![]() |
Zaczynam gre na selenie jesli ktos by byl tak mily to prosze o pomoc xDD
|
Nerud Nerud, dajesz na erig a potem 100, dhq, anni, 150,200 i own serva xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
NIE żal.pl i nie padłem na pl bo to były cipki z chujowym pvp >.< A SWE NIE SA BEE!! Czemu? Hmmmmmmmmm, może dlatego że oni maja dość tego co robią polacy... |
Cytuj:
|
Jeszcze zobaczycie moje PG!!! Bede the best!! ohh ahh a nawet BA bede lepszy w magicu od Mastro DAro!!!
-.- ale najpierw naprawie kompa -.- :((( |
Bravo Nerud, ladniutkie PG :)
Ehhh.... zebym ja tak mial tyle czasu na gre :/ :/ :/ Powodzenia w oponowywaniu serva :P |
No po 2 deadach w swoje urodziny i stracie ponad 2.5 miliona expa biore sie do gry :) Chociaz miedzy swietami pracuje ale zobaczycie ostre PG po Nowym Roku :)
Yours, Koti |
Cytuj:
|
xD
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No ja mial bym wtdy - 2.200.000 expa ;p
|
xD
keinen powraca znow zaczniesz maniakowac:P
|
huh
Podjarany? 1036 pkt? ...
Ja wbijam tam 15000~ pkt, i dochodze do lian xd wiec slabiutko Ci idzie |
Ale akcja ! :F
Zabili mi kuzyna tzn 25 ed z fd to lece go se zabic, Phonkony zadekaklrowal ze pomoze :P Lecimy widze ze skullem blokujemy go Phonk Z Inv co tam za mna i fd I wszyscy mnie leja lol ale uciklem i z Gady prawie udupilismy xD |
Gratuluję wszystkim i życzę wesołych świąt! :p
Przy okazji chciałbym zakomunikować, że sprzedaję MMSa. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to oferty składajcie tutaj, lub w grze. Pozdrawiam, Vuxes. |
po ile sprzedajesz?? Bo niepamiętam ktos ale widziałem dzisiaj ze chcial 150k z MMS'a więc pytam tylko tak orientacyjnie bo musial bym sprzedac cale moje eq żeby to kupić ;p
|
HUEhauHUEa Kogucik nub :p Ja mam MMSy za 40gr XD jak zaoferujesz mniej to kupie XD
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |