![]() |
Cytuj:
A poza tym to prawda! Andrzeju, obaj wiemy, że masz pvp jak moja babcia (przepraszam Babcię :*)... Ale generalnie chyba nie możesz mówić też, że jeśli dla Cię Flow vt i pixele były "toxyną", to są nią dla wszystkich? :P Poza tym, Robercik ostatnio był na pixelach i było fajnie, nie? :D |
Cytuj:
A gdzie napisałem że dla wszystkich? A pvp mam napewno lepsze niz Ty :) |
Cytuj:
NAPINAĆ, NAPINAĆ, NAPINAĆ!!!!!11 |
wiszu nie chwaliłeś się ,że Twoja babcia to adde :S Byłem na pikselach i mnie prawie zamordowaliście bo hotkeyi nie miałem ustawionych
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bardol zostaw Robercika w spokoju :D Obydwoje dobrymi chlopakami jestescie wiec sie nie kłócić ;) Love and peace <3
Tak w ogole to pozdro dla wszystkich ;) Rl life jest ciekawszy niz Tibie , spróbujcie czasami :D Pooooooooooozdroooo Flow,Ab and rest. Od waszego kochanego Kafarka ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
NEW WAR ON MORGANAA LUDZIE LUDZIE FLOW SIE ROZBILO CHECK IT OUT http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2620527 . [joke] /\/\/\/\ :)) kurde kaffar bylem w czestochowie ale zero kontaktu do was miałem bo akurat modem sie spalił przed wyjazdem a romek to nieogar i telefonu do was nie umiał załatwić ;ddd, |
Robercik niestety ale tak wyszło że jesteśmy rl'ami :|.... ALE I TAK CIĘ KOCHAM <3<3<3 :*:*:*::*:*:*:*:*:*:*
|
Cytuj:
|
A co masz coś do ludzi ze wsi? Uważasz, że są gorsi? Może sam mieszkasz na wsi i masz kompleksy????????
|
Cytuj:
Wiec raczej byś nie mial zbyt duzych szans :( :* |
Cytuj:
|
Na Hetmańskiej ona ma siedzibę swą,
Marma Rzeszów, którą starą kurwą zwą, Powiem Ci kur*o, czemu nienawidzisz mnie, Bo ja jestem z Tarnowa, Tarnów nie pierdoli się, Moje serce bije a w nim tylko Jaskółka, W moich żyłach płynie krew biało niebieska, Moje miasto Tarnów, oraz Unia to mój klub, Twoim miastem Rzeszów, no i za to Ch*j Ci w dziób, Lalalalalalalalalal.. Rzeszow dziwko,derby blisko !! |
Cytuj:
Robciu, "napinaczu", jak tam maturka?:) co tam slychac w ogole? wez od kogos moje gg to sobie pogaworzymy, no chyba ze juz mnie nie pamietasz badz nie chcesz, ale mimo wszystko milo Cie pamietam ze spotaknia w rl wiec wiesz, moze sie jeszcze spykniemy na wakacje u GarwoŻuli :) pozdro kissy dla Kakeja mojego mega rl ziomka, musimy zagrac w koncu kosza zebym Cie rozwalila hy :) no i Endrju tez pozdrawiam i caluje, zebys o mnie nie zapomnial!! od czasu moich glupich matur nie mam z Toba kontaktu i wiesz, wypadalo by zatesknic, my bath :* do zobaczenia niedlugo mam nadzieje i dajcie znac chlopy jak zyjecie:) pisze tu na forum, to od razu wszyscy przeczytace, aj hołp! Nikolcia Wasza Ulubiona^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |