Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Wiecznyodpoczynek 21-05-2009 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2548166)
Hmm, wkurza mnie = wkurza wszystkich? Od kiedy tak jest? Zreszta nie bardzo widze gdzie ciągle komuś ciśnie. Tym że powiedział że Meruś boci? Czy tym że niektórzy nie mają PVP?

Mi na gg ciśnie. ://
A poza tym to prawda! Andrzeju, obaj wiemy, że masz pvp jak moja babcia (przepraszam Babcię :*)...

Ale generalnie chyba nie możesz mówić też, że jeśli dla Cię Flow vt i pixele były "toxyną", to są nią dla wszystkich? :P

Poza tym, Robercik ostatnio był na pixelach i było fajnie, nie? :D

Endrju88 21-05-2009 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2548321)
Mi na gg ciśnie. ://
A poza tym to prawda! Andrzeju, obaj wiemy, że masz pvp jak moja babcia (przepraszam Babcię :*)...

Ale generalnie chyba nie możesz mówić też, że jeśli dla Cię Flow vt i pixele były "toxyną", to są nią dla wszystkich? :P

Poza tym, Robercik ostatnio był na pixelach i było fajnie, nie? :D

A gdzie napisałem że dla wszystkich? A pvp mam napewno lepsze niz Ty :)

Wiecznyodpoczynek 21-05-2009 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2548335)
A gdzie napisałem że dla wszystkich? A pvp mam napewno lepsze niz Ty :)

Możliwości postaci to nie to samo co pvp. :p

NAPINAĆ, NAPINAĆ, NAPINAĆ!!!!!11

J.Rabbit 21-05-2009 22:30

wiszu nie chwaliłeś się ,że Twoja babcia to adde :S Byłem na pikselach i mnie prawie zamordowaliście bo hotkeyi nie miałem ustawionych

xBardolekx 21-05-2009 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endrju88 (Post 2548166)
Hmm, wkurza mnie = wkurza wszystkich? Od kiedy tak jest?

by the way, last thing and im gone

Cytuj:

ale z tego powodu nie musi w*****ać
I
Cytuj:

wrzucać wszystkim na forach
taka mała różnica, mam nadzieję, że teraz jest jaśniej napisane ;)

Wiecznyodpoczynek 21-05-2009 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2548351)
wiszu nie chwaliłeś się ,że Twoja babcia to adde :S Byłem na pikselach i mnie prawie zamordowaliście bo hotkeyi nie miałem ustawionych

Prawie się cieszę. :D <3

Grebol 21-05-2009 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2548162)
nie wiem jak wy to postrzegaliście, ale ja w żadnej toksynie nie siedzę. siedzę z grupą ludzi, których lubię albo bardziej, albo mniej, ale z powodu tej drugiej grupy nie strzelam focha na wszystkich. a robercik chciał to se wyszedł, ale z tego powodu nie musi w*****ać i wrzucać wszystkim na forach. bez przesady

idz se konia zwal wieśniaku

Endrju88 21-05-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2548347)
Możliwości postaci to nie to samo co pvp. :p

NAPINAĆ, NAPINAĆ, NAPINAĆ!!!!!11

Wiem i dlatego napisalem tak jak napisalem :) Pvp to umiejętność wykorzystywania tych możliwości :)

xBardolekx 22-05-2009 07:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2548360)
idz se konia zwal wieśniaku

jak chcesz mnie w*****ć to se nowe konto zrób, bo na to i na ciebie mam po prostu wyjebane. dziekuje

Grebol 22-05-2009 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2548455)
jak chcesz mnie w*****ć to se nowe konto zrób, bo na to i na ciebie mam po prostu wyjebane. dziekuje

se nowego konta nie zrobie wieśniaku

kaffffar 22-05-2009 15:11

Bardol zostaw Robercika w spokoju :D Obydwoje dobrymi chlopakami jestescie wiec sie nie kłócić ;) Love and peace <3
Tak w ogole to pozdro dla wszystkich ;) Rl life jest ciekawszy niz Tibie , spróbujcie czasami :D Pooooooooooozdroooo Flow,Ab and rest.
Od waszego kochanego Kafarka ;)

xBardolekx 22-05-2009 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2548593)
se nowego konta nie zrobie wieśniaku

widze masz jakiś kompleks mniejszości w stosunku do mnie bo jak sie uczepisz jednego to trzymasz sie tego uparcie. se trzymaj to nadal i se pisz co se chcesz. mam tylko nadzieje, że pamietasz ze w wakacje masz do bełchatowa przyjechać ;)

Yanne 22-05-2009 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaffffar (Post 2548616)
Bardol zostaw Robercika w spokoju :D Obydwoje dobrymi chlopakami jestescie wiec sie nie kłócić ;) Love and peace <3
Tak w ogole to pozdro dla wszystkich ;) Rl life jest ciekawszy niz Tibie , spróbujcie czasami :D Pooooooooooozdroooo Flow,Ab and rest.
Od waszego kochanego Kafarka ;)

NEW WAR ON MORGANAA LUDZIE LUDZIE FLOW SIE ROZBILO CHECK IT OUT
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2620527

.
[joke] /\/\/\/\

:))
kurde kaffar bylem w czestochowie ale zero kontaktu do was miałem bo akurat modem sie spalił przed wyjazdem a romek to nieogar i telefonu do was nie umiał załatwić ;ddd,

Kakej92 22-05-2009 20:00

Robercik niestety ale tak wyszło że jesteśmy rl'ami :|.... ALE I TAK CIĘ KOCHAM <3<3<3 :*:*:*::*:*:*:*:*:*:*

Grebol 22-05-2009 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2548658)
widze masz jakiś kompleks mniejszości w stosunku do mnie bo jak sie uczepisz jednego to trzymasz sie tego uparcie. se trzymaj to nadal i se pisz co se chcesz. mam tylko nadzieje, że pamietasz ze w wakacje masz do bełchatowa przyjechać ;)

a przyjade grubasku :D Schudniesz :D Uczepiłem się "se" bo to typowe słownictwo ludzi ze wsi ;(

Maax'ior 22-05-2009 23:33

A co masz coś do ludzi ze wsi? Uważasz, że są gorsi? Może sam mieszkasz na wsi i masz kompleksy????????

kaffffar 23-05-2009 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2548886)

:))
kurde kaffar bylem w czestochowie ale zero kontaktu do was miałem bo akurat modem sie spalił przed wyjazdem a romek to nieogar i telefonu do was nie umiał załatwić ;ddd,

Schlebia mi to bardzo ale kurde ... ja spotykam sie raczej tylko z dziewczynami:/
Wiec raczej byś nie mial zbyt duzych szans :(

:*

xBardolekx 23-05-2009 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2549112)
a przyjade grubasku :D Schudniesz :D Uczepiłem się "se" bo to typowe słownictwo ludzi ze wsi ;(

dobrze ;) ciesze się cieniasie ;) zobaczymy kto więcej pobiega :)

AxeVice 23-05-2009 09:42

Na Hetmańskiej ona ma siedzibę swą,
Marma Rzeszów, którą starą kurwą zwą,
Powiem Ci kur*o, czemu nienawidzisz mnie,
Bo ja jestem z Tarnowa, Tarnów nie pierdoli się,
Moje serce bije a w nim tylko Jaskółka,
W moich żyłach płynie krew biało niebieska,
Moje miasto Tarnów, oraz Unia to mój klub,
Twoim miastem Rzeszów, no i za to Ch*j Ci w dziób,
Lalalalalalalalalal..

Rzeszow dziwko,derby blisko !!

Hansonik 24-05-2009 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakej92 (Post 2548912)
Robercik niestety ale tak wyszło że jesteśmy rl'ami :|.... ALE I TAK CIĘ KOCHAM <3<3<3 :*:*:*::*:*:*:*:*:*:*

a mnie kochasz? tak bardzo "pomagam" Ci z fizyki smsami hehe;)
Robciu, "napinaczu", jak tam maturka?:) co tam slychac w ogole? wez od kogos moje gg to sobie pogaworzymy, no chyba ze juz mnie nie pamietasz badz nie chcesz, ale mimo wszystko milo Cie pamietam ze spotaknia w rl wiec wiesz, moze sie jeszcze spykniemy na wakacje u GarwoŻuli :) pozdro

kissy dla Kakeja mojego mega rl ziomka, musimy zagrac w koncu kosza zebym Cie rozwalila hy :)

no i Endrju tez pozdrawiam i caluje, zebys o mnie nie zapomnial!! od czasu moich glupich matur nie mam z Toba kontaktu i wiesz, wypadalo by zatesknic, my bath :*

do zobaczenia niedlugo mam nadzieje i dajcie znac chlopy jak zyjecie:) pisze tu na forum, to od razu wszyscy przeczytace, aj hołp!

Nikolcia Wasza Ulubiona^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11.