytule największego nooba na forum.Tak trzymać panowie!
Duri_jakistam-typowy przykład kolesia nieogarniętego,13 sork,plotki z pod depo z AB.
Restet wandeta i Sushay czy coś-niby 17 lat,język pisany na poziomie 13lat,koleś udaje ogarniętego,obrońca uciśnionych,pisze jakieś oczywiste fakty.
Ogólnie to gj.

Daruj se noobie z pod Carlin. Nie karmić trola!

DuskinessvsVision 10-11-2007 21:42

Jestem noobem z pod AB ;/.Przyznaje się zapewne masz większy lvl, ale lat to ty chlopcze masz z 13

bez odbioru.

DuRi_Zmc 10-11-2007 22:13

Nawet jesli ma 13lat boli cie to ??chyba tak bo on ma 80+lvl a ty takiego nie masz i nie bedziesz miec.Smutne no nie?:(
Dobra koniec Tematu,Przestancie się wyzywac etc.
Ciekawy jestem co robi vision czy korzysta z rl life czy nowe postacie na innych swiatach:baby:

DuskinessvsVision 10-11-2007 22:28

Boli mnie że ma 80 lvl ;/.Potne się.Ni z dupe się wzieło tyle noobów na forum.Jak jeszcze nie miałem tu konta, a tylko czytałem, to nie było to żadnych noobów, no może oprócz Slovika(haha, pozdro dla Ciebie).

Rasta-Vandetta 10-11-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuskinessvsVision (Post 1739256)
Boli mnie że ma 80 lvl ;/.Potne się.Ni z dupe się wzieło tyle noobów na forum.Jak jeszcze nie miałem tu konta, a tylko czytałem, to nie było to żadnych noobów, no może oprócz Slovika(haha, pozdro dla Ciebie).

Heh jeśli ja mam 13 lat to ty masz 5. btw. nie karmić trola!

Slovik 10-11-2007 23:52

Cytuj:

Weź bo się zamkne w sobie ;< Jeżeli ja jestem noobem to mi weź odpowiedz dziecko, kim jesteś ty ?

DuRi_Zmc 10-11-2007 23:59

Cytuj:

I masz wytłumaczenie dlaczego na forum są nooby :O

DuskinessvsVision 11-11-2007 00:07

@up
No ja jestem noobem przyznaje sie więc ocb?

@Slovic
Żaaaaart.

Dobra tam cicho :P
Koniec offtopu wprowadzonego przeze mnie.

blantoholixxx 11-11-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruts (Post 1738555)
@ Blanto~

Odwiedzasz czasami "Estradę", albo inne bydgoskie lokale?;)
Ciekawe czy prywatnie da sie z toba pogadać czy też same bluzgi leca...:D

@up
Estrada#Stage Bar :)

HMM
chyba tam nie bylem jeszcze
ale jak bylem hunted to czesto odwiedzalem mordownie czytaj IMPERIUM DZWIEKU dla ludzio mocnych glowach
:D

Hu'Hu 11-11-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 1739449)
I masz wytłumaczenie dlaczego na forum są nooby :O

Ostatni raz!
Duri nie grasz na tym serwie, piszesz głupoty i nic nie wnosisz ciekawego do tematu, czemu nas tak dręczysz, nikt Cię tu nie chce, nie możesz tego zrozumieć? Zrozum nikogo nie obchodzi że masz tu noob chara i siedzisz godzinami wpatrując sie w vipliste.A wszystkie offtopy zaczęły się od kiedy ty tu piszesz połowę postów w tym temacie. Obiecuje że jeśli znikniesz ja nigdy więcej nie napisze tu ani 1 posta.Albo zrób sobie własny temat o tytule "Furora z punktu widzenia noobów z pod Dp w Carlin", obiecuje że tam nie zajrzę.Zaśmiecasz oficjalny temat o furorze swoimi pustymi opiniami.Nie tylko ja tak myślę.
Nic więcej do Ciebie ani o Tobie nie będę już pisał bo szkoda mojego czasu i miejsca na tym forum.

Taki pomysł, może to kolegę trochę zniechęci:
Wpisujcie się kto nie chce widzieć postów Duri, kogoś innego ale również i moich xD

No more offtopów z mojej strony, obiecuje

blantoholixxx 11-11-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Retrio (Post 1739549)
Blanto do Imperium??!!

Hardcorowy Club.8o8o

kulka sie krecily

Rasta-Vandetta 11-11-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1739490)
Ostatni raz!
Duri nie grasz na tym serwie, piszesz głupoty i nic nie wnosisz ciekawego do tematu, czemu nas tak dręczysz, nikt Cię tu nie chce, nie możesz tego zrozumieć? Zrozum nikogo nie obchodzi że masz tu noob chara i siedzisz godzinami wpatrując sie w vipliste.A wszystkie offtopy zaczęły się od kiedy ty tu piszesz połowę postów w tym temacie. Obiecuje że jeśli znikniesz ja nigdy więcej nie napisze tu ani 1 posta.Albo zrób sobie własny temat o tytule "Furora z punktu widzenia noobów z pod Dp w Carlin", obiecuje że tam nie zajrzę.Zaśmiecasz oficjalny temat o furorze swoimi pustymi opiniami.Nie tylko ja tak myślę.
Nic więcej do Ciebie ani o Tobie nie będę już pisał bo szkoda mojego czasu i miejsca na tym forum.

Taki pomysł, może to kolegę trochę zniechęci:
Wpisujcie się kto nie chce widzieć postów Duri, kogoś innego ale również i moich xD

No more offtopów z mojej strony, obiecuje

Każdy ma prawo sie wypowiadać na tym forum. Btw. co Ty ciągle tak jedziesz po Duri? Masz na jego punkcie obsesje?

Antica vampire 11-11-2007 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 1739573)
Każdy ma prawo sie wypowiadać na tym forum. Btw. co Ty ciągle tak jedziesz po Duri? Masz na jego punkcie obsesje?

Ma racje , duri chce byc kul i wogole wypisujac durne posty na tym forum a co najlepsze ze koles nie ma pojecia nic o wojnie ani o tym servie wiec jego posty na ten temat sa zbedne.

Tyle ode mnie i popieram go w tym.

sallceson 11-11-2007 01:54

@Hu'Hu & antica vampire

signed _/

blantoholixxx 11-11-2007 02:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1739629)
@Hu'Hu & antica vampire

signed _/

szczerze to nie czytam jego postow
ale jak tak mowicie to was popre

Reloop 11-11-2007 03:30

Śmierć frajerom, popieram was.

Owenikk 11-11-2007 10:19

I ja tez i ja tez :D

Smerfu 11-11-2007 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $eetho (Post 1738015)
Jak to zapowiedział mi ostatnio Dafik Globetrotter (i dostałem hunta za nic), jeszcze będzie piekło na furorze. Pożyjemy zobaczymy ; )

nie bedzie robil pa na zolwiach, nie bedzie padal, btw naucz kolege obslugi bota bo jak wpadlismy i dostawal sdki to jechal na samej exurce bijac zolwie w najlepsze ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18.