![]() |
@Szkapa
Wbijaj na traisa, tam to jest podrób z nerany dopiero xD. |
Cytuj:
|
Gdybym chciał w to grać to bym grał na zwykłej tibji :P
Wbijam tam codziennie na ~0,5h zeby sobie popekować tylko ;p |
Cytuj:
|
trias.dyn.pl ip i stronka <-
|
Cytuj:
o moje zycie sie nie martw,ale co do ciebie to mam watpliwosci:D |
Shicu ja nie wiem co Ty masz z tymi ustami ale mi się bardzo podobają :D
a jakies undeady thornady tam sa? Jesli tak to zabijajcie xD
Kiedys wpisalem swoj nick w google i mi jakies otsy powyskakiwaly ; o wqqrwilem sie. |
Cytuj:
|
up.
Zapomniałeś o photoshopie. |
Cytuj:
To musisz panienki upijać xDD "Pijcie więcej będziecie łatwiejsze " :D:D Pozdro. |
One są już łatwe, tylko z was takie cioty
|
Cytuj:
|
Opowieść mego życia
Cytuj:
Ciesze się że mam internet i przeglądarke Mozille Firefox bo moge na niej szybko otwierać moją ulubioną strone redtube.com i mi to wystarcza...Może jak będę starszy to poznam jakaś dziewczyne :) |
xD Fail
|
|
Cytuj:
po 1. moj Tata umarl jak mialem 8 lat... czyli ponad 10 lat temu po 2. Widze braklo argumentow...takimi postami tylko udowadniasz ze jestes glupim dzieciakiem ale przeciez to juz dawno wszyscy wiedza @thead Ej kurwa to jest nerana a nie ots... Temat nerany nie sluzy do wrzucania ssow... a juz szczegolnie do ssow z otsa... |
Cytuj:
_/ http://i300.photobucket.com/albums/nn19/Peta94/72.jpg |
a ja sie wpadlem pozegnac,milych klotni :D
co do muzyki,alarmu samochodowego i zalosnych przerobek popularnych utworow/riffow rockowych,polecam Purple Haze Hendrixa,Blues Beatdown Acid'ow,Metal Storm Slayer'a czy Highway to Hell ACDC,bo to aktualnie wymaga talentu i pasji,a techno potrafi stworzyc 10 letnie dziecko ktore ma do dyspozycji virtual dj i youtube pzdr |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |